Sovrummet

Här kommer sovrummets nya inredning:


Två tavlor och en spegel på en kortsidan


Grön matta 180x130


På ena långsidan så blev det denna tavlan

Detta var inköpet. Men nästa vecka så kommer det några möbler som ska in.


Bakad potatis

Hej på er!

Har varigt och brunchat på Grafitti i Hyllinge. Åt bakad potatis med tonfiskröra, mm.. min favorit! Har också små handlat lite mat. Imorse så märkte jag att kylskåpet nästan var tomt så jag åkte ner mot Citygross.

Idag så händer det förmodligen inte mycket, ska kanske ner till idrottsplatsen och tita på när Johanna och de andra tjejerna spelar fotboll.

Vi hörs lite senare!




Go' kväll

Go' kväll!

Nu har jag inrett mitt rum och jag är faktiskt nöjd. Sedan hela dagen på Ikea och Väla köpcenter så har jag hittat många fina saker. Jag åt på väla vid tre tiden och sedan köpte jag också mig en glass, min favoritglass från Tasty House. Efter det så rusade jag in på Ikea och letade möbler. Hittade massor med saker fast dock så köpte jag bara en del av alla fina  grejer. Men nu när jag har inrett allt så vet jag vad jag ska köpa tills nästa gång!


Bilderna på rummet komemr imorgon

Twitter type

Mot Ikea!!

Regn i söder

När jag sappar till tv kanalen TV4 så hör jag detta:

- Idag blir det soligt i Norr och regn i Söder.

Nej, nej nej! Inte mer regn.Nu har det regnat tillräckligt så nu får det vara nog. Trots att jag bara ska hänga på Ikea idag så är det tråkigt. Jag menar, hur kul kan det vara att sedan möblera om när vädret inte är fint. Det är ju det som gör det kul. Förutom möblerna.... Men det hänger väll lite på vädret också. Inte bara när man möblerar om, utan när man gör andra saker också. Jag tycker i alla fall att sollen gör mig glad när den lyser fint på den klarblå himlen.


Bravo Juice, men dock inte vädret


Skenet bedrar

Hej på er!

Ikväll blir det en lugn hemma kväll. Jag får väll sätta mig framför tv:en och sappa bland kanalerna. Finns inget mer än att titta på Skenet bedrar ikväll. Super rolig "film" (mer som en kortis 30min) som man inte kan låta bli att skratta åt. Haha! '

Imorgon ska jag ner till Ikea och köpa nya sovrums möbler ska bli skoj skoj att vara en av Simon och Tomas för en dag!




Sommarlovet är snart över

Hej på er!

Har varigt ute och tagit lite luft. Träffade också tjejerna, Elin och Johanna. Det är mycket att vi har umgåts nu på sista tiden och jag har insätt att jag värkligen, absolut inte längtar tilbaka till skolan. Innan så typ längtade jag p.g.a. att träffa kompisarna igen. Men jag har redan nästan mött alla på sommarlovet. Det får mig och tänka på att sommarlovet snart är över. Bara 3 veckor kvar. Suck....

http://www.nxt.kau.se/img/sommarlov.jpg

Morgonpigg Gabriella

God morgon!

Idag är jag morgonpigg! Jag har hunnit med att duscha, äta frukost och haft inpackning i mitt hår. Vädret är mulet och det ser ut som om det ska börja regna när som helst. Suck.... det var längesedan jag var på stranden. Flera veckor sen. Det är tråkigt med sådant väder. Det är också så tokigt. För ena sekunden så regnade, ena sekunden så kokas man i hettan. Ibland önskar jag att man bodde någonstans där det varken är varmt eller där det regnar.


Hotet

Har suttit och kollat film med tjejerna Elin, Johanna & Ellen. Vi tittade på  filmen Hotet. Men den var inte alls så bra som vi trodde. Jahanna hade sutitt och studerat baksidan och plötsligt så vill hon se filmen. Meen i själva värket så var den inte bra. Så lita aldrig på omslaget på en film.

http://web.comhem.se/%7Eu89475252/images/hotet.jpeg


Morgon trött

God morgon!

Vaknade vid nio idag och döck ner i caffe påsen. Är fortfarande trött så jag hoppar nog ner i sängen en timme till. Idag hoppas jag på att det blir en dag med massor av skojj med vänner. Är inte det det bästa som finns. Att skratta och att ha kul med vänner. Men först ska jag hinna med saker som att tiexsempel småstäda i sovrummet, där är väldigt rorigt med kläder som ligger kvarslängda på golvet.

Vi hörs i eftermiddag



Schäfer fårbi

Har varit ute en sväng med kompisar. Jätte kul men jag har blivit rädd för hundar. Jag fattar inte. Jag menar. Jag har ju hund själv (men det är jag ju inte rädd för) så då borde det väll inte vara så farligt. Men jag gillar värkligen inte stora hundar som man inte alls känner till. Speciellt inte schäferhundar.Det är vakthundar, inte såna hundar som man ska leka med. Aja, jag får väll sova över min fobi då.

Min dator är lite knasig just nu så det kommer inte upp några bilder. Men ska försöka få upp det imorgon.


Twitter type

Ska åka ner till Johanna. Där träffar jag säker Elin och då blir det högsta volym på Agnes - Rigt here right now. Vi sjunger altid den!

Min inte stressa vecka!

God morgon!

Inget står uppskrivet idag så det blir något en ganska så lugn dag. Det är värkligen en bra sak när det finns lugna dagar där man bara kan ta det lugnt och inte till stressiga aktiviteter eller något annat. Så eftersom det inte är en stressig dag så gjorde jag mig en frukost utan stress!


Säger godnatt

God kväll!

Har haft en rolig dag med Johanna och Elin och alla de andra som har varigt hos mig. Ska titta på kvällsfilm nu  så det blir en kortis. Vi ses imorgon!

God natt!


Choklad och tidnings dag

Hej på er!

Vaknade sent idag också, det har säkert blivit en vana. Men idag är det en lugn dag. Blir säker en sådan dag där man sitter i sängen och äter choklad och läser skvallertidningar. Tja, det är bara vad jag tror. För Jahanna och Elin kommer hit och vi ska ju sjunga som vanligt fast idag blir det den här låten:





Detektiv för en dag

Hej på er!

Sitter hemma hos Johanna och lyssnar på Robie Wiliams. Johanna är värkligen galen i Robie men det har jag inte något imot för han är ju bra, eller vad tycker ni? Elin kommer hit till Johanna om en pytte stund och då så ska vi såklart fortsätta med att lyssna på Robie Wiliams.

Men jag måste bara bäretta en liten skrajj sak som ände när vi gick hem från fotbollen idag. Vi hittade en mobil som ty trillade från en bil. Vi tog upp mobilen och ringde några kontakter från kontakt listan och till sist så fick vi tag på "hans" granne. Så nu väntar vi på att han som äger mobilen ska ringa och då är säkert allt löst eller hur!?



En liten uppdate om idag

Idag är shemat ganska så tomt på förmiddagen. I eftermiddag så ska jag med tjejkompisar ner till Stadion och titta på fotboll. Den Svenska sporten. Eller tja, vad vet jag? Man spelar ju den i Sverige så då borde den ju vara Svensk. Strunt samama, jag bara krånglar till det för er. Men ni får sjalv tycka till om vad ni tycker om fotboll!

https://hd.se/multimedia/dynamic/00316/aff_ny_316784d.jpg
Själv ar jag inte så specielt intreserad av fotboll


Ingen vaggvisa!

Hejsan!

Gissa om jag sovit länge? Jag sov hur länge som helst. När jag vaknade och tittade på klockan så var hon kvart i elva. Jag undrade först om klockan stämde överhuvudtaget men det gjorde den. Jag brukar sova till 8 på morgnarna så därför tycker jag att detta är knasigt. Men men, man sover väll olika varje natt eller hur!
Mitt påhittade plåster som jag tjatade om igår...


Påhittat plåster

God kväll!

Har varigt ute med tjejerna och det var hur skoj som helst. Som vanligt så pratade vi, gick rundor och hade så klart kul. Dock så skar jag mig på min nyckelknippa jag har inga plåster hemma så jag har lindat om mitt finger med massor av bomull och tejp. Det kan man väll göra om man är påhittig. Men plåster kommer i alla fall med nästa gång jag går på Hemköp.

God natt!

Sjöholms

Hej på er!

Har kommit hem från utgång på cafét Sjöholms. Jätte fint café och där satt jag, Johanna, Ida och Bella,  kompisar från skolan. På tal skolan så har jag faktskt redan börjat längta tills skolan börjar. Jag vet faktiskt inte varför. Jag brukar jag inte längta när det är sommar lov. Men aja, det är inget at bekymra sig över i alla fall.

Ska ner och träffa tjejerna igen nere i stan. Vi ska sitta på en brygga i Rönne Å. Ni vet, den Ån som flyter genom Ängelholm. Så vi ses ikväll!




Twitter type

Lyssnar nu på Molly Sandéns halleluja. Det är också den låten som jag brukar gå runt och sjunga på.

En knepig fotograf

Sitter hemma hos Johanna och lyssnar på Robbie Williams - Angels. Jätte bra låt faktiskt. Men i alla fall så har vi varigt ute och tagit några roliga bilder som kommer upp. Hihi, ni får skratta om ni vill. Imorgon så ska vi ner till stan och fika, Jag, Ida och Johanna. Vi ska ner till Grafitti på café utgång. Vi ses imorgon!
 




Gah! Vi är så coola!


Sky's the Limit

Hej på er!

Nu är jag hemma från en eftermiddags tennisspelande. Gissa om jag förlora? Ah, dock. Jag sa ju att det var bättre att stanna hemma och sjunga istället. Jag skulle i så fall sjungit till Olas nya superlåt Sky's the Limit. Nästa gång får jag lyssna på mitt innre lite bättre. Aja, det är i alla fall avklarat nu och jag sitter och äter glass. Ska träffa tjejkompisar om en liten stund och vi ska ha kul kul!


Inte så svårt att sjunga med


Fina sovrum

God morgon!

En fullspäckad dag igår i Danmark igår så jag berättar mer senare. Vaknade i alla fall i mitt fina sovrum i morse. Nu är det färdig målat och det är väldigt fint. Idag är det en tennis tävling som ska avklaras men jag är fortfarande trött så jag vill hellre sitta hemma och sjunga istället. Men men, jag har ju ställt upp så varför missa en tävling.

Ha en bra morgon så ses vi ses!



Twitter type

En vägg klar!!


Dock dålig bild. Medelar er när nästa vägg är klar


Nu startar målandet

God morgon!

Ska alldeles strax börja tejpa rummets kanter in för målningen. Ibland undrar jag hur mycket jag kladdar när det gäller att måla. Jag mins en gång när jag var 5 år och vi skulle måla om vårt staket. Dagen efter målningen så hade jag fått vatten koppor. Men det är väll sant att man bara får vattenkoppor en gång så då finns det inget att oroa sig för. För vattenkoppor vill man inte ha, inte sant? Men i alla fall så börjar jag nu med det samma. Efter en kopp kaffe blir man pigg.


En update


Veckans uppdatering, ser fram emot en härlig vecka!

Tisdag, måla om sovrummet.
Onsdag, åka över till Danmark och förmodligen till bakken.
Torsdag, mycket tennisspelande på torsdag.
Fredag, utgång mot Expressen.


Varför inte målare?

Nu har jag kommit hem med målarfärg och spackel, penslar och tejp. Det behövs värkligen mycket när man ska måla om. Dock så ska jag inte måla om idag. Jag får allt vänta till imorgon. Den som vänta på något gått väntar aldrig för länge. Eller hur det nu är? Aja, strunt samma.

Ska steka kötbullar nu, god brunch!


ljusgön och ljusrosa




Twitter type

Nu är det dags att måla om sovrummet. Ska åka ner till centrum och försöka hitta några fina färger.

Min nya säng!

Nu har jag handlat som en galning. Har hitta jätte fina nya saker till min säng. Jag är riktigt nöjd just nu! Och inte visste jag att jag kunde något om inredning. Det är säkert för mycket Simon och Tomas på tv nu för tiden. För er som inte vet så är det ett jätte bra inrednings program. Men i alla fall så är jag nöjd med sängen och jag vill egentligen inte sova i den. Den ser så fin och mjuk ut men det vore fel och bara förstöra allt när man ska gå och lägga sig. Tja, får väll försöka göra det lika snyggt imorgon igen då.


IKEA är möblernas paradis

Nu ska jag åka till IKEA. Möbelsortimentets affär. När jag går på IKEA så känner jag mig rik. Man kan köpa så mycket för så lite. När man kommer dit så tänker man, äsch, jag köper bara något litet. Men när man går ut ur affären så känner man sig så nöjd när man släpar med soffor, fåtöljer, byror och bokhyllor. Va?! Är inte det sant?

Jag har i alla fall inte bestämt mig om vad jag ska ha. Ska nog mest gå runt och titta. Men vi får se när jag kommer tillbaka...

http://leilasvirrvarr.files.wordpress.com/2008/10/a_horrible_ikea.png


Varför kan det inte regna mynt?

Hej på er!

Mulet och grått väder idag. Regnade tidigt i morse och vaknade av att det öste ner på altantaket. Gillar värkligen inta att bli väckta av regnet. De bara dånar och knakar på tacket som om det ramlade ner stenar från himlen. Haha ah, ibland tror man till och med att det regnar mynt. Det skulle dock inte vara så fel.

Nu måste jag ut med hunden. Får passa på nu när det inte regnar(!)




Harry Potter och Halvblodsprinsen

Ska berätta lite om filmen som jag såg igår, Harry Potter och halvblodsprinsen. För er som inte sätt filmen så kan ni kika in detta.

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig ?halvblodsprinsen?. Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Kärlek:
Det finns en beundrare som är förälskad i Ron. De blir ihop och Hermonie blir rasande. På kemilektionen med den nya läraren så blandar Hermonie en kärleks-dryck som hon lägger i ett meddelande från en tjej som egentligen inte gillar Ron. Men när ron öppnar detta kärleks brev "från henne" så blir han förälskad i den tjejen som visades på bilden i brevet. Hermonie vill nämligen göra Rons flickvän avundsjuk och sedan göra slut. Men detta tyckete Harry inte var så bra så han går till kemi läraren för att hitta ett botemedel. Det gör kemi läraren och ron blir som frisk igen. Trodde han ja.... Men läraren bjöd på honungsöl och Ron föll rakt ner på matten. Han kvävs och kan inte andas. Harry letar igenom kemilärarens alla lådor efter ett kvävande medel om gör så att Ron får den luft han behöver. Det fixar Harry på nolltid och de går sakta men säker bort mot sjukhuset. När han vaknar upp så är han plötsligt är i Hermione

Roligt:
När Harry ska använda kemiboken (som till hörde halvblodsprinsen en gång i tiden) till att göra troll drycker så lyckes han att göra en behovs dryck. Det vill säga att om man vi vara glad så blir man det när dricker den. Och han blev jätte rolig när han drack från drycken. Då skrattade man en hel del.

David Yates återvänder som regissör i denna film och vi får även se Daniel Radcliff, Emma Watson och Rupert Grint i rollerna som Harry, Hermione och Ron.



De här kan ni se i filmen


Utgång mot café

God morgon!

Idag är schemat tomt för tillfället. Hoppas på någon utgång mot något café i eftermiddag och sitta i solskenet och dricka smothie. Men ikväll så blir det ännu en bada-&-träna kväll. Det är alltid lika härligt att svalka kroppen i det sköna vattnet efter att man tränat hårt och svettats som en galning. Ibland så känns det som om det ska "pysa" (ni vet, när man häller vatten gå en eldig grill och det pisss) när man tar första steget ner i vattnet. Så varm blir man.


Om bion igår kommer snart

Liten lista

Nu ska jag slänga mig in i duschen och göra mig redo för filmen. Förutom att duscha så måste jag platta hårt, pudra mig och massor med andra saker. Men just nu känner jag mig inte stressad. Jag har liksom planerat sakerna tydligt och klart för mig svälv och det blir inte stressigt alls efter ett tag. Så nu ska jag försöka ta det lungt och hinna med allt på min lilla lista.

Halvblodsbästis

Ikväll blir det bio. Bästis och jag ska se bio ikväll. Harry potter och Halvblodsprinsen. Det var dock premiär igår men jag är ändå glad över att jag inte ser den så sent efter premiär. Hoppas på att filmen är bra, som de andra filmerna. Men det är häller inte helt fel om den är bättre.

Filmen börjar ikväll kl 21:00 och d
en slutar vid 24:00. Då är det ju så att filmen varar ungefär i tre timmar. Ni som såg premiären igår, vad tyckte ni om den? Bra, dålig. Spännande? Som sagt så har jag sätt de andra Harry Potter filmerna men det finns en nackdel hos mig. Jag tycker att han var sötare i de första filmerna, eller vad tycker ni?

http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthehalf-bloodprince/media/images/posters/2.jpg


Kylskåpet är ju nästan tomt "!?"

God morgon!

Har inte riktigt ätit någon frukost i dag. Måste värkligen ner till affären och handla. Ska göra det om en stund med jag har inte riktigt vaknat än. Jag är alltid lika trött på morgnarna. Jag försöker att lägga mig tidigare för att orka mer på morgnarna. Men ibland brukar jag tänja det med kaffe men idag blev det inget. Vi hade ingen mjölk!

Ibland undrar man hur mycket man egentligen äter


Bränner kalorier

Hejsan allihop!

Nu har jag varigt på lunch och tränat och badat. Det var gott med Kina mat ock det bästa var när jag tränade efteråt. Då brände man kalorier på samma gång. Men det var inte så jätte "trevligt" att träna idag. Solen stekte på hjässan och svetten rann ner från axlarna. Det är värkligen svårt och spela i stekande solsken.

Efter att jag tränat så dock jag ett dopp i havet. Det var svalkande och det var 21* i vattnet. Men efter en stund så började de gråa molnen att dyka upp. Och rätt som det var så började det åska. Själv bryr jag mig inte om åska så mycket men när det väl blixtrar så kan jag börja reagera. Men när jag kom hem och när jag precis stod vid ytterdörren så blixtrade det till och jag skyndade mig och sprang in. Det var en snabb reaktion.....




Bruncha i centrum

Man kan inte bra missa en halv dag bara sådär. Så jag ska ut och luncha på Kina restaurangen nere i centrum och hoppas att man träffar någon som värkar vara bekant.  Man jaja, har lite brådis (som vanligt när jag ska någonstans) och så det är nog bäst att jag skyndar på så jag hinner med träningen efteråt. Vi ses och ha det så bra så länge!

http://heartoflisa.blogg.se/images/2008/kinamat_12898761.jpg

Att sova bort halva dagen

God middag på er!

Idag blir det en träna-&-stranden dag. Fast det bros på hur jag känner mig. Har sovit superläge men jag är ändån trött. Vad kan det bero på? Jag la mig vid 23:30 igår och vaknade vid halv elva. Då tog jag en kopp kaffe och hoppades på att jag skulle bli piggare. Men nepp. Det blev jag dock inte. Ska nog slänga mig framför tv:n nu och hoppas på att jag hittar något att titta på.


Bilder del2

På väg till Nimis så var det en jobbig väg med massor av "hinder"


Nimis


Titut


Ida högst upp


Högt...


Gah! Jag överlevde!


Där var många stora och klumpiga stenar


Titut




Bilder del1



Vi sov på luftmadrasser i tältet


Det blåste ganska mycket när vi spelade minigolf










Kolla in vilka banor











Detta var bilderna från golfen. Men nu måste jag ta en liten tupplur för jag ska sedan spela match i Helsingborg så det är rätt smart att vara utvilad. Nästa del av bilderna kommer ikväll!



Camping helgen

Hej på er!

Det blev en tre dagars (2 nätter)  camping och vi har gjort jätte mycket. Vi ha badat, spelat minigolf, varit och klättrat på Nimis, grillat och spelat kubb med "grannarna". Så vi har haft en toppen helg. Men jag kan börja berätta lite om minigolfen. Jag måste först säga att förutom att jag spelat minigolf nu så har jag aldrig spelat innan. Men första gången är nog den bästa. Och där var många roliga banor.

När vi var på Nimis så var det lite läskigt. Jag är inte så förtjust i höga höjder. Men det var som en ända trähög som låg på marken som var fast med spikar som man klättrade i. Först trodde jag att det var som små trappor inuti med det var det dock inte. Man fick liksom bokstavligen klättra som en apa för att komma fram. Och jag lovar att jag kände mig som en apa.

Vi badade också mycket. Igår badade vi 3 gånger och i söndags så badade vi två gånger. Det var riktigt skönt i vattnet. Man fick hoppa från en brygga ner i vattnet och det var häftigt. Fast när man hoppade så fick man se upp så att man inte hoppade på obehaglig tång.

Vi spelade kubb och grillade på söndagskvällen med husvagnsgrannarna. Jätte trevligt. Vi körde killar mot tjejer i kubbet men eftersom vi fick ha motvinds sidan mest så förlorade vi dock. Men jag skyller inte på vinden, jag kunde ha siktat lite bättre.....

Bilderna från campingen kommer i nästa uppdatering

Du åker jag iväg

Nu är allt färdig packat och jag ska bara slänga i mig lunchen. Som sagt så kommer Ida kl halv 3 och då ska jag vara klar för att åka. Men jag har tänkt på en sak. Tänk om det börjar regna? Vad ska man göra då? Har ni någon gång varigt med om att det plötsligt börjat regna mitt i natten och att det låter fruktansvärt på tält "taket". Skriv om den värsta kampingturen som drabbad dig. Och det ska helst handla om tält. Så när jag kommer tillbaka imorgon så har jag massor av tabbar i kommentar fältet!

 

Ut på en mini kamping

God morgon!

Idag är schemat full späckat! Ska nämligen åka med Ida och tälta, ska bli jätte kul. Hon ringde mig i morse och det gjorde mig överaskad. Fast jag kommer inte riktigt ihåg vart någonstans vi ska tälta. Men att det ligger 500 meter från havet vet jag, men dock inte mer än så.

Det var så längesedan jag sov i tält så det kommer säkert bli jätte kul! Ida kommer hit ungefär vid halv 3 och sedan åker vi iväg och kommer hem imorgon. Så vi hörs, hinner säker med en uppdatering innan jag åker, ha det bra!


Tilbaka!

God kväll!

Nu har jag kommit hem från sommarjobbandet och jag har också fått min lön. Det betyder att jag inte jobbar mer denna veckan. Jag jobbar häller inte fram till den 15:a Augusti då det är en ny tävling på gång. Hade också tänkt att ladda upp bilderna men min kamera är lite seg just nu så det får bli när den kommer igång igen.

Detta var en kortis men vi ses imorgon!

http://stugor.brinkster.net/tennisbana.jpg


Ingen sommar utan solsken!

God morgon!

Idag börjar jag kl 13:00 så jag passar på att uppdatera lite. Vädret idag är lite si sådär. Varmt är det, lite i alla fall. Men annars så är det blåsigt och gråa moln. Så jag blir inte så förvånad om det börjar regna. Men idag är jag väldigt tränings sugen så jag hoppas på att det inte regnar för i eftermiddag lite senare så är det bara att ta på träningskläder och ut & springa!


Här får ni ennu än sommar låt som jag tycker om!

Gäster på väg

Hej på er!

Har haft lite ångest av att inte kunnat jobbat. Men idag är jag ledig och jag är jätte glad att jag sitter vid tangentbordet igen. Idag ska jag ha gäster så jag har precis haft tid för att köpa mandeltårta. Vi ska fira min födelsedag som egentligen var för en månad sen med eftersom de dock inte var hemma så fick vi flytta fram firandet tills idag. Men om man ska ha gäster hemma så ska det vara fint och rent. Så det är bäst att jag sätter igång med städandet!


Svar på några läsarkomentarer

Spelar du mycket tennis?
Jag tränar tennis och jag tycker det är jätte kul och nu när jag också jobbar med tennis så är det ännu roligare. Därför blir det också så att jag träna mycket tennis.

Vad tycker du om botox silikon osv?
Jag tycker inte det är kul att fylla bröst och läppar (m.m) med silikon. Jag tycker inte det är ett dugg snyggt och jag kommer aldrig utsättas för sådant häller. Men jag har häller inget imot folk som har silikon läppar o.s.v. jag tycker bara att det är lite löjligt.....

Hur reagerade du när du hörde skvallret a.n.g. Blondinbellas otrohet?
Jag trodde aldrig på det. Jag trodde mer på att det var någon som hade skrivit det för att få uppmärksamhet. Men så är världen. Om jag går omkring och säger att Michael Jacson var gay så är det ju klart att det kanske står i tidningen dagen efter.

Vad tyckte du om "Marley & jag" boken, var den värd att läsa?
Ah, den var värkligen värd att läsa! Det var mycket känslor i boken och den var väldigt utåtriktad. Därför tycker jag att den var värd 8/10. Men bara en åtta för att jag tyckte att det saknades lite humor. Men den var trots allt bra ändå.

Härligt med en bästa vän tycker jag! Vad tycker du?
Jo! Att ha en bästa vän är fantastiskt! Utan mina bästa vänner så skulle jag inte kunnat klara mig ur vissa svåra tillfällen i liv. Som när jag fastnade med hälen i cykelhjulet. De hämtade hjälp, ringde hem, ambulans (nära på i alla fall) så utan de så hade jag kanske fått blodbrist och avlidit. Så tack vare mina vänner så sitter jag här hemma idag. Kärlek till de!

Vad är ditt favorit te?
Jag gillar Liptons nya smak, jordrubb och kamomill. Fast jag föredra kaffe när det finns lunga dagar då man blir pigg av kaffe. Som i morse, t.e.x

Tycker du jag ska åka till USA ett år och spela basket?
Det får du göra som du vill. Om du värkligen älskar basket så ska du ju självklart göra det. Men det bros ju på lite hur du har det här i Sverige. Om du har det svårt med skola och familj så tycker jag faktiskt att du stannar kvar och löser dina problem och sedan så kan du åka till USA och då kan du starta din karriär


Är självförtroende viktigt för dig?
Ah självklart är det viktigt för mig. Men inte bara för mig, utan för er alla som inte tror på er självförtroende. Jag använder mycket självförtroende när jag spelar tennis. Men jag har läst självförtroende på Blondinbellas blogg. Men jag vet inte om jag är riktigt säker på de hon skriver. Jag menar, hon är känd och ser bra ut bakom modebranschen och det vet man. Men eftersom jag inte är ett dugg känd så kan jag visa mig utan smink ändå, fast jag inte har tagit en ända modell bild med smink och photo shop.

Dåliga & bra - news

Hej allihop!

Jag kommer med lite dåliga och bra nyheter nu. Vi börjar med det dåliga.
Ni kanske har märkt att det har varigt en dålig uppdatering på sista tiden som jag sommar jobbat. Och dock så kommer det vara så resten av denna veckan. Men om jag verkligen hinner så kommer jag slinga in ett inlägg på kvällarna men det är bara ett kanske....

De bra är att i slutet av veckan så kommer jag ladda upp bilder från mitt sommarjobb och det blir väll lite roligt, i alla fall. Jag ska också försöka MMS blogga fast jag har provat det inna så det är inte hundra att det går. Men jag är värkligen är ledsen men jag lovar att det kommer massor av bilder förmodligen på söndag!

 

Har bränt mig på mina knän när jag satt högt upp i den vita domarstolen idag.....jobbigt....


Tennis på hög nivå

Har kommit hem från allt arbete på tennis banorna. Där var det i full gång. Det var många matcher som var igång och som ni kanske kommer ihåg så skulle jag också spela match nu i helgen. Men p.g.a. polyperna så fick jag stå över och lämna WO. Åh! Man blir nämligen så spela sugen så det är lite svårt att inte vara sur på sig själv när man inte kan spela.

Nu ska jag försöka grilla. Trots att det regnar lite så ska jag ställa grillen under altanstaket. Vi ses!

Eftersom att jag igentligen var med i tävlingen så fick jag detta tröst pris, snällt va?

American pancakes

Hej allihopa!

Idag är vädret inte så varmt så jag har ägnat hela morgonen med att steka Amerikanska pannkakor. Och som de tidiga resultaten så blev det jätte goda. En bra start på dagen, som jag säger. Börjar mitt sommarjobb kl 14:00 idag så jag har lite brådis. Men allt går bra bara man inte stressar. Tack kära mamma som lärde mig de uttrycket! Och som sagt så är vädret inte så varmt idag och då är det lättare att jobba, eller vad säger ni?





Självförtroende

Här kommer böcker om självförtroende. Nu för tiden så finns det många som söker själförtroende och varför inte leta i böcker? (dock blev det bara 3 böcker)

http://1.bp.blogspot.com/_HKZsSrbKCcc/SdH_R_a2ERI/AAAAAAAAAew/xEwfaTS64HQ/s320/ful+eller+snygg.jpg

"Ful eller snygg?" är den andra delen i en trilogi av Scott Westerfeld, i vilken en skräckvision om samhället målas upp. Vilka framtida konsekvenser kan dagens utseendefixering och otyglade konsumtionskultur få om den inte hejdas? 

I Westerfelds dystopi "Snyggingstan" råder total ytlighet och cynism. För dess invånare finns inget som betyder så mycket som det perfekta utseendet, de rätta attiraljerna, och det särpräglade beteendet.  

Tally, som också var huvudperson i "Ful", har nu övergått till den "Snygga sidan" och lever det utsvävande liv som kännetecknar en "Snygging". På en fest kommer hon i kontakt med en gestalt ur det förflutna: Croy från utkanten av stan där alla "fula" är bosatta. Tally och hennes pojkvän Zane ska genom Croy få tillgång till varsitt koncentrationsförhöjande piller. Zane reagerar dock negativt på pillret och måste uppsöka läkare. Den enda läkare som kan hjälpa honom finns utanför stan...  
 Vem bryr sig!

Andra delen i serien "Hemligheter och pinsamheter" handlar om Anisa, alltså Nisse. Hon som bor i den stora villan med swimmingpool och spaavdelning.

Hennes självförtroende är stort som en elefant. Men hon retar sig på Hugo. Varför måste han gilla henne när hon tycker att han är bara jobbig. När de ryker ihop på en fest inser hon att hon faktiskt är kär i honom. Men det törs hon inte visa för varken honom eller Diana och Maja.


http://www.bokrecension.se/images/Q/1ff/9175886936.jpg

Den här behändiga boken vill lära oss att tänka stora tankar och få oss att se vår egen potential. Att läsa Mark Tyrrells bok är som att hitta en nyckel till den egna styrkan och kreativiteten. Nyckelorden är god självkänsla och positivt tänkande.
Det är de egna tankarna som avgör om vi når våra mål och drömmar. Vi skapar med andra ord vår egen verklighet och något så enkelt som att ändra sitt tankemönster kan därför vara vägen till ett nytt liv. Fast enkelt är det förstås inte, det handlar om att bryta djupt rotade vanor och då kan en mentor i bokform komma väl till pass.
Först och främst gäller det att lära sig att tänka positivt. Många av oss lägger krokben för oss själva genom negativa tankar och föreställningar. Att i stället börja föra en positiv inre dialog skapar entusiasm och motivation och leder ofta till lyckade resultat. Boken tar också upp hur viktigt det är att ha tydliga mål och modet att tro på sig själv. Vidare finns ett kapitel om att sätta gränser och kommunicera på ett rakt sätt. Läsaren får också lära sig vikten av att slappna av och njuta av livet. Här finns enkla övningar och olika exempel som är lätta att känna igen sig i.
Den här boken är som en riktigt god och klok vän. Med konkreta råd, uppmuntran och inspiration hjälper den läsaren att avslöja negativa tankemönster och utveckla en positiv och resultatinriktad attityd. Den är bra att ha liggande i väskan, på skrivbordet eller vid sängen. Redo att plockas upp när den positiva energin behöver fyllas på.


Sommarjobb imorgon!

Hej! Gissa vad? Jag börjar sommarjobba imorgon, så kul! Nu känns dat som om jag har världens roligaste jobb. Och det är inte alls jobbigt. Det roliga är att man mest spelar tennis men också mycket annat, man umgås med vänner och bäst av allt. Man träffar nya vänner också! Ah det ska bli jätte trevligt. Nä nu ska jag äta kvällis, vi ses!

Pigg & glad

God morgon!

Svullnaden i halsen har minskat och jag mår betydligt mycket bättre. Och efter en kopp cappuccino så blev jag piggare också. Hade tänkt att ta mig ner till tennisbanorna och se hur de går för de som spelar där, jag kanske får ett jobb tidigt idag. Fast det bros på hur jag mår. Idag så skulle jag dock spela så jag måste träffa min motståndare och lämna WO, om inte någon annan redan gjort det. Men vi ses i eftermiddag, ha det bra!

Tacos från igår





Det är dags för fredags myyys.......

Hejsan allihop!

Nu mår jag betydligt bättre och det känns skönt att man kan fredagsmysa med familjen (mamma, pappa, syster). Vi ska ha det trevligt genom att äta tacos och chips och kolla på film, Envy. Den låter så rolig! Jag älskar värkligen fredags kvällar, många roliga filmer på tv:n och att man får en lugn stund med familjen. Nu måste jag rusa iväg och steka köttfärs. Ha en underbar fredags kväll!


ANGUISH - Time

Gah! Nu mår jag inte alls bra. Har ångest för det är så fint väder ute men jag kan bara ligga hemma i sängen och titta på film. Men de dåliga med det att jag inte har någon bra film så jag håller på att ladda ner Mamma Mia - The Movie. Så som jag har hört så är det nu mera tillgängligt att dela filer på internet så jag kör på de. Fast för mig tar det lång tid innan filmen är färdig laddad så jag får allt ta och vänta en stund. Ska sätta på tv och titta på små serier (om det nu finns några). Ibland önskar man att man hade en fjärrkontroll men alla filmer i värden så kunde man trycka på den film man vill se och utan några som helst väntetider så är filmen igång......Va? Vore inte de trevligt?

http://blogg.lo.se/b2e/blogs/media/mamma_mia.jpg

Data & tv helg

God morgon!

Dålig uppdatering igår och jag ber om ursäkt. Men efter operationen igår så var jag hängig och trött. Jag var också sur för läkarna sa att hela helgen var en sitta-hemma-vid-data-eller-tv:n- helg. Och jag som hade match imorgon men jag får inte sporta på en vecka. Och allt sommarjobb som jag ska hinna med. Aja, jag får väll allt bara vila denna helgen. Men nästa vecka så får jag i alla fall jobba och då kan jag ju allt tjäna någon slant!



Åt sorbet hela kvällen igår och nu till frukost också. Värkar vara det ända som hjälper mot svullnaden i halsen


Varmaste sommeren

Hej på er!

Nu känns det som om jag lider av törst, hunger och trötthet. Jag är så himla trött p.g.a. värmen. Och det var jätte svårt att träna idag. Detta är nog den varmaste sommaren på flera år! Jag har ätit tre is-glassar och svalkat håret igenom tennisbanornas vattenslangar och det var bekvämt. Det var också skönt att svalka sig i de sköna havsvattnet från stranden och jag var som tosig i bryggan så jag hoppade flera gånger. Att det kan vara så kul.. nä nu ska jag faktiskt slänga i mig skräpmat igen.

Jo förresten, imorgon så gör jag en polyp operation så det kanske blir en dålig uppdatering. Men vi hörs av imorgon någon gång i alla fall!




Stranden nästa

Vädret häll sig trots allt. Några ynka moln syns på himlen men det är inget att oroa sig för. Slutet på Gossip Girl var bra och det var mycket självförtroende i boken. Så passa på och läs den så fort ni får någon möjlighet.

Brådis brådis... ses!




Strålande väder

Vädret är stårlande idag. Fast de har lovat rengskurar och åska så jag tror jag inte på det idag häller. Är det svårare att läsa av vädret nu? Men jag själv bryr mig inte så mycket. Regnar det så regnar det. Men det är inte så kul. Nu ska jag i alla fal ut och läsa sita delen i boken Gossip Girl. Vi ses !


Har inte tröttnat på dessa dagar

God morgon!

Har hunnit med en dusch innan frukosten. Till frukost gjorde jag havregryns gröt. Jag är inte så jätte förtjust i gröt men eftersom att det inte är så onyttigt så blev det de idag. Men kan det vara nyttigt om man häller på massor av socker på? Nja, kanske inte.

Idag är schemat blankt. Men det blir nog stranden, igen. Åh, det är så skönt att man inte har tröttnat på det i alla fall. Sedan så ska jag träna med Fannie. Idag har jag satt upp "mål" in för mig själv. Jag måste få upp konditionen!!!


RSS 2.0