Hemma från Väla

Hejsan!

Hemma från väla nu och har haft det jätte kul med Johanna och Ida. Vi åkte dit med Johannas föräldrar. När vi kom dit så gick vi i olika butiker sedan gick vi och käka på Mc Donalds. Vi åt Happy meal (eller barnlåda som Johanna kallar det) och då fick vi en läskig hand som kröp runt i maten. Efter vi käkat så gick vi i fler butiker. Sedan gick vi och fikade på TH. Johanna och Ida åt semlor medan jag tjockade loss med en muffins toppad med toffie. Det var också gott. Efter det så åkte vi hem och nu sitter jag hemma med Johanna och pratar lite. Men ha en bra kväll!

 

 

 

 


Väla med tjejerna

Hejsan bloggen!

Har haft ännu en rolig natt med Nelly. Vi satt och hejade på Ann Bergendal i Melodifetstivalen och hon kom till final. Det var en riktigt fin låt som hon sjöng! I finalen ser jag till att rösta på henne! Men i alla fall så idag eller rättare sagt nu så ska jag med några kompisar till Väla. Det ska bli kul. Ida ska komma till mig när som helst och då ska vi till Johanna och sedan så åker vi. Hörs!!

http://www.kjell.com/foretaget/vala/images/extbild3.jpeg


Kul kväll!

Hejsan!

Jag och Nelly hade det kul igår. Vi satt och kollade på lets dance och det var vist Gudrun som fick lämna tävlignen. Men det som mest oroade mig var att Mattias hängde löst. Hur kommer det då gå nästa vecka? Vi får allt hoppas och se om han blir kvar!

Men i alla fall så efter att vi kollat på lets dance så satt vi och hejade på damerna i Curling. De vann ju OS-guld. Stort Grattis till de!

Nu ska jag hem till Nelly, jag har just käkat och så när jag har bloggat så går jag! Vi får se för Nelly ska kanske sova över en natt till hos mig. Kul ska det bli för då blir det en shlagerkväll med henne. Vi hörs!!

http://www.lansstyrelsen.se/NR/rdonlyres/19961AA5-234F-49C0-9F26-AD540BB2BA3F/0/rogen_natt_RJ.jpg


Fredakväll

Hejsan!

Sitter här hemma med Nelly. Ikväll ska hon ju som sagt sova över hos mig. Ska bli kul. Vi har laddat med två påsar chips, godis och läsk. Det ända som saknas nu är lets' dance. Men det börjar vid 8 så vi har gott om tid att smaka på allt vi köpt. Ha en bra kväll alla läsare och lova mig en sak, att rösta på Mattias!! Det ska vi göra i alla fall!


Dagens låt

Sitter och lyssnar musik på spotify och här får ni en låt som jag dyrkar. Den är hur bra som helst!:

Eller på Spotify:

http://open.spotify.com/track/05cLHUb65Na1jBi9KC2oUT

Tyck till om låten!

Träffa Nelly idag

God morgon!

Idag är jag också rätt så pigg. Men jag har inte gjort så värst mycket. Bara käkat fukost. Idag så ska jag träffa Nelly. Hon ska sova över här ikväll och det ska bli kul. Förra gången vi sov över så skulle jag sova på en luftmadrass och det tog en evighet att pumpa upp den, nästan hela dagen haha. Men det var inte så konstigt för vi pumpade upp den med en vanlig cykelpump. Men ikväll så ska hon sova på en vanlig madrass så då går det inte lika mycket tid på att pumpa upp en luftmadrass.

Ska träffa Nelly vid 1 tiden, så vi hörs!


VeroModa

Hejsan!

Hemma från Väla. Jag hittade inte de där byxorna som jag pratade om. Eller jo, byxorna hittade jag. Men dock inte min storlek. Så jag gick vidare och hittade ett bar nästan lika dana på VeroModa. Sedan hade jag tänkt att äta lunch. Jag hade tänkt att äta en talrik nacos men sedan ser jag min tränare sitta en bit ifrån så jag fick nöja mig med potatis och köttbullar. Det kanske var bra för man ska ju helst inte äta tacos mitt i veckan.  Nu är jag hemma i alla fall och jag tycker att det inte tog så lång tid. Snabbare än jag förväntat mig!


Morgon pigg!

God morgon!

Denna morgonen är tvärt emot vad den var igår. Idag är jag pigg, jag har hunnit med mycket. Jag har ätit frukost, bytt om, och allt sådant man gör på morgonen. Jag har till och med orkat duscha. Det är verkligen min morgon idag haha!

Idag så ska jag till Väla, det blev inget igår så jag åker ner med pappa vid 12 tiden. Jag hoppas att jag hittar de där jeansen jag snackade om igår. Vill ha! Nu ska jag fortsätta att njuta av morgonen och den tiden som är över så hörs vi kanske på Väla!

http://www.funtest.se/grafik/blandtest/seriefigurer/svar/musse.gif

Vadå pigg?

- Smällt snö,smällt!

Åh vad vädret är fint här i Ängelholm. Man vill bara ut och sola. Men det finns två problem. För det första så är det snön. Kan den inte bara försvinna..!? Och för det andra är det -3*c ute. Riktigt kallt för att vara ute i vår kläder. Det värsta som kan hända nu är att det snöar igen. Nu får det vara nog och jag hoppas att jag har rätt denna gången (haft fel minst 20 gånger innan).

Men snön smälter kanske inte idag. En halvmeter snö smälter inte så lätt. Men man slipper skotta i alla fall! Hörs!



Morgon trött!

God morgon läsare!

Är ganska så seg nu på morgonen. Det beror säkert på nätterna med Elin och Johanna. Så idag så sov jag till kl 10. Är fortfarande rätt så trött men blir säkert piggare! Idag så ska jag inte göra så mycket. Ska försöka få mamma att köra ner mig till Väla. Vill verkligen ha de där nya jeansen från GinaTricot. Hoppas ni har sätt deras reklam. Nu ska jag fixa lunch. Vi hörs!


Roliga nätter!

är hemma  nu från tjejerna. Vi har haft hur kul som helst dessa dagarna och vi har fått många roliga minnen. Men det har inte varit helt sömnlösa nätter. Igår kväll så kollade vi lite på OS och hejade på Sverige i curling. Sedan blev det tråkigt så vi satte på en film, the whomen. Men sedan så tröttnade vi på den också. Då var kl 12 på natten. Då satt vi och spelade UNO och käkade ostbågar. Sedan gick vi och la oss vid 1. Förra kvällen var också nästan lika dan bara att Johanna inte var med. Men har om sagt haft jätte kul. Fler nätter tjejer!

http://johhannaahlgren.blogg.se/images/2010/dsc05090_75462649.jpg

Gårkvällens underhållning

 

Våran frukost, vi gick till ICA varje morgon för att få det vi ville ha!

 


kväll med johanna och elin

go' kväll

ska sova över hos elin ikväll igen. Ska bli kul! Vi har bäddat hur mycket som helst med kuddar täcken och lakan. Just nu kollar vi OS, vi ska väll snart lägga oss. Det blev en lång kväll i går så nu somnar vi väll lätt. Nu ska vi fortsätta att heja på svenskarna i OS! Ha en bra kväll!











Tjejkväll

Hejsan!

Har varit hemma sedan kl 4. Har käkat lite och bytt om. Ikväll så ska jag sova över hos Elin. Johanna är också på så det blir en tjejkväll hemma hos henne. Ska bli riktigt kul! Jag har packat allt. Hoppas jag. Ska bara gå igenom allt en gång till för det känns som om jag glömt något. Det är ju inte lika mycket grejer man ska ha med sig. Inte mer än vad man asar med sig till ett tennisläger. Då kan vi snacka grejer!


Reprisen

Hejsan!

Har precis varit och tränat och sitter och kollar på Melodifestivals reprisen. Att höra låtarna underhållande men det som som är mest underhållande är ju "blue man groupe". Det var både roliga och läskiga på samma gång. Men mest roliga. Men vi kan snacka mer melodifestival sen. Nu ska jag  ner till Helsingborg,  olympia, och håla små matcher för de mindre. Ska bli kul. Vi hörs!


Sov morgon!

God morgon!

Vaknade sent idag. Satt och kolla på tv nästan fram till kl 12 igår. Jag somnade inte för än 1. Jag är fortfarande lite trött. Idag så ska jag inte föra så mycket. Ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Ska rymma upp i sovrummet. Då är kaos just nu. Kläder över allt. Så det blir nog det första jag ska göra. Hörs!


Lets dance har börjat!

Hejsan hemma nu. Jag måste skynda mig nu för jag ska hinna duscha innan jag kollar på lets dance. Och det har redan börjat. Brådis brådis!

Namnsdag idag

Hejsan! Är hemma nu och nu är det en hel vecka sportlov. Riktigt skönt. En vecka utan jobbiga läxor och tidiga mornar. Men de fartfyllda dagarna kommer nog inte att försvinna. Har träning nästa hela dagen idag. Börjar kl 15.00 och det betyder att jag alldeles strax ska åka iväg. Ska bara äta mammas goda potatisgratäng innan jag åker. Vi hörs ikväll!

ps; namnsdag idag ;)


Träningen

Nu sticker jag iväg till träningen. Kommer väll hem vid åtta, hörs då!


Snöstorm

Vet ni vad?! Bloggen fyller ett år idag, grattis till bloggen haha!

Just nu är vädret tråkigt och deprimerande. Det är nästan snöstorm ute. Eller, det är snöstorm ute. Riktigt tråkigt. JAG VILL HA SOMMAR!! Men jag får nog vänta ett bra tag till solen kommer skina igen. Men det vill jag inte. Jag hatar snön just nu. Jag som brukar älska den. Men nu har jag tröttnat på den! Nu ska jag sätta mig framför tv:n och vila lite, är super trött och ikväll ska jag träna så jag får vara utvilad till dess! Hörs!

http://www.miashopping.com/images/blogg/miashoppingbloggen1ar.jpg

Haha, grym bild!


Historia

Hejsan!

Sitter och pluggar läxan. Kom just hem från träningen. Träningen började tidigt idag så jag han knappt hem och byta om. Men nu är jag hemma och har 2 timmars paus. Sen ska jag iväg och träna en gång till fast här i Ängelholm. Men jag ska försöka att bli klar med läxan. Annars så får jag ta med mig den dit och plugga i hallen. Vi hörs!


Var det rätt som kom till final?

Nu startar jag en ny ömröstning på bloggen. Ni hittar den längst ner i menyn så sät igång och rösta!

Deltävling 2

Jag pratade ju inte så mycket om Melodifestivalen i helgen så jag tänkte skriva lite om de nu. Jag tyckte det var helt rätt personen som kom till final. Söta Eric och heta Andreas Johnson. Det kunde  väll inte bli bättre. Jag har hittat två klipp från de tå artisterna som kom till final. Så jag gör som jag gjorde förra veckan och ger er två intervjuer från Eric och Andreas:

 


Pluggar glosor

Hej!

Sitter och pluggar läxan. Det är glosor som vi har till imorgon. Ganska många faktiskt. När jag blir klar med läxan så ska jag äta och kila iväg till teatern. Idag i skolan åkte vi skridskor på danske sjön. Det var kul, men man frös lite om tårna när man åkte. Jag kunde kanske ha haft lite tjockare strumpor. Haha, de har jag på mig raggsockar. De är så varma! Nu ska jag plugga färdigt, hörs!


Elsöv bilder

Här kommer ett par bilder från lägret. Detta var de som jag tog med det kommer upp ett par på våran klubbhemsida sen som jag kan lägga ut. Men dessa kan duga så länge!


Här sov vi


Vi hade en dator på vårat rum




Oscar Melissa och Linus (där bak)


Fabian blev utsatt för sminktortyr av Melissa


Melissa, Oscar och Natalie


Evelina


ICA

Hejsan!

Sitter här med Johanna och lyssnar på musik. Vi ska snart till ICA och köpa lite fika men när jag kommer tillbaka så lovar jag att jag berättar mer om Eslöv lägret när jag kommer tillbaka. Vi hörs så länge! :)


Sömnlösa nätter

Hejsan bloggen och alla läsare!

Är hemma från lägret. Har haft en jätte rolig helg. Men nätterna var dock sömnlösa så nu är jag hur trött som helst. Så jag ska sova, äta och duscha. Sedan så får jag se om jag lägger upp något. Men annars så lägger jag upp det imorgon! Vi hörs!


Eslövläger

Nu har jag packat färdigt och är super trött. Det lir väll att jag somnar nu, god natt alla! Men tänk på att det inte blir så många uppdateringar. Jag ska försöka göra så många mobilinlägg jag kan och sedan på söndag eller måndag så kommer det många bilder! Kram läsare! :)

Begravning

Hejsan!

Hemma från begravningen och nu hade jag tänkt att kila hem till Nelly och gratulera henne för hon fyller ju år idag. Men hon är dock sjuk, så jag knackar inte på idag men imorgon i skolan så får jag fira henne lite! Men nu får jag mer tid över till att packa. Åker ju till Eslöv imorgon för tennisläger och det ska bli spännande! Jag har ingen lista på de jag ska ha med mig så jag får plocka lite och sedan dubbelkolla så jag har allt viktigt! Nu måste jag sätta igång så att jag blir klar innan 8. Vi hörs då!

Höganäs kyrka

 

Smörgåstårta

 

Fika

 


Tonfisklasange!?

Hejsan!

Är hemma från min träning. Har tränat i 1 timme. Sedan en halvtimmes fys. Så nå är jag utvilad och har ingen spring i benen alls. Nu är jag bara hungrig, trött och slö. Men jag tar en dusch först innan jag jag äter. På tal om mat så var det inte så jätte god mat i skolan. Kan ni tänka er lasagne med tonfisk i? Inte jag häller med det fick vi i skolan. Inte alls jätte gott. Så min lunch var ett par knäckebröd. Som tur var så hade jag ätit en talrik gröt till frukost så det klarade jag mig bra på! :)


Pasta snack!

Hejsan!

Jag åkte till teatern trotts allt. Hade rätt roligt trotts min sura min. Men nu är jag glad och betydligt mycket piggare! Har just käkat en hel portion pasta, bara pasta och brunsås. Haha, är man hungrig så kan man visst få ner vad som helst. Men ikväll så jag jag mer sugen på pizza, men det kan man ju inte käka mitt i veckan. Jag får väll fortsätta käka pasta denna kvällen, haha hörs!


Veckans planering

Idag- Göra läxan, sedan ner till kulturskolan och spela teater

Onsdag- Träna tennis + fys

Torsdag- Både kalas och begravning. Min "låtsas" farfar är död, sedan så fyller Nelly 13. Haha, vilken toppen dag!

Fredag- Då åker jag på tennisläger med klubbens 97/98. Vi ska vara i Eslöv, ska bli kul!

Söndag- Då kommer vi hem, då är jag väll i topp form!

 

 


Småhängig och sur.....

Hejsan!

Hemma från skolan och sitter och lyssnar på musik. Ska också börja på läxan. Vi har engleska till torsdag sedan prov på fredag. Ska också på teatern idag. Men jag får se om jag orkar. Är ganska så hängig och sur idag. Så då är det nog bäst att jag blir klar med läxan först. Så jag får tänka på saken och börja plugga. Vi hörs!


Kladdkaka

Go' kväll alla!

Är hemma, har varit hos Johanna och Elin hela dagen efterskolan. Nu sitter jag och käkar mat. Inte världens bästa rätt kanske men det får duga. Efter skolan så gick jag, Johanna och Elin till ICA och köpte en kladdkaka som vi mumsade i oss. Sedan gick vi hem till Elin och kollade tv, och sedan hem till Johanna och gjorde samma sak. Nu ska jag käka upp och börja plugga. Vi har prov på fredag så det är bara att plugga. Men detta provet liknar inte något av de vi haft tidigare. Detta handlar om kartkunskap och verkar betydligt mycket lättare! Så nu sätter jag igång och jag hoppas att ni får en roligare kväll än min! :)


Var de rätt personer som kom till final?

Nu startar jag en ömröstning på bloggen. Ni hittar den längst ner i menyn så sät igång och rösta!

Melodifestivalen 2010

God morgon (trots att kl snart är 12)!

Såg ni melodifestivalen igår? Tyckte ni att det var rätt som vann? (vi kan debattera det sen). Jag tyckte i alla fall det var rätt. Men jag har också hittat min nya idol! Det kan väll inte bara vara jag som tycker att Salem Al Fakir är hur gullig som helst?! Han är verkligen det när han står bredvid Ola, som om att han inte riktigt fattat han han är i final. Haha, men i alla fall.

En annan som blev glad igår var mamma. Hon hoppade
upp ur soffan när Ola fick nästa biljett till finalen. Och som hon tok röstade på honom. Det var nog minst 20kr som rök ur plånboken. Aja, vi får väll rösta på våra favoriter i finalen!

 

 


Matcher igår!

Hejsan läsare!

Är hemma från fysen. Eller jag har egentligen varit hemma rätt så länge men jag har duschat och bytt om och sådana grejer. Men det känns som att jag är i hallen nästan varje dag. Både onsadg, fredag, lördag och ibland på söndag. Men jag gillar det ändå. Det är alltid lika kul att prata med klubbkompisar.

På tal om tennis så hade jag ju match igår. Det gick faktiskt bra. Jag spelade i 2 olika klasser,en med killar och en med tjejer. Jag kom 3:a i A-slutspel i killarnas grupp, och sedan kom jag till final i tjejernas grupp. Dock så spelade jag inte finalen där utan fick en extra chans i killarnas klass. Men nu har jag inte mer tennis för ens på onsdag igen. Då får jag träna på hårt!

ps. det kommer några bilder senare.


sitter i...

0-3d5856d013f21ab60727523f0a0041d2.png

Kolla varifrån!

sitter i hallen och äter frukost. Ska snart träna fys. Hörs hemma !!


Slutade tidigt idag

Hej hej!

Vaknade ganska så sent idag men jag kom inte försent till skolan. Idag så var skolan rätt lugn, vi slutade kl 12 och det passar mig bra för idag ska jag träna. Börjar kl 3 så jag åker iväg om en halvtimme typ. Pappa kör mig idag så det blir ingen panik med att passa massa bussar! Nu ska jag byta om och äta lite. Har bara ätit en apelsin när jag kom hem!


Träna!

Nu sticker jag iväg på träning! Hörs!

Engelska till imorgon

Hemma! Pluggar som vanligt. Vi har engelska tills imorgon så jag pluggar så hårt jag kan. Idag så händer inget på schemat men jag hade tänkt att städa lite i mitt sovrum. Det är kaos i garderoberna så det är nog det första jag måste göra. Seda kan jag väll damsuga och damma lite smått. Senare ikväll så ska jag träna lite. Vet inte riktigt om det blir fys eller tennis idag. Hoppas på tennis. Vi hörs!


PREMIÄR IKVÄLL!

Hejsan!

Sitter och plugga och jag kom precis hem. Vi slipper prov på fredag med det betyder inte att de andra läxorna kom undan. Har en svenska läxa till fredag och det är en berättelse. Och jag har rätt svårt för att avsluta en berättelser så de blir ganska långa. Men jag är nog snart klar!

Idag så är det ju premiär för våran teater föreställning och det ska bli spännande. Idag så ska vi samlas vi 17.15 och föreställningen börjar 19:00. Så jag hoppas på en bra kväll! Ni får också ha det så bra!

SNÖ!

Kyckling gryta vs pannkakor

Hemma och lyssnar på spotify. Ska snart äta. Vet inte riktigt vad mamma har kokat ihop men det blir säkert gott. Har en tanke om att det är kyckling men ikväll så är jag mer sugen på pappas pannkakor. Mums! Men i alla fall så gick det bra på genrepet och hoppas på att det går lika bra imorgon om inte bättre. Nu ska jag käka (antagligen kyckling) men ha en bra kväll! :)


Ruskigt väder!

Hejsan!

Är hemma från skolan och håller på med läxan. Vädret är hemskt! Det har snöar och blåser mycket, ush! Ruskigt! Idag så ska jag på genrep med teatern. Vi ska ha föreställning imorgon och det ska bli spännande. Men först måste jag bli klar med läxan och sedan käka något!


Hungrig!

Hemma och är hur hungrig som helst. Åt ingen ordentilig lunch så man kan säga att det ända jag ätit är frukost och lite fika. Så nu ska jag käka. Hade jätte kul med Johanna och Elin idag. Vi köpte lite fika och sedan så satte vi oss på skolan bibliotek och småpratade lite. Nu sitter jag och pratar med Johanna på skype, men ska ner och äta. Ha en bra kväll!


Hemma

Hejsan!

Hemma och skloan idag var inte alls jobbig. Vi hade slöjd och sedan åkte vi ner till ishallen. Är åka skridskor är inte det bästa man kan göra på en idrottslektion men det är okej. Idag så ska jag träffa Johanna och Elin. Johanna kommer när som helst då ska vi ner till Elin och hitta på något. Vi hörs s lägne!


RSS 2.0