Blåsningen

Har duschat nu och är hur trött som helst. Man brukar ju bli piggare efter att ha duschat med inte denna gången. Men jag är nog trött bara för alla matcher igår. Efter 5 timmar tennis så är det nog inte så konstigt. Men ska nog vara uppe ett tag till. Jag får bara inte missa blåsningen som visas ikväll. Så himla kul!

Nya naglar


Vagabond

Hejsan!

Hemma och sitter och lyssnar på musik. Det blev en kort morgon för mig. Kl var 11 när jag vaknade och då så åkte jag och mamma ner till centrum. Där tog vi en fika och kollade på skor. Jag hittade faktiskt ett par idag. Ett par svarta Vaganbond och jag tyckte att de var jätte fina. Men jag längtar fortfarande till våren då jag kan köpa ett par converse. Men än är det inte vår. Det har faktiskt snöat inatt. IGEN!! Så man undrar om det var sista fallet. Men det hoppas jag på! Det får räcka med snö denna vinter! :)


Sitter och...

1f1e8cc5f5e8f7f7a6e94ee5ebed9629.png

Kolla varifrån!

Sitter och fikar med mamma, vi ska sen iväg och kolla skor. Hoppas jag hittar några! :D


är hemma...

15d28311e0c0b917281180d65e6214fe.png

Kolla varifrån!

är hemma nu, det gick bra i turneringen och jag kom 2a och det var ganska bra. Nu ska jag dusha, hörs!


Sticker nu!

Nu sticker jag! Vi hörs när jag kommer hem!


Match idag!

God morgon!

Har haft en lång sovmorgon! Vädret är fint solen skiner och speglar sig i den vita snön. Mysigt! Idag så ska jag till hallen och spela tennis. Det var någon cup vi skulle spela och det är alltid kul att vara med. Ska åka ner vid 2 tiden så jag har gott om tid på mig! Jag har inte ätit någon frukost än med jag är faktiskt inte så hungrig. Men jag käkar nog snart. Hörs! :)


Hårdträning

Hejsan!

Hemma från träningen. Det tog rätt lång tid ändån. Men bara för att vi inte tränade lika länge så gjorde vi dubbel fys! Så det tog sin tid. Men nu är jag hemma i alla fall och ikväll ska vi äta tacos. Jag förtjänar väll lite god mat när jag just tränat sten hårt. Men ska försöka låta bli alla dessa såser och trycka i mig sallad istället. Vi ses!



Provet gick bra!

Hejhej!

Är hemma från skolan och provet idag gick bra. Nu blir det en läxfri helg! Men idag så ska jag träna tennis. Men idag blir det inte lika mycket, ska bara träna i 1½ timme (brukar träna 2½ timme). Så när jag kommer hem så blir det lugnt! Nu måste jag byta om och äta lite sedan så åker jag. Vi hörs! :)


Prov imorgon

Hejsan!

Nu har Nelly gått hem och jag sitter och kollar på house och pluggar lite. Men det jag pluggar nu är nog mest repetition. Imorgon är det prov och det ska bli skönt att få de avklarat. Och en hel helg utan läxor! Med sedan så varar det inte länge tills det dyker upp en sonami våg av läxor. Aja, får väl trycka in det sista sen får det vara nog! Ha en bra kväll! :D


SNÖ

Hejsan!

Hemma från skolan och igår så sa jag ju att det knappt gick att cyckla till skolan. Men idag går det knappt att gå!! Så himla mycket snö! Trotts att solen skiner ute så smälter inte snön, riktigt konstigt. Men nu ska jag faktiskt börja plugga för snart kommer Nelly till mig, men vi hörs!


Läx kväll

Hallå!

Är hemma nu och pluggar glosor. Det är ganska många men de flesta är enkla. Men jag ska plugga lite till provet på fredag också så nu ska jag väll ägna hela kvällen åt att plugga. Vilken superkväll va? Haha, men så tråkig bli den nog inte. Men jag hoppas att det går snabbt så jag kan zappa framför tv sen! Vi hörs!


Snö!

Gah vad mycket snö! Det är snö över allt. Det gick inte att cykla hem från skolan. Man fick le cyklen hela vägen. Men jag vill inte ha mer snö. Det räker nu! Men det snöar fortfarande jätte mycket. Jag hoppas att det är det sista fallet för den här säsongen. Men nu har jag brådis, ska iväg på träning och i det här vädret vet man inte hur långt tid det kan ta att köra dit. Berättar lite mer om teatern när jag kommer hem, vi hörs!


Snövit och de sju....

Tjena!

Hemma från teatern och handlandet. Det gick bra på teatern och nästa vecka så blir det premiär. Och på tal och teater så ska vi med klassen imorgon ner till Helsingborg och kolla på teater. Det var också därför jag var på Maxi innan för att jag skulle få en matsäck med mig. Men i alla fall, teatern vi ska se verkar ändå rätt rolig. Den heter "snövit och de 7 miffona". Så jag ser fram emot imorgon. Men nu ska jag ner och äta, ha en bra kväll! :)

http://www.alltforbarn.se/cms/uploads/1259910329SNVIT_~1.JPG
Snövit och de sju miffona

hoppas jag hittar några

Nu sticker jag iväg för att kolla skor, men vi hörs säkert någon gång ikväll!

Puh,

Hejsan!

Har kommit hem från skolan. Vi hade gympa sista lektionen så jag sitter i träningskläder fortfarande. Idag så har jag mycket som ska göras. Först ska jag plugga, sedan ska jag iväg och löpa skor, sedan direkt till teatern, sedan iväg och handla mat och sedan hem och plugga igen. Puh, det är ju nästa jobbigare att rabbla upp allt man ska göra de innan det är gjort! Haha, men nu ska jag ta en dusch, vi hörs! :)


Dagens:

Skjorta från Gina

Jeans från Vila

Hockey ikväll

Hejsan!

Är hemma från Johanna. Har just käkat. Åt kyckling och makaroner (mamma gör alla möjliga kombinationer). Ikväll så ska jag på hockey med Johanna och Elin. Ska bli kul. Har inte köpt en biljett ännu men hoppas att det finns kvar när vi kommer ner till is-stadion. Men vi hörs så länge!


Ännu mer prov!

Hejsan!

Hemma från skolan. Idag åkte vi skridskor istället för gympa lektionen. Jag är ingen höjdare på att åka skridskor men det är alltid kul. Idag så hade jag tänkt att träffa Elin och Johanna lite senare. Men först ska jag äta lite och börja med pluggandet. Vi har ännu ett prov på fredag (jag blir galen av alla dessa prov) så det är lika bra att börja!


Hemma

Hejsan!

Är hemma nu. Det var jätte roligt på väla idag. Men som sagt så hittade jag inte mer en en skjorta från GinaTricot. Men vi åt och fikade också. Vi käkade först på grafitti och sedan glass på TH. Men jag är fortfarande mätt så jag funderar på att skippa kvällsmaten ikväll. Jag får väll ta något litet sen när jag blir hungrig. Nu ska jag kolla på Projcekt runway, vi hörs!



Hemma hos Johanna

Hejsan!

Är hemma från väla nu. Jag köpte inte så mycket det blev mest fönster shopping men jag köpte en skjuorta från GinaTricot som jag kan visa den när jag kommer hem. För nu är jag hemma hos johanna och vi ska snart gå ut. Jag berättar lite mer om väla när jag kommer hem! Vi hörs!


sitter på...

705d4360b1e14a8bcd4e84c318274ab2.png

Kolla varifrån!

sitter på väla med johanna och äter bakad potatis!


Väla idag

Godmorgon!

Är långt ifrån morgon pigg idag men jag gick upp ändå. Idag hade jag tänkt att jag skulle åka till väla. Behöver ett par saker till dator och nya kläder är inte helt fel. Jag åker så fort jag blir klar. Har bara ätit frukost än så länge så så jag har ganska så många saker som ska fixas. Ska faktiskt hinna ta en dusch också. Men vi hörs!

Ica

Gaahh vad jag är trött!

Jag träffar inte Ida idag på grund av att jag är så himla trött. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!? Har bara legat i soffa hela dagen och kollat på tv. Men jag kanske blir piggare om jag tar en sväng ner till ICA. För det är ju snart lördagskväll och då vill man spendera kvällen med något gott framför tv. Vi hörs! :)


TRÖTT!

God morgon läsare!

Ganska så seg morgon för mig idag. Vaknade vid åtta och kunde bara inte somna om fast än jag var så himla trött. Så jag låg i sängen och dega ända tills kl 9. Då steg jag upp och gjorde mig en frukost. Men jag han inte byta om innan jag satte igång datan. Så nu känner jag mig som en trött och sur sköldpadda. Men det går snart över!

Idag hade jag tänkt att träffa Ida men hon är inte hemma just nu så jag har gott om tid att sova ett tag till!


han precis...

0-5194519a3524188ce80ce5073acb2876.png

Kolla varifrån!

han precis hem innan lets dance börjat. Så nu ska jag ha fredags mys med en massa choklad !!


FREDAG

Hejsan!

Vi slutade tidigt idag och det va skönt. Har mycket träning som ska genomföras på fredag så att sluta 12 i skolan passar mig prefekt! Min första träning idag börjar kl3 så jag ska bara får något snabbt i mig och sedan så åker jag. Mamma skjutsar mig dit så jag slipper ta bussen idag. Jag hoppas att jag inte kommer hem allt för sent efter träningen. Slutar kl 7 men om jag inte hinner blogga så slänger jag in ett mobil inlägg! :)


Potatis!

Nae, sämlor ska man inte äta på någon annan dag är fettisdagen. Då smakar de nog bättre! Men gott med en fika paus mellan pluggadet. Men nu får jag göra en kopp te och fortsätta med läxor. Efter pluggadet hoppas jag på att jag blir som en säck potatis och sjunker ner i soffan och kollar på något kul! House går på tv klockan 7 så det blir väll de man kommer titta på :)

http://erixon.com/foto/09/house.jpg


Selmor!

Det var tur att jag träna mycket igår för nu ska det ner gott i magen! Pappa kom just hem med goda semlor som ska ätas upp, mm! Sämlor är så gott. Trots att det inte är "fettisdagen".


Debbelt upp!

Hejsan!

Är hemma från skolan nu! Det blev en dålig update igår. Men jag hade fullt upp igår. Efter träningen i Helsingborg körde jag hem och tränade en timme till här i Ängelholm. Alltid kul men tennis och man får aldrig nog av det! Men idag så ska jag inte göra något bara vara hemma och plugga och plugga och blogga! Jag måste erkänna att jag inte tränade något alls igår så jag får plugga dubbelt så mycket idag! :)


sitter i...

0-2d294c09c9d7bf7c8c212e29ef8f395d.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen på väg till träningen. Han inte blogga när vi kom hem så det kom upp ett kort från mobilen istället :)


Geografi prov

Hejsan! Hemma från teatern och är lite hes i halsen efter allt gapande och sjungade. Men allt gick bra förutom att vi var nära på att välta ett sätt-stycke (stora svarta tavlor som står på golvet så att man får en svart bakgrund) och en lampa men klumpiga som vi var så lyckades vi hålla allt utan repor eller skador!

Nu måste jag börja plugga till provet som vi ska ha på fredag!


Teatern

Nu har jag pluggat lite och ska strax åka iväg på teaterkursen. Men först ska jag bara äte lite, men vi hörst efter teatern!


70 elever

Hejsan alla läsare!

Hemma från en ganska så omtumlande skoldag. Kände mig lite små hängig vid 10-tiden så jag var nära på att gå hem. Men det var inte bara jag som kände mig dålig. Det var 9st andra från vår klass som var sjuka idag så det var inte alls många som kom till skolan. Men på hela skolan så var hela 70 elever sjuka, det var inte lite. Men det beror säkert på biverkningarna från sprutan.

Nu måste jag börja plugga! Vi hörs!

 


Dagens:

Dagens outfit:


Topp från GinaTricot och Scarf från H&M, den gillar jag!


Jeans från Vila

Walking in memphis

Sitter och lyssnar på Calles låt "walking in memphis". Den är så bra när han sjunger den. Tycker inte ni de? :)

Här får ni ta del av den i alla fall:


Sprutan

Hejsan!

Är hemma från en fartfylld dag i skolan. Vi tog bl.a. svininfluense vaccinet (för andra gången) och de flesta vet hur mycket jag avskyr sprutor. Men hellre ett stick i armen än att vara sjuk! Annars så har vi inte gjort i så mycket i skolan mer än vanliga lektioner.

Idag så ska jag kanske också träffa Johanna men först så måste jag plugga. Har prov (igen) på fredag!

http://crille.org/wp-content/uploads/2009/11/svininfluensa.jpg


Godis i mängder :thumbdown:

Hej hej bloggen!

Just nu är det kväll och jag har precis duschat. Känner mig ganska så skuskig nu för jag har klämt i mig nästan en hel påse godis. Och det känns inte riktigt toppen just nu, att käka godis i mängder mår man illa av. Så nu ska jag ta en kopp te och sjunka ner i soffan. Ikväll är det premiär av nya programmet; "blåsningen" som verkar hur roligt som helst. Det får jag inte missa!


Match!

Hejsan!

Glömde nämna igår att jag skulle spela match idag så idag blev bloggande lite sent. Men nu är jag hemma från min match och ska snart äta. Idag var vi och spelade i höllviken och det var ganska lång resa. Det tog 2 timmar att ta sig dit. Men vi kom dit i tid som beräknat. Trotts att vi körde vilse. Jag van inte min match men jag spelade bra. Jag gillar inte linjerna på banan. Skulle de ha varit bredare hade det gått mycket bättre! Haha, men nu var det inte de så jag får ta förlusten. Nu ska jag äta, hungrig som tusan!


Gabriella, tjuv!

Känner mig som en elak liten tjuv nu. Mamma håller på och steka köttfärs medan jag springer och tar nachos från en påse. Hon blir lite småsur och snart låser hon väll in den någonstans där jag inte får tag i de. Men det är ju så gott! Aja, som tur är så ska vi strax äta så det är lika bra att vänta och börja duka! :)

Fysträning

Hejsan!

Hemma från HBG. Fysen var rätt så jobbig idag och tog på krafterna så jag käkade min frukost i hallen i stället för att lunka ner på stan i träningskläder och utmattad. Så det gick rätt så snabbt. Efter frukosten så åkte jag ner till ICA för att köpa ett par saker till kvällens middag. Ikväll så ska vi äta tacos, favorit! Nu har jag handlat allt jag behöver och ska bara sätta dit mamma och de henne fixa de. Själv är jag usel på att steka köttfärs!


är i...

6edbafc97f8f0e39db79fb8fff5e7133.png

Kolla varifrån!

är i hallen och har just tränat fys ska snart ner i stan och käka frukost :)


sitter ner...

56e26308422fec78ff627a0396992660.png

Kolla varifrån!

sitter ner tryckt i soffan och tittar på let's dance!


Fredag!

Hejsan!

Hemma från skolan. Idag så slutade vi kl 12. Och fredagar är min bästa dag på hela veckan och just idag så är den super. Ska träna som en galning idag och har lite brådis nu. Ska åka så snart som möjligt för att värma upp. Vi har fått ett nytt uppvärmnings häfte så jag ska gå igenom de där. Jag ska bara käka och sedan så åker jag, vi ses! :)

Iskallt

Hejsan!

Har varit hemma ganska så länge nu och Evelina och Nelly har gott hem. Vi har haft jätte kul. Vi var ute och gick och kastade snö på varandra. Men det var riktigt kallt så jag borde gjort som Evelina, att jag kunde tagit på mig ett par termobyxor. Ska tänka på det till nästa gång.

Imorgon så har vi prov så jag får plugga det sista en gång till så det verkligen sitter!

Gammal bild

nu är...

5773ad7f2332cecdc31ba8a951cbc5fd.png

Kolla varifrån!

nu är jag, Nelly och evelina hemma hos mig :)


Data undervisning

Hejsan!

Är hemma från skolan nu. Det har inte varit något sådär jobbigt idag. Vi började dagen med att se film. Sedan satte vi os vid vars en dator och sedan så har vi suttit vid datorn nästan hela dagen faktiskt! Det är kul för IT är ju ett av de roligaste ämnena för mig! Men nu är jag hemma från skolan och ska käka lite. Sedan idag så ska jag träffa två kompisar, Nelly och Evelina. Det ska bli kul, vi hittar altid på något och göra! Hörs!


Fartfylld dag!

Hejhej!

Det är ganska så sent nu men tänkte lägga in lite kort om att det har varit en rolig co hfartfylld dag precis som jagg väntat mig. Dock med en dålig update. Jag kunde ju faktiskt blogga från mobilen också så det var lite dumt. Aja, vi hörs imorgon!

Full fart imorgon!

Hejsan!

Hemma nu från teatern. Vi han med hur mycket som helst idag och imorgon så ska vi ha generalrepetition. Det ska bli spännande. Ska försöka att komma i tid då för imorgon så ska jag också träna tennis. Full fart imorgon alltså! Men det är lite roligt med sådant ibland! Innan jag stack till teatern så han jag med lite på läxan. Men inte allt så jag ska försöka skriva klart allt nu, vi hörs!


Teater kursen börjar

Hejsan!

Har kommit hem från skolan nu och håller på att plugga. Men just nu är det stopp i mitt huvud. Vi ska skriva en berättelse till fredag men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, gah vad jobbigt! Aja, jag får sitta och fundera ett tag till. Jag ska snart iväg till teatern. Det var längesedan vi träffades hela ligan så det ska bli kul att se alla igen. Men måste först bli klar med läxan innan jag åker. Vi hörs! :)

Dagens:

 

 

Top från H&M

Scarf från H&M

Jeans från Vila

 


Till maxi

Nu ska jag faktiskt till maxi och köpa ett par små saker, bl.a. frukt. Vår kyl är nästan full men den ända frukten man hittar är ett halvt äpple. Så jag sticker nu och kommer strax tillbaks!

Skolan börjat

Hejsan!

Är hemma nu och jag har ätit lite och sådant. Vaknade ganska så tidigt idag. Vaknade vid halv 7. Så jag passade på att duscha. Kom till skolan som vanligt vid kl 8. Vi hade vanliga lektioner som slöjde, sv och matte. Och innan vi slutade så hade vi idrott. Så en ganska så lugn start efter jullovet. Och det är ju bra!

Idag ska jag inte göra någonting speciellt. Ska väll för det mest plugga. Har ett litet prov tills på fredag så det kanske är säkrast om jag börjar på det redan nu! Vi hörs!


är på...

0-3938f4eab84877560a8c5b5e69220f59.png

Kolla varifrån!

är på väg hem från skolan nu. Rasse och johanna på bild! :)


Twitter type

Just nu så väntar jag på att Ida ska komma hit. Vi ska ner till Ica och köpa godis, men idag så föredrar jag naturgodis! :)

Match

Hejsan alla!

Är hemma från min match. Jag förlorade dock men jag mötte en som vunnit JSM (juniorSM) så det skulle inte vara en överraskning för mig att förlora. Åkte ganska så tidigt hemifrån. Vi skulle samlas halv tio så det var bäst att vara i god tid. Men fast jag var i god tid så fick jag vänta i en timme innan min match kunde börja. Det tog ganska så lång tid. Jag spelade i 1 1/2h ganska läge faktiskt. Men jag blev nöjd i matchen i alla fall! Och det är väll det bästa, att man blir nöjd, eller hur? :)


Dagens:


Stickat från Gina


Och jeans från Vila

Fartfylld morgon!

Hej hej läsare!

Hemma nu! Det blev en kort runda i Helsingborg i morse. Det fanns inget speciellt att kolla på så vi åkte hem. När jag kom hem så kolade jag lite på let's dance reprisen. Det gjorde inget att jag så paren dansa en gång till. Det hade varit en ganska så fartfylld morgon så jag satt mest och halv sov. Men nu är jag pigg och ska aldeles strax börja med lunchen, ha det bra så länge! :)


sitter i...

1e470994bacdca6ac8e8a6e210ec5ab1.png

Kolla varifrån!

sitter i hallen och äter frukost. Jag kollar när min syster tränar och sen ska vi ta en runda i hbg!


Let's dance

Hejsan!

Hemma nu. Ser fram emot en bra kväll i soffan och kolla på let's dance. Ska ni följa de i år? Jag hade tänkt att jag skulle göra det. Själv kommer jag att heja på Elin Kling och Molly Sandén. Två tjejer som jag tror kommer gå långt. Men jag tycker att Jonatan Näslund dansar mycket med unga tjejer. Föra året dansade han med Isabella Löwengrip och i år med sångerskan Molly. Haha, man kan inte tänka sig att han någon gång kommer dansa med någon som Elisabet Höglund :)

http://svenskdam.se/wp-content/uploads/2009/12/lets-dance.jpg



hoppas det...

0-28450cc5baea9c92ba7a8148dec1ceb0.png

Kolla varifrån!

hoppas det funkar!


Heliga mamma!

Gah! Min dag har inte börjat bra idag! Morgonen var som vanligt, jag klädde på mig och och åt frukost. Sedan skulle jag sätta mig vid datan och blogga lite. Men då funkar inte internet. Jag blir nästan tokig. Sedan så rignde Johanna och frågade om jag kunde hänga med till Väla köpcenrtum och det var ju klart att jag kunde. Så jag cyklade ner till henne.

När jag kom hem till henne så kommer jag på att jag ska träna tennis. Så då kunde jag inte hänga med. Så jag fick cykla hem igen. När jag kom hem så satte jag på datan men internet var fortfarande inte igång. Då kom jag på att jag kunde skicka in ett mobil - inlägg till bloggen och meddela detta. Men det gick inte häller.

Efter några minuter kom mamma hem. Hon hade varit i stan med min syster. Då kommer jag ropandes nästan helt förbannad att inte internet funkar. Då säger hon lugnt och stilla att det var en sladd som hon råkat ta ut igår och bad mig sätta tillbaka den. Men jag hittade inte sladden. Då fick hon hjälpa mig. Och hon hittade sladden som hade lossnat från kontakten. Men den var ju bakom alla kuddar som låg på golvet. Oh, Gosh vad jag är glad att internet funkar nu! Nu hoppas jag bara på en lugn eftermiddag!!


Nu

Nu ska jag sticka iväg till träningen. Får vara där i god tid om jag ski hinna med att springa!


Funderar

Hmmm..... Nu funderar jag på om jag ska ut och springa eller inte. Det är snö överallt och då kanske de inte är så bra att springa i jympa skor. Och jag har inga andra skor än mina ugg's som är varma nog. Men ugg's är ju inte så bra, de är gansla klumpiga. Så jag har en idé om att jag springer springer några 15 varv runt tennis banan ikväll när jag ska träna. Det vore ju bra. Då får jag ju ändån springa något. Aja, jag får se hur jag gör!


Sovmorgon!

Hejsan!

Började dagen med sovmorgon. Sov ganska så länge sedan gick jag upp och dukade till frukost. Ånästan inget så jag äter mer till lunch. På tal om lunch så ska jag nog ta och äta lunch nu. Pappa håller på att koka nudlar . Inte världens godaste rätt men det går alltid ner!

Idag händer det inget på schemat. Ska kanske träffa någon kompis (alla har ju kommit hem nu från sina bandy läger). Men ikväll så ska jag träna kl 20 -21. Ganska så sent men jag får se hur mycket jag årkar. Måste ta igen de jag tränade igår. Det gick ju inte alls bra, så idag får jag köra hårt!!


Kväll!

Hej hej på er!

Klocka är ganska mycket nu. Men jag kom just hem från min träning. Men god vad dåligt jag spela idag. Om jag spelar såhär på söndag så kommer det inte gå bra. Men som tur är så har jag en tid imorgon också. Så då ska jag spela bättre, det lovar jag mig själv!

Nu är det teater på tv. Min vaforit skådespelare (inom teater) är med i pjäsen, Eva Ryber. Hon är en riktigt kol kvinna de där!!


Svar på tal!

Har gott igenom alla kommentarer från november fram tills nu. Och jag hår hittat några frågor som jag tänker svara på. Jag kan också påminna er om att ni också kan fråga mig när ni vill. Bara lämna en kommentar någonstans i bloggen så svarar jag på den!

Vad är ditt favoritprogram:
Jag kollar mycket på olika program. Men mest gillar jag serierna 2½ men, desperate housewives och greys anatomy!

Tränar du någon sport?: Ja, jag tränar tennis 6 gånger i veckan och det är verkligen jätte kul! Jag är ingen sådan som satsar stenhårt men att vara en av de bästa hade inte varit helt fel!

Gillar du att läsa?: Nja, att läsa är inte min grej. Men om man hittar riktigt bra böcker så är jag fast.

Jag läste att du höll på med skådespeleri?: Ah, jag går teaterkurser en gång i veckan och just nu håller vi på med en pjäs som vi ska visa upp i februari.

Vem hejade du på i idol?: Jag hejade på Erik från första början. När man så honom på audition så visste man redan att han skulle gå långt!

Fotboll är roligt att se på, spelar inte du?: Nej, fotboll har inte varit min grej. Men det är är klart, man kan spela de någon gång på rasterna men annars ,nej.

Kan du beskriva din stil?: Ehm, min stil är som de flesta ungdomarna. Nu till vinter så klär man sig i röd stor dun jacka, svarta leggins, benvärmare och ugg's. Så är min stil. Och till våren blir de vita converse, ljusblå jeans och en snygg kappa!



Erik Hassle

Solen skiner nu och det är fint. När solen strålar speglar sig i snön är det hur fint som helst. Just nu sitetr jag och lyssnar på Erik Hassles låt - Don't bring flowers. Den är hur bra som helst. Kan sitta och lyssna på den i timmar utan att tröttna. Men så länge kan jag dock inte lyssna nu. Nu ska jag först och främst få i mig lunch!

 


Vita Ängelholm

God morgon!

Det är vit snö i hela Ängelholm idag. Och det är inte lite snö häller. Det är jätte mysigt! Idag så ska jag inte göra något förens i eftermiddag middag, då ska jag träna. Det var lägne sedan så det ser jag fram imot! Anledningen till att jag varit hemma dessa dagar utan att hitta på något är för att de flesta är på något bandy läger. Men det kommer hem idag så jag får säkert träffa de imorgon igen!!


Hockey time!

Hejsan läsare!

Hjälp vad jag är trött! Sitter och kollar hockey på tv:n med min syster. Hockey är nästan roligare att kolla på tv än live. Att trängas bland folk är inte kul när man kan sitta hemma i sin soffa istället. Men det är roligare att följa spelet direkt. Eller vad tycker ni? Men om alla hade vars en fotölj med sig till varje match som man kunde sitta i, och en filt. Då skulle jag gått på varje hemma match, helt klart!:)

Gillar ni hockey?

Gammla minnen!

Nu är jag klar med foto-albumet. Det blev ganska bra! Fick in alla bilder sedan sommaren 2009 och alla bilder fram tills nu. Det flesta sitter i albumet och det kommer  säkert att bli spännande att genomskåda bilderna för sina barn. Det finns väll inget bättre än minnen? Eller hur? Men undra hur dom tänker.....

Någon gång kanske vi har gått igenom våra föräldrars fotoalbum och tyckt att svartvita foton är uselt. Men tänk när vi blir pensionärer och kollar på 3D bilder i en postorder katalog. Medans våra barn-barn kollar in våra gamla minnen från vår barndom med vanliga färg foton. Och om man fick välja mellan att kolla på 3D klänningar i en katalog, eller att kolla gamla minnen så skulle gamla minnen vara roligast, helst klart!!


Foto

Hejsan alla!

Är hemma från frisören. Det var en tidig tid jag fick. Var tvungen att gå upp kl 8 för att komma i tid. Dessutom så var det snö ute på vägarna så vi fick köra i 90 på motor vägen. Men vi kom i tid och klippningen gick fint.Det märks nästan inte att jag klippt mig. Och det är alltid bra om man vill att håret ska växa!

Efter klippningen så åkte jag och pappa till ONOFF. Idag ska jag nämligen klippa och klistra (och skriva ut och en massor av saker) och då behövde jag färgpatroner och foto papper. Jag fick ju ett fotoalbum i julklapp så idag sitter jag och pysslar med foton!


Veckans to-do

-tisdag, imorgon ska jag klippa mig. Känns som om det var månader sedan!
-onsdag, ska jag träna tennis. Det var rätt länge sedan jag gjorde. Det har inte blivet av nu under jul-lovet, skam!
-torsdag, ska jag ut och springa
-lördag, fys träning,
-söndag, spela match,

En full satt vecka!

Djupt inne i garderoben.....

Idag har det mest varit en hemma dag. Förutom när jag var på Gross och stor handlade. Så idag har jag haft på mig enkla kläder som:

Ett par mjukisbyxor, brukar nästan aldrig använda mjukis byxor när jag varken är hemma eller någon annan stans. Bara när jag tränar. Men i alla fall:
Mjukis byxor från Stadium


En söt liten snobben tröja från H&M som jag häller inte brukar använda!

Så, djupt där inne i garderoben finns det många saker, som man oftast inte använder. Det kan användas under en dag som t.e.x. denna! :thumbup:

Hungrig!

I förmiddes när jag skulle ta något till lunch så märkte jag att kylen nästan var tom. Ganska så ovanligt faktiskt! Min kyl brukar altid vara probbad med frukt och en massor av fil och mjöklprodukter. Men det var den inte idag. Så jag bad mamma att handla lite snabbt men då kom hom på att vi kunde stor handla istället. Då fick jag hänga med istället.

Så nu är jag hungrig för jag har bara ätit frukost idag. Så jag ska steka snittsell till middag, mums! Det är jätte gott! Men först måste jag packa upp alla mat kassar som står och väntar på mig i hallen, vi hörs!

Årets första snö

God morgon läsare!

Oh gosh! Det snöar ute. Och det ser inte ut som att den ska töa bort direkt. Nej, den blir nog kvar hela dagen. Som det ser ut nu kanske det är 2cm snö, och det är ju inte lite häller. Jag som trodde att vi inte skulle få mer snö denna vintern men jag hade vist fel. Nåja, årets första snö i alla fall! :)


Hålla formen

Nu på eftermiddagen så ska jag om familjen ut och äta middag, Vi ska till en resturan i stan. Den är ganska ny och de öppnade de lite innan jul. Ska bli spännande att prova något nytt. Jag ska också försöka äta så nyttigt som möjligt. För jag åt ju min hamburgare igår och ni vet mitt löfte. Jag håller strängt på de och jag ska försöka äta så nyttigt som möjligt idag! Inte för att jag bantar men när man spelar tennis så måste man behålla formen! :)


Kallt ute!!

Hejsan!

Jogging turen gick bra och det blev genast lite trevligare att springa när de gråa moln täcket var borta. Men bara för att solen sken och himlen var blå betydde det inte att det var varmt ute. Det var hur kallt som helst!! Jag fick springa snabbt i början för att hålla mig varm och de hjälpte. Så nu sitter jag har med svettig panna och kokar!


Tog med hunden i alla fall!

Nu ska jag duscha vi hörs!

Joggingtur!

Nu är jag på topp! Hade tänkt att springa i vid Sibirien-skogen (en strand här i Ä-holm). Där finns stigar utan rötter och knopar i marken. Hade först tänkt att ta med mig min hund, Ivan, men jag ångrade mig. Det går säkert snabbare om jag springer själv idag! :)

Springer i en hood tröja från champion. Och joggingbyxor från Intersport. Självklart tar jag med min mobil med all musik!

Ut och springa

God morgon!

En god natt sömn gjorde mig pigg nu på morgonen! Men vädret är konstigt idag. Solen skiner men det är en grå himmel. Jag undrar hur vädret kommer bli idag. Igår sken solen men det var hur kalt som helst utomhus,brrr! Men idag ska jag inte göra något särskilt. Men en sak ska jag göra idag, ut och springa! Ska ju egentligen springa två gånger i veckan nu men efter som att denna veckan bara är "halv" så springer jag en gång. Vi hörs!


Dagens





Top från GinaTricot
Scarf från H&M
Jeans från GinaTricot


Väla köpcentrum

Hejsan!

Har varit på Väla sedan klockan 11 i morse. Åt en macka sedan åkte jag och pappa iväg. Gick runt i många affärer men jag hittade inget. Tråkigt tråkigt. Efter allt letande gick vi till MAX och åt. Jag käkade en hamdurgare (nu ska det ju inte vara mer skräpmat denna månaden!) Efter vi hade ätit så tänkte vi gå in i köpcentret igen men vi hoppade över de.

Så det blev inget idag. Men det gjorde inget! Nu så ska jag ta ett varmt bad. Det är hur kallt som helst så de vore gott!


Nyårsgodis

Nu sitter jag hemma hos Johanna. Vi ska gå ner till ICA och köpa godis. Det blev inget nyårs godis igår så jag får trycka i mig lite idag istället, haha! Ha en bra kväll! :)

best it!

Ikväll så ska jag träffa Johanna. Ska bli jätte kul. Hade tänkt att jobba på hennes blogg desing hos henne så vi får se hur det blir! Vi hörs så länge :)

Nytt år!

Hejsan!

Vaknade sent idag. Inte så konstigt efter en fullsatt kväll som igår. VI åt god mat. Janson och biff och allt möjligt t.o.m. kräftor. Snacka om att man blev mätt efter! Filmen en på miljonen som vi såg var inte så bra. Mest tråkig, ni kan föreställa er själva. En gammal film med skäggiga gubbar. Det kanske inte alltid är så rolig.

Fyrverkerierna var jätte fina. Dock inte så många som det var förra året. Men det var ändån mysigt. Får se om vi kanske smälla nästa år i alla fall, det värkar ändå så kul!

Efter smällande så gick vi innana och käkade tårta. Pappa hade lyckats att välja en god tårta i år. Den var riktigt god. Klockan var nästan 1 när vi hade tänkt att börja med (ni vet de där kexen jag snackade om igår, som jag hade glömt namnen på) men vi hoppade över de och gick och la oss istället!

Hur firade ni nyår? :)

 

Fick inte så många med på bild

 


RSS 2.0