Nyårs kvällen

Nu är Jansson klar och vi väntar bara på mamma. Hon kommer när som helst. Tänkte bara berätta hur kvällen kommer se ut:

21:00 - ska vi äta mat

22:15 - ska vi se "en på miljonen"

24:00 - ska vi kolla på raketer och fira de nya året

1:00 så ska vi äta (nu har jag glömt namnet) sånna kex man och så lägger man ost och oliver på. Ah, jag hoppas ni fattar! :)



Varmt!

Nu har jag min Jansson i ugnen och jag har just fixat håret. Helt plötsligt blev det så varmt, sätter på mig tunikan igen när mamma kommer hem!


Outfit

Ikväll så sätter jag på mig en mysig stickad tunika. Den är nästan för mysig att ha på sig för man kanske somnar. Jag har faktiskt redan börjat bli lite trött. Gosh! Hur ska jag klara denna natten? Kanske ska ta en lur efter maten. Nej, kanske inte. Jag får hålla mig vaken!

Tunika från GinaTricot och liggens från H&M

 

Nu ska jag börja med våran Jansson!

 


Nyårslöfte:

Mina tre nyårslöften 2010 är:

-Ut och springa 2 gånger i veckan.

-Träna tennis 6 timmar i veckan, just nu tränar jag bara 4½ timme.

-Äta fet/snabbmat max 1 gång i månaden!

Får se om jag klarar av dessa löftena. Men det brukar oftast vara så att om jag bestämmer mig för något är är jag fast besluten i de! Har nu några nyårslöften då?

http://n.puhcomix.se/wp-content/uploads/2007/12/serie-10.jpg

Ny header

Har en nu header nu som ni kanske har sett. Hade tröttnat lite på den andra så jag bytte till denna. Satt uppe till 11 igår och till sist blev jag klar. Jag betade header till Johanna också igår, kolla här! Nu är det mycket som ska göras. Ska käka först och främst. Sedan ska jag duscha och laga ännu mer mat. Ska ha Janssons ikväll, gott gott! :)


Sista dagen!

Gott nytt år alla fina läsare!

Sista dagen på detta året.Idag så kommer det smälla riält. Vi har en öppen åker inte så lånt ifrån vår lägenhet så man kan nästan föreställa sig alla människor som står på åker berädda för att av fyra raketerna vid 12 slaget. Själv så ska vi inte smälla raketer. Det känns lite säkrare då att bara kolla på alla fina fyrvärkerier. Vår familj har smällt raketer en gång och förmoligen blir det de sista! :)


Fina färger

Nu smälls det raketer här hemma, det är inte vi som smäller men man bara undrar hur mycket det kommer smälla imorgon om de bara "övar" idag. Haha! Jag har tänkt på en sak, att raketerna blir bara coolare och finare ju mer tiden går. År 1995 så kanske det bara fans såna där vanliga raketer. Ah ni vet såna som bara smäller i olika färger. Men nu i år så finns det raketer i olika storlekar och färger. Då blir det mycket roligare och titta på, håller ni inte med? :)


Outfit

Top och scarf från H&M


Jeans från gina

Morgon!

God morgon!

Idag mår jag betydligt mycke bättre en hur jag var igår. I morse var jag lite smått hes men efter en kopp te piggnade jag till. Idag blir jag inte soffa sittande, ska träffa Ida lite senare. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det får vi fundera på senare. Nu ska jag käka frukost, hörs!


pang Pang PANG!

Här hemma smäller det på bra! Det är en familj på vårt kvarter som prövar raketer. De har hållit på i snart tio minuter och jag undrar när de ska sluta. Men det är fint med raketer och jag har inget imot de. Det är bara kul att få en liten förvisning av hur de kommer se ut på nyårsafton!

http://cafeexpose.files.wordpress.com/2007/07/fyrverkeri-3.jpg

Fick ingen bra bild på raketerna så jah hittade en på google

Vårkänsla nr1

Oh gosh! Jag bara nyser och nyser. Jag är verkligen förkyld! Jag har haft ont i huvudet så jag har tagit en huvudvärkstablett. Hjälpt en del. Att vara så här förkyld är värre en att bara ha ont i halsen och hosta. För att nysa är fruktansvärt jobbigt!

Har bläddrat igenom H&Ms postorderkatalog. Och där kommer vårkänsla nr1! Alla dessa vårkläder är hur fina som helst. Men än är det vinter så jag väntar några veckor till innan jag köper några vår kläder!


Soffa sittande

Jag känner mig lite små sjuk nu. Är snuvig och har ont i huvudet så jag tror att jag hoppar över joggingturen. Det kanske häller inte var så fel för det snöar fortfarande. Och den försvinner häller inte i första taget. Jag får väll vara soffa sittande resten av dagen!


mer snö

Hejsan!

Sov länge idag. När jag vaknade så hade det snöat ute. Och det snöar fortfarande. Men det är inte så mycket snö på marken än. Det kommer väll töa bort snart. Idag står inget på min "to-do" lista. Ska väll vara hemma hela dagen. Pappa försöker att få ut mig och springa några kilometer så jag får allt ta och göra det snart, hörs!

pankakor till frukost

Kaos!

Nu ska jag städa hela eftermiddagen, eller nästan i alla fall. Ska städa sovrummet och vardagsrummet för där är kaos! Pappa bad mig och göra det och innan jag viste ordet av så hade jag lovat han de. Så det är väll bara att sätta igång då!

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.43298/Image/stada.jpg


Blå himmel

God morgon!

Vaknade ganska så tidigt idag. Klockan var halv åtta när jag steg upp ur sängen. Men jag har inte käkat frukost än. Är väldigt seg med de på morgonen. Men jag ska göra det snart. Det är fint väder ute idag. Solen skiner och snön är totalt borta. Lite skönt ändån att solen är tilbaka. Har saknat den och det var jätte längesedan himlen var blå här i Ängelholm. Hoppas på fint väder imorgon också!


Twilight

Men oh vad filmen var bra! Det spelade ingen roll för mig att jag inte hade sett 1:an. Det var så himla bra så det går inte att beskriva. Mycket spännande och mycket romantik i filmen. Men samtidigt också lite overkligt. Slutet var lite sådär och jag vet inte riktigt om jag vågar säga sista meningen som sas, så för er som inte har sett den får allt ta och lista ut de!

Ikväll blir det en söndagskväll med tacos och familjen. Vi ska säkert sitta framför tv:n och kolla film. Mamma köpte en ny tv igår så det ända jag har hunnit kollat in var när jag ställde in kanalerna. Men det verkar vara en bra bild så vi får hoppas på något bra!


Den verkar så bra!

New Moon

SYNOPSIS

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan snart sätta tänderna i denna uppföljare.

Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne.

Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne...

"New Moon" är uppföljaren till den omåttligt populära ungdomsboken och filmen "Twilight", och bygger på Stephenie Meyers andra roman, "När jag hör din röst".

 

Vist verkar den bra, har du sett den kanske?

 

http://www.rodakvarn.se/program/poster/new_moon.jpg


Bio idag

Hejsan!

Idag är jag pigg och kroppen är full av liv! Idag ska jag och Ida nämligen se New Moon på bio, gah det ska bli så kul! Jag är kanske inte något riktigt Twilight fan men filmen verkar så bra. Har inte sett ettan, men behöver man de? Aja, om så får jag väll klura mig in i händelserna.

Jag ska träffa Ida vid kl: 13:00. Filmen börjar 2 men det är säkert bra att hålla sig i god tid!

 


sitter med...

0-26175510e99249b9638e1abb3542889f.png

Kolla varifrån!

sitter med släkten och vi har haft julklapps utdelnig. Själv fick jag ischoklad, mums!


Annandag jul

Hejhej!

Det är solsken ute idag men ingen snö. Den har smällt över natten. Men vi hade tur som hade en vit julafton. Jag tycker det är bra när snön smälter på natten för då slipper man allt slask på dagen när de smälter då. Det var någon som sa till mig att det skulle snöa idag. Men det hoppas jag inte på. Det är nog med snö för min del!

Idag så ska jag på släkt fest. Vi har det som en "tradition" att vi träffas på annandagen och firar jul. Så det blir fler julklappar och god mat idag! Nu ska jag duscha, hörs!


dagens outfit;...

0-2bf7166782b78fa54e1dfdc774363140.png

Kolla varifrån!

dagens outfit; tröja från gina och scarf från H&M. Jeans från gina


Dekorerade ägg

Hejsan!

Har käkat lunch här hos johanna. Vi åt pankakor och ägg med räkor, dock så gillar jag inte riktigt smaken är räkor och kaviar men det gjorde inget. Pankakorna var jätte goda i alla fall! Folk som inte gillar pankakor är konstiga, haha! Smaken är som baken!






Hos johanna

Sitter hemma hos johanna. Vi ska snart ner till ICA och köpa fika! Som ni kanske sett så har jag fixat så mobil bloggen funkar, tummen upp för de!

Utan titel

0-4e4acff44a9f7762c2a74c9bd70c7d22.png

Kolla varifrån!


Juldagen

God morgon!

Eller ska man säga god förmiddag? Hade ni en bra julafton? Det hade jag! Mammas goda jul bord med prinskorv och allt. Men kungen på bordet var julskinkan, mums! Vad fick ni i julklapp då? Själv fick jag en mobil, kläder och några tennis grejer och en massor av små saker som smycken och typ allt möjligt. Mobilen funkar bra och är väldigt nöjd. Trots att den är svart så är den nästan coolare än den rosa.

Tennis ryggsäck, två tröjor från ginatricot,
tränings dress, en söt liten börs och en mobil väska, tränings skor, mobil samsung TouchWiz och ett fotoalbum.

New Nails

Hej på er!

Har kommit hem från stan. Inget julklapps shoppade med en hel del annat. Var och fikade på sjöholms. Åt någon slaggs kladdkakeröra. Det var som mosad kladdkaka kan man säga. Men den var god! Sedan gick jag in på Åhléns och tittade efter en julklapp till henne. Har bara köpt två presenter till henne. Men jag hittade inget dock så jag köpte lösnaglar istället. Gosh, jag älskar verkligen lösnaglar! Så nu har jag satt på de och har fått lite ångest att jag inte kunde vänta tills imorgon med att sätta fast de, men det gör väll inget!


Bilder












Nu ska jag ner till stan!
Hörs!

Gäsp, gäsp, gäsp!

Gah! Vad jag är tröt!

Idag blir det en "sitta-hemma-&-slöa-dag". En tråkig dan hel enkelt. Nu är jag hur trött som helst och sitter ihop knölad i stolen och öhonlåcken håller på att falla ner. Då finns det bara en sak att göra. Att ta kort. Det är kul och nästan lite upp piggande!


3 metoj snö

God morgon!

Jag måste erkänna att jag har varit uppe sedan kl6. Jag ville somna om men det gick inte. Så jag satte mig och tittade på tv så länge. Och inte för ens nu så har jag inte rört mig ur fläcken. Mamma och pappa är och handlar de sista julklapparna och jag sitter här hemma med min syster. Det var hon som väckte mig tidigt och sa: Det är tje meto snö ute!!! Haha, det har snöat hur mycket som helst under natten. Men kanske inte tre meter utan snarare 3dm och det är inte lite!

Andra Avenyn

Hejhej!

Mtt favorit program börjar snart. Andra Avenyn. Får inte missa de ikväll. Efter ett spännande avsnitt förra veckan så får man bara inte lov att missa detta avsnittet!

http://svt.se/content/1/c6/91/99/20/Ensemblen.jpg


Dagens


Top från GinaTricot
Hästsvans på sidan, något nytt (tummen upp)


Leggins från H&M
Benvärmare från H&M

2 dm med snö!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar....!

Hej! OMG vad det snöar i Ängelholm! Det är inte klokt. Har just kommit hem från stan och jag var där med Ida och Johanna jätte kul. Vi provade kläder, fikade och gick in i massor av affärer. Så nu är jag nästan helt slut. När jag kom hem så la jag mig i soffan och höll nästan på att slumra till. Så stan för mig är lika med tröttsamt och kul!

Krämbulle på Sjöholms café


Sen gick vi in på Lita och tittade på ODD MOLLY kläder


Sedan började det bli kalt och snöa så vi gick in på biblioteket och värmde oss! Ida och Johanna



Vi provade kläder på vero moda


Dessa skorna ska jag ha i vår


Hittade Kenzas sko kollektion, jätte fina skor!


Kenza!

Glögg

Sitter och lyssnar på Erik Grönwalls låt på Youtube. Den är helt underbar! Ikväll så ska jag dricka glögg för första gången i år! Har lagt ut mandel och russin på bordet och bara då känner man doften av glögg och jul!

Julklappar!

Hejsan!

Är hemma från centrum. Har varit och köpt några julklappar. Nu ska jag försöka hinna med att städa lägenheten. På övervåningen så behövs det plockas undan en hel del. Det är ju faktiskt snart jul så då är det trevligt att den är snyggt hemma. I år ska vi fira julen hemma med familjen men på annandagen så ska vi åka ner till min faster och fira lite med släkten. Altid lika kul!


Hemma

Hejhej!

Är hemma nu och är ganska så trött. När jag kom hem så märkte jag att mamma bakat scones. Med saffran i! Det lät inte gott med det var faktiskt rätt okej! Har någon något tips om vad det är på tv:n ikväll. Har faktiskt ingen aning. Eller jo, bara att det är Fotboll på tv4 sport men vem vill sitta och titta på de hela kvällen. Aja, vi får se vad som visas!


Kycklingwok

Är hemma hos min dubbel kompis nu. Vi har just spelat match. Dock förlorade vi men det gör inget. Jag har käkat här hos hene och det var jätte gott. Kycklingwok och ris, mums!

Vi hörs hemma!!


dubbel match

Hej allesammans!

Vaknade ganska så tidigt idag. Klockan var då vid halv åtta. Ganska tidigt för mig! Men idag blir det match i malmö, igen. Ska spela dubbel tillsammans med en annan tjej från HTK och det ska bli kul. Vi åker vid halv två tiden och hoppas att vi är framme halv tre.

Nu på förmiddagen så ska jag baka jul scones. Har aldrig smakat de innan men mamma kom med ett recept till mig och sa att om jag inte hade något att göra så kunde jag ju baka lite. Och de tackade jag ja till!


Ameican pancakes och Julmust

Go' kväll!

Har bakat mig american pancakes. Mmm... det är både gott och mysigt att äta på en lördagkväll. Ska sätta mig framför tv och kolla på "pirates of the caribbean". Har sätt den innan men det är alltid lika kul att se den igen. Men just nu håller 1 av filmerna att visas så jag väntar till kvart i 9 då den börjar. Ha en bra kväll!



Outfit

Tunika från Vila

Leggins och benvärmare från H&M

Samsung ToutchWiz

Hejsan!

Var och tränade i morse vid 10 tiden. Efter de så var jag i stan med pappa och fixade ett par julklappar. Pappa köpte en julklapp till mig och jag var faktiskt med. Men han gjorde en deal med mig. Att om han köpte en julklapp till mig idag som jag viste om så skulle jag bara få öppna den på julafton. Självklart gick jag med på de men nu bara längtar jag till julafton. För de han köpte var en ny mobil. En Samsung ToutchWiz. Dock en i svart och jag som ville ha en i rosa. Aja, men det spelar ingen roll.

Så nu har jag i alla fal fixat julklappar och dagens köplista såg ut såhär:

http://vux.hule.harryda.se/gron_bock.jpgKöpt en julklapp till mamma, som jag inte kan säga vad
http://vux.hule.harryda.se/gron_bock.jpgHar fått en julklapp
http://vux.hule.harryda.se/gron_bock.jpgHar en julklapp till min syster, som jag inte håller kan säga vad det är

Dagens

Top från Gina och Scarf från H&M

Jeans från Gina

 


JUL-LOV!!!

Hejsan!

Det var kul igår kväll! Vi var ute i vinterkylan och kom sedan in och målade naglarna och såg på tv. Senare så lagade vi mat. Vi bakade scones, kokade spaghetti och gjorde kött bullar. Och maten blev väldigt god. När vi sedan diskade så sjöng vi stilla natt, ljuset i advent. Haha! Jätte kul!

Idag så ska jag ner och träna. Har jätte ont i ryggen så jag får stretcha extra mycket idag. Jag åker vid 2 tiden och kommer hem ikväll. Ska försöka hinna blogga då för det har varit en ganska dålig uppdatering de senaste dagarna. Vi hörs!!


WO

Hejsan!

Kunde inte blogga i går kväll. Kom hem vid elva och då somnade jag direkt. Det blev ingen alls bra match igår. Spelade i en halvtimme med sedan fick jag lämna WO (walk over). Mina ben darrade och jag hade ont i bröstet. Har aldrig lämmnat WO så mitt under en match. Men någon gång måste ju vara den första.

Ska träffa kompisar idag. Evelina och Nelly. Vi träffas och vara ute lite i det härliga vädret. Det är fortfarande snö ute, underbart!!


Mer SNÖ!

Hej på er!

Har kommit hem från skolan och jag fryser om tårna. Gissa varför? Jo för det är snö ute!! Ännu mer än vad det var igår. Har ett par lite högre stövlar som mamma tog fram för ett par veckor sedan. Jag hoppas att de passar. Det kanske inte är världens snyggaste skor. Men jag väntar till efter jul att köpa nya skor. Nu är det julklappar som står högst upp på köplistan!

http://goteborgonline.blogg.se/images/dscf8299_1206456387.jpg


Välkommen hem

Denna låten är verkligen fin och berör mycket, EMD - Välkommen hem. Till de hemlösa som bor på gatan:


Jag idag

Top och Scarf från H&M

 

Jeans från Vila

 


Djungel 2m

Hejsan!

Hemma från fiket. Det var jätte trevligt. Värkligen synd att jag inte hade med kameran. Jag nåste verkligen ta med mig min kamera mer till ställen jag ska till. Då blir det fler bilder på bloggen. Aja, annars var allt bra. Kladdkakan tog slut snabbt. Vi planerade och provade rekvisita. Jag ska fixa en skylt som vi ska ha med. Där ska det stå, Djungel 2m. Det fixar jag lätt!

Nu ska jag in i duschen, ses!


Fika

Hejsan!

Oh gosh vad det snöar ute! Vad mysigt med snö, älskar den! Gör inte ni de? Det har snöat ända sen kl 12 idag. Dock behöver jag ett par bra vinterskor, kan ju inte gå i Uggs'en nu när det är snö ute. Det är ju inga vattentåliga skor precis. Ni vet att jag ska har teater fik i eftermiddag. Håller på med en kladdkaka som står i ugnen. Ska faktiskt göra en till så det blir mycket diskande  sen. Äggklockan håller nästan på att ticka ut så det är bäst att jag gör i ordning grytlapparna, vi hörs!

http://www.kokaihop.se/img/tema_kladdkaka.jpg



Klimat förändringar

Folk tänker:

- Aja, klimat förändringen kan väll inte jag göra något åt. Det händer väll när jag har dött så det är inget att oroa sig för.

Men där tänker ni fel, helt fel! Klimat förändringarna håller på nu, just nu och det är vi människor som får göra något åt det. Det är ju vi som har ställt till det! Jag läste en artikel om Isbjörnar som äter sina egna ungar. På grund av svällt. Dessa vackra söt djur..... Vi gräver ju deras grav. Det är ju inte okej! Så snälla, försök så mycket du kan att inte släppa ut koldioxid. Cykla till affären som bara ligger en kilometer bort. Du kan också bli isbjörnsfadder som jag ska bli. Tänk på det!

OBS, dessa två bilderna är hemska men titta hjärna på de så får ni se vad som håller på att hända:
http://djur.msn.se/source.php?id=1273916&image_constraints=457x284&constraint_policy=crop-center
http://djur.msn.se/source.php?id=1273915&image_constraints=457x284&constraint_policy=crop-center


Veckans....... TO-DO!

Tisdag: Fika med teater kompisar. På tal om de, jag måste ju baka något!

Onsdag: Match i Malmö 19:30! Sent!

Torsdag: Handla julklappar, det känns som om jag är den ända som inte har börjat med att köpa julklapar!

Fredag: Träna, sista träningen innan jullovet

Lördag: Ska ner till Helsingborg och fixa....... hmm, en julklapp som jag inte riktigt kan säga vad det är

http://beasmode.blogg.se/images/2008/veckans_to_do_1207510676_3608557.jpg

Dvd spelare kapott!

Hejsan!

Kom hem från skolan vid 3 tiden och då skulle jag träffa Max. Han kom vid halv fyra tiden och då satt vi och tittade på film. Vi kollade på Ensam hemma 2 och oj vad vi skrattade. Dock var min dvd spelare lite konstig för den ville bara visa bilden i svart och vit (måste verkligen köpa en ny!). Men det hindrade oss inte för att se filmen.

Innan idag, i skolan, så skulle vi göra provet om folksagor. Det var faktiskt ganska så lött ändå och det kändes som om det gick mycket bra. Hoppas på ett VG!

Våra pepparkakor som vi bakde igår!

Pepparkakshus......

Då var vårt pepparkakshus färdigt. Det blev faktiskt bra och inga delar gick i sönder. Det var lättare än jag trodde att andvända färdig kristyr. Dock torkade det inte lika snabbt men har man tålamod så har man! Nä, nu ska jag börja på pepparkakorna, vi hörs!

Har bara ena sidan kvar att dekorera med Non-Stop's

Knapriga hus

Nu ska jag börja med pepparkaksbankandet. Det blir inte bara pepparkakshus som ska bakas utan små pepparkakor också. Så om jag ska hinna med det innan kvällen så är det bäst att jag börjar nu. Har hittat ett par coola bilder på pepparkakshus som andra gjort:

http://www.syrransgranne.se/blogg/wp-content/uploads/2006/12/sg-061224-hoggfarmen.png

Svinstia, grisarna är av marsipan som är doppade i choklad. Mumms!


http://hd.se/multimedia/archive/00110/ts-04jul-pepparkaks_110737d.jpg
Höghus

http://1.bp.blogspot.com/_zqdvrMr5Plc/R1RdkrA4tKI/AAAAAAAAAdw/rm-y9LqXHg8/s1600-R/Vita%2Bhuset%2Bpepparkakshus.jpg
Vita (bruna) huset

http://www.incontro.se/img/arkiv/Incontros%20Pepparkakst%C3%A4vling%20dec%2004/Pepparkakshus%202004%20003.jpg
Slott!

Lucia

Natten går tunga fjääääät, runt går då stuvaaa..........haha!
Go' morgon!

Det blev inge pepparkakshus igår. Klockan slog åtta och då tyckte jag det var väl sent så jag satte mig i soffan istället. Så vi får baka idag istället. Det blir häller ingen match idag. Matchen är flyttad till onsdag så då tränar jag först och sedan åker jag ner till Malmö. Men det passar ändån ganska så bra för jag är lite små förkyld idag. Har druckit mycke te nu på morgonen och de hjälper en hel del. Men jag har inte käkat frukost än, hörs!

http://pipmugg.files.wordpress.com/2007/12/lucia.jpg


Hemma från Malmö

Hejsan!

Är hemma från matchen i Malmö och jag vann! Det betyder att jag ska spela imorgon igen. Dock är deras hemsida Error så jag kan inte kolla upp vilken tid jag ska spela. Om sidan inte funkar så får jag ringa upp till de och höra.

Ikväll så ska Jag, mamma och syster göra pepparkakshus. Burkar alltid göra de den helgen när det blir tredje advent. I år så ska vi pröva med köpt kristyr istället för att göra egen av vanilj socker. Vi får se om det blir enklare. Vi hörs!


Varm vinterdag

Idag är det fint väder ute. Känns nästan som sommar faktiskt. Eller kanske en varm vinter utan snö? Aja. Idag händer inte så mycket. Ska bara hinna med en sak idag. Jag ska till Malmö idag och spela mtach och jag har inte riktigt räknat ut när jag ska åka. Det tar en timme att åka dit.....  Man ska vara där en halv timme innan...... Jag börjar 4...... Jag får ta och räkna ut de senare. Nu ska jag först och främst käka frukost. Mamma var och stor handla igår så kylskåpet är fullt!


Vinnaren är Erik Grönwall!!

God morgon!

Såg ni den spännande finalen igår? Tyckte ni det var rätt person som vann? Jag hejade på Erik från första början så jag tyckte det var rätt som vann. Men Calle var ju också jätte duktig och han sjöng otroligt bra. Men det räckte väll inte enda fram. Aja, men vi har en ny Idol i Sverige och det är Erik Grönwall. Vi får se var Calle tar vägen, han slutar i alla fall inte sin karriär här.

 


Idol final 2009......

Har kommit hem och är trött efter hårdträning. Spelade en tränings match också och det gick bra! Men jag är glad över att jag inte är så pass trött att jag inte missa IDOL FINALEN! Gah vad spännande! Man vet inte alls vem som kommer vinna. Vem hejar ni på, och vem tror ni vinner? Själv tror jag att jag håller på Erik. Men vist är han duktig!?

Nä, jag måste in i dushen snabbt så jag inte missar programmet. Det börjar ju om 5 min!!

http://images.starlounge.com/slideshows-3/calle.jpg

http://www.dustinhome.se/idol/Images/Idols/erikgronwall.jpg


Hemma

Hejsan!

Jag han komma in på datorn. Ska snart iväg och träna och därför är det lite brådis. Men men, jag ska försöka hinna med så mycket jag kan. Idag belv det inget prov idag. Det var mycket annat som skulle hinnas med så vi får göra de på måndag istället. Annars har det varit full fart i ksolan idag. Vi var mattecoatcher till lågstadie eleverna så för oss 6:or har det inte varit någon kronlig dag i skolan.

Men nu måste jag iväg, vi hörs!


Datan la bara av

Hej hej!

Är hemma från skolan nu och nobel festen. Hade tänkt att lägga in ett inlägg innan jag stack men det blev inte så. Datorn la av och sedan var det bara att åka iväg till skolan. Tog häller inte med mig min kamera men ska försöka sno ett par bilder från skolans hemsida för de har säkert tagit några bilder. Annars var det kul där. Vi såg allas bidrag och vilka kategorier de deltog i. Var där med Elin, Ellen och Nelly. Ellen var en av prisdeltagarna och hon vann i kategorin Mattematik, grattis till henne.

Det blev vist en dålig uppdatering idag men jag hoppas ni förstog varför. Imorgon ska jag försöka hinna blogga innan min träning. Annars så kommer jag hem på kvällen. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på TV. Ha en bra kväll!!


http://culturekitchen.com/files/nobel.gif

Alfred Nobel dagen, ööööhh det heter väll så? Rätta mig!

10:dec Nobel

Hejsan!

Hemma och i natt så sov jag inte ett dugg. Vaknade nästan hela tiden men inte vet jag varför. Vädret är heller inte så fint och det är så tråkigt här hemma. Men ikväll där emot. Blir det mingel och lite nobel firande i skolan. Vet inte om jag har sagt de men för två (eller tre kommer inte ihåg) veckor sedan så fick vi en uppgift från skolan. Att vi själva skulle konstruera eller hitta på något som man kunde göra för att kanske bli utsedd till den som hade gjort bäst i från sig i den kategorin. Själv valde jag kategorin Litteratur men dock så var det inte jag som vann. Men ikväll så ska eleverna från 6:an träffas och de som vann i kategorierna får hem ett pris. Vi fick en vinnare från vår klass men jag tänker inte avslöja vem det var nu. Utan det göra jag när jag kommit hem ikväll!

Tråk väder

 


Kväll

Go' kväll!

Är klar med läxan. En klasskompis som var inne på skype hjälpte mig. Så då gick läxa mycket enklare. Ska in i duschen en snabbis och senare ska jag sappa på tv:n. Vet inte riktingt vad som kommer på tv idag så jag ska kika in tablån lite senare!


Känner mig som ett grönt troll!

Hejsan!

Har kommit hem från träningen och där var det fullt ös! Så nu är jag trött. Har mycket läxor som ska göras. Har vissa tills imorgon och som sagt så har jag prov imorgon.  Har ganska ont i huvudet också, ingen aning varför men ska käka något så får jag hoppas att det går över. Annars var det bra i skolan, vi satt mycket vid datorn där och hade historia. Hur har er dag varit då?

http://puffeltufflan.files.wordpress.com/2009/08/coffehound.jpg


Vår skor är härliga!

Åååå, vet ni vad? Jag har blivit kär i ett par skor som jag bara måste ha i vår! Jag längtar nästan till våren. Eller kanske inte. Inget kan få mig förbi vintern. Den härligaste årstiden på hela året. Men det finns ju en nackdel med vintern. Alla dessa vinterskor. Man får hålla sig till Ugg'sen hela säsongen. Trist tycker jag. Men men, våren kommer väll så småning om.

Men i alla fall så vill jag ha ett par converse. Jag kanske ska önska mig de i jul klapp? Får se, men det är ett par vita converse. Fast inte vilka converse som helst. Denna modellen är lite tunnare än den andra vanliga modellen och ser därför inte så klumpig ut. Här får ni se en bil på de;

http://shop.trampolinshoes.se/Shop/Image/Article/trampolin%20ht0011.jpg

Vad tycker ni? Finns på Trampolin butikerna för 995:-

 


Outfit

Dagens outfit valde jag idag för att det var kallt ute, brrr. Så det blev:

Stickat från GinaTricor och.....

 

som vanligt, sissie snowash jeans. Lovar att jag tar ett par andra imorgon!! Men de är ju jätte sköna.

 


Trött!

Gääsp!

Är jätte trött nu efter all träning på teatern. Vi övade 24 scener! 24 scener! Det var jätte många. Och vi har nästan alla till läxa till nästa vecka. Haha, det blir mycket att öva. Nästa gång ska vi ha lite fika också så jag får baka något gott tills de. Jag bakar nog kladdkaka för det är jag nog bäst på. Men det är ju enkelt också, så det är en fördel.

Men det är inte bara manus som ska tränas. Måste också träna till provet. Tränade lite innan jag stack. Så jag läser på lite till nu! Vi hö...... gäääsp!

Manus mappen med typ 30 sidor manus!

Teater träning!

Nu kommer Nelly och vi ska åka till stan nu!

Plugga till prov

Hejsan!

Är glad idag men jag vet inte varför. Men det är intye vädret för det är inte fint. Nä, istället kanske det är för att jag måste hinna med enn massor av roliga saker idag. Eller ja, kanske inte massor. Det finns ju några lite midre roliga saker. Som läxor. Måste värkligen plugga till provet som vi ska ha på fredag. Så det får jag nog börja med!

Annars idag så ska jag inte göra så mycket. Ska till teatern och Nelly hänger med ner till stan. Hennes mamma fyller år och då ska hon försöka hitta något fint till henne. Vi åker vid 4 tiden men vi hörs innan!


En rolig vecka

Tisdag: Teatern, på tal om teatern. Jag måste nog öva på manuset!
Onsdag: Fysträning
Fredag: Svenska prov. Det känns som att vi har prov varje fredag, haha!
Lördag: Stan och leta JUL KLAPPAR!!
Söndag: Jul bak med familjen, pepparkakor!

http://www.loggenbloggen.se/wp-content/uploads/2009/04/dreamstime_7819844.jpg

Granen är pyntad!

Nu har vi satt upp granen och den blev jätte fin. Min syster och pappa hjälpte till att pynta den. Nu vat jag inget mer som ska pyntas här i hemmet. Allt har än så länge kommit upp. Men det finns bara en sak som ska upp på vinden igen. Alla lådorna från pyntet. De kan ju inte bara vara kvar i vardags rummet. Så jag ska röja undan lite och så kommer jag med en to-do list om ett litet tag. Hörs!




Isabella (syster) pyntar granen


pappa satte upp stjärnan


rätt okej väll, eller hur?

Dagens Outfit

Dagens outfit kommer här men är inte så speciell.....


Top från GinaTricot


Sissie snowash jeans, dessa byxorna är ju oftast på. Men de är ju jätte sköna!


En röstning

Nu startar jag en röstning för er som tycker något om julen. Ni får rösta vad ni själv tycker om julen. Röstningen hittar ni här i detta inlägget eller längst ner i menyn! Rösta!


Trött idag!

Hejsan!

Trötta Gabriella är hemma. Jag vet inte vad det är med mig idag men jag är vansinnigt trött. Kanske beror det på det ur trista vädret eller har jag fel. Nu sitter jag och fikar framför datorn och jag har också läxor att göra. Men som tur är så är det inte så många denna veckan! Idag ska granen upp här hemma och det ska bi mysigt. I år ska vi ha plastgarn inne och riktig utomhus. Vi brukar oftast ha det, hur har ni det?



Roliga julklappar del2

Jag vet att jag för ett tag sedan la ut ett inlägg med en massor av roliga julklappar. Så här kommer några fler:

http://www.buttericksedge.se/cache/medium/3635.jpg

Smutsig mugg. Altid smutsig!

 

http://www.buttericksedge.se/cache/medium/3661.jpg

Se gift ut med denna kopp

 

http://www.buttericksedge.se/cache/large/3626.jpg

Hostande askfat

 

http://www.buttericksedge.se/cache/medium/3651.jpg

Tändare med Shocking Vibration, gen en elektrisk stöt till den som försöker tända

 

http://www.buttericksedge.se/cache/medium/3387.jpg

Myggterror, den lilla myggan surrar när du släcker lampan men slutar surra när du tänder lampan

 

 


Jul bak

Nu är bakande klart och jag sitter och smaskar på de goda lussebullarna vi bakat. Jätte goda va det så jag bryr mig inte om saffran är dyrt eller inte. Haha, nu börjar jag bli jobbig. Jag ska sluta prata om saffran, det lovar jag! Men i alla fall, bullarna var enkla och det tog ca en timme att göra de. Men vi har en plåt kvar i ugnen som snart ska ut. Sammanlagt så gjorde vi tre plåtar fulla med gula och fina lussebullar!


Update

Jag och pappa har börjat baka. Men en så länge så jäser degen.

Men jag förstår fortfarande inte varför saffranen kostar så mycket!

Dagens

Dagens outfit är mer som en hemma klädd Gabriella och består av:

Top från H&M och hästsvans i håret. Har börjat gilla att ha det, men inte vet jag varför


och jeans från chep monday

Saffran 31:-

Hejsan!

Har kommit hem från träningen. Vaknade tidigt i morse och då var det bara att åka iväg till hallen. Träningen gick bra, ja, ovanligt bra faktiskt. Efter träningen så åkte jag ner till ICA. Jag köpte en påse naturgodis, julmust och saffran. Men shit vad dyr saffranen är nu. 31kr för ett halv gram. Det är nästan helt sjukt. Men i alla fall. Idag ska jag baka lussebullar med pappa (som ni kanske redan listat ut) och han kom en idé för att få lussebullarna så billiga som möjligt.

- Vi kan ju köpa gul karamell färg!

Hahaha! Nej sa jag då, lussebullar ska ju vara lussebullar med saffran i! Eller hur!?


Vem tror ni vinner?

Var det någon som såg idol igår. I så fall måste ni berätta om vad ni tyckte om att Tove åkte ut. Själv tyckte jag det var lite synd för hon sjöng ju så bra. Eller ja, hon sjöng inte bra. Hon sjöng BÄST igår ikväll. Eller tycker inte ni det? Det komemr nog vara en tuff final på fredag och stämningen kommer nog att vara hör hos de båda killarna, vem tror ni vinner?



Seg idag!

God morgon!

Är lite trött idag och ganska så seg. Har tittat på tv sedan kl 8 och jag har inte ens gjort mig en frukost. Ska försöka få tag på Nelly idag så vi kan hitta på något. Man vill ju inte sitta hemma hela dagen. Det är ju faktiskt lördag. Men vad som än händer ska jag göra en liten rolig grej ikväll. Jag ska gå lucia tåg med klassen på hotellet Erikslund. Hur låter det? Men det var faktiskt en sak som gjorde att vi i klassen gick med på det. Vi fick 3000kr till klassaskan. Det är väll inte så dumt för tio minuter, eller vad tycker ni?

Lucia


Idol 2009 semifinal

Idag är det semifinal i Idol. Väldigt spännande eller vad tycker ni? Vem tror ni går vidare idag? Många tror säkert att Tove och Erik kommer vidare. Men det är ju aldrig riktigt säkert. Som t.ex. idag när jag skulle spela min match, jag trodde jag skulle vinna men det gjorde jag inte. Men jag är inte sur för de. Jag kämpade bra och det är jag nöjd med. Så idag på Idol så bryr jag mig inte så mycket vem som vinner för alla tre är de bästa och alla tre är mina favoriter!


Vem hejar ni på?


Tidig på fredagar

Hejsan!

Vi slutade tidigt idag och det passar bra för jag har träning idag. Och inte bara träning utan match också. Spelar matchen hemma, altså i Helsingborg. Börjar träningen kl 15:00 så jag har inte så mycket tid på mig. Inget speciellt hände i skolan idag. Det brukar det häller inte göra på fredagar för då gå lektionerna så fort. Men vi hörs!


Glee

Go' kväll!

En trött Gabriella ska örsöka hålla sig vaken ikväll. Är trött men jag vill verkligen inte missa min favorit serie Glee. Är det bara jag som tycker programmet är bra? Aja, ska ta en kopp te och ett par pepparkakor så kanske jag blir piggare. Jag ble verkligen glad när jag såg att pappa hade köpt pepparkakor. Då kommer jag ennu närmre julen!


Mobil spaning

Har kommit hem från stan nu. Har hittat tre mobiler som jag vill ha men jag har inte riktigt bestämmt mig för vilken men jag har tre favoriter. Och operatören är Tele2.

http://www.cyberphoto.se/samsung/gts5230p.jpg

En Samsung S5230 Soft pink, jätte fin eller vad tycker ni?

http://www.mobilgiganten.com/upload/img/art/Sony-Ericsson-W715-Silver-1.jpg

En Sony Ericsson W715 Silver, Walkman passar ju mig som lyssnar mycket på musik!


     Sony Ericsson C905 Silver
Eller en Sony Ericsson C905 Silver, den har en riktigt bra kamera!



Ny mobil?

Hej hej!

Är hemma från skolan nu och är lite små trött. Under förmiddagen idag så var vädret fint men nu är det mulet och grått ute. Idag ska jag följa med pappa ner i stan. Där ska jag titta på mobiler. Men vad är egentligen det bästa abonnemanget? Jag gillar mest tele2, ni vet "born to be chep". Men innan jag väljer operatör måste man ju välja en bra mobil först. Så jag ska bara få något i mig sedan åker jag, vi hörs!

http://www.gnetagalten.se/images/00032/0/sony-ericsson-w660i.jpg

Nuvarande mobil

Tåssjö lägerskola

Tänkte berätta lite om lägret vi var på. Vi var på Tåssjö lägerskola och där sov vi i två nätter. Jätte roligt var de och jag kommer visa bilder som jag gjorde när jag och Ida var i Danmark!

Johanna

 

Vi var mycket ute och då var det bra att ha på sig stövlar. Men stövlar är ju coola!

 

Nelly och Johanna

 

Anton, Ian och Evelina från balkongen

 

Marcus, Johanna, Ian, Anton, Jag, Nelly och halva Ellen, på balkongen

 

Sedan diskade Otto, Evelina, Jag .......

 

och Rasmus

 

Sedan spelade vi pingis. Elin var bäst på de!

 

Marcus, Anton Johanna och Sebastian trängdes i soffan!

 

Vi gjorde pepparkakor också. Mumsigt gott men dock var jag inte så bra på att kleta ut kristyr på dem!

 

Vi gjorde också marsipan figurer. Vad tycker ni om min igelkott?

 

Det var jätte kalt ute!

 

På kvällen grillade vi

 

Vi grillade korv men dock inga marsmellow

 


2:a December

Hejsan alla!

Måste erkänna att jag faktiskt redan var hemma vid 3 tiden. Men då skulle jag snabbt iväg och träna. Men nu är jag hemma och det var jätte kul på lägret! Kommer att berätta om de mer senare. Men det snöade faktiskt idag, gjorde det inte de hos er? I Ängelholm snöade det lite men inte alls mycket. Men det var tillräckligt för att vara de första fallet i år!

Nu har jag jätte ont i halsen så jag ska ta en kopp te!



RSS 2.0