Vaknade tidigt idag

Hejhej!

Gosh! Idag vaknade jag jätte sent (för att vara jag). Jag vaknade redan vid halv 11! Det är nog rekord för mig. Haha! När jag vaknade så tog jag en dusch och jag hade inte någon aning om hur vädret såg ut. Så när jag duschat så drog jag bort gardinerna från fönstret och såg.....

Jag trodde verkligen att det skulle vara sol ute med det REGNADE! Det har typ inte regnat på länge här i Ängelholm. Tror jag inte i alla fall, eller när jag tänker efter så regnade det faktiskt i förrgår kväll.... Aja, jag får se hur läge det håller på. Nu står mamma i köket och gör lunch. Hon sa något om pommes innan. Hörs!


Lång dag i Helsingborg!

Hej!

Har kommit hem från pålsjö nu. Det har vatt fullt upp där idag dömde fick dömma 3 matcher på raken och sedadn lite senare fick dömma en till. Men det värsta av allt va att vi fick flytta in några matcher inomhus eftersom det regnade. Men efter ett ta så flyttade vi ut igen! När jag dömt färdigt så stannade jag kvar och kollade på dom andra från klubben och de flesta som spelat idag har vunnit.

Nu ska jag sitta och dega framför tv:n för jag är hur trött som helst. Sen ska jag upp vid 10 imon för att åka iväg till pålsjö. Då ska jag dömma och senare på kvällen ska jag spela match. Vi hörs!


Veckans to-do


Tisdag: Ner till Helsingborg, Pålsjö för att heja på tennis kompisarna och dömma matcher
Onsdag: Spela match i pålsjö
Torsdag:Ner till pålsjö ännu en gång och kanske blir det en match till eller så hejar jag bara på kompisarna

Så det blir mycket tennis och pålsjö denna veckan och kanske det kommer upp något som jag ska göra under helgen, har inte riktigt planerat de än


35*c!!!

Hejhej!

Kom precis hem från Pålsjö där jag jobbade som dommare. Det var kul men hade det inte vatt för den HÖGA VÄRMEN(!) så hade det varigt roligare. Ni kan inte fatta hur varmt det är här i Ängelholm? 35*c! JAg måste verkligen svalka mig! Jag får väll allt lägga mig i polen ett tag. Men vänta?.....Åh nej! När vi var i småland så tömde ju vi ut allt vatten från poolen, så nu får jag väll fylla på nytt vatten, aja bäst jag börjar nu. Hörs!


Vatten :thumbup:


HOME SWEET HOME!

Hemma i Ängelholm! 

Nu är jag äntligen hemma! Efter en lång resa (som tog ca 2 timmar) i en kok het bil så kom vi hem! Gah vad det är sjönt att vara hemma! Har saknat lägenheten grymt mycket. Och framför allt så har jag saknat min säng! Men nu så ska jag ta en dusch, för jag är äckligt svettig efter hemresan! Sen ska jag åka och träffa kompisar, vi hörs!


Gäster!

Vet ni vem som är och hälsar på hos oss!? Jo min roliga farbror och hans fru Ingrid! Det var jätte kul att dom kunde komma! För några minuter sen så satt vi och åt grillat, och Farbror Uffe är jätte dukig på de, det blev sjukt gott! Men när vi skulle äta den så kom de en massor av myggor och ni kan inte förstå hur jobbiga dom var! Så vi fick skynda oss att äta upp maten och sedan gå in. 

Nu sitter vi och kollar fotboll, och snart ska vi fika! Hörs!


Ingrid


Uffe


Nelly, pappa och mamma
                                                                                                     


Älgar är läskiga!

Hejsan läsare!

Vet ni vad mamma fick mig och nelly att åka med på? Jo, ÄLGSFARI! Jag trodde att det skulle vara tråkigt men det var ännu tråkigare är jag kunde tänka mig! Att mata älgar är väll inte så kul, det kan man ju göra hemma på skånes djurpark i stället! Desutom tycker jag att älgar är läskigt stora. Men som tur var stannade vi inte där så länge!

När vi var klara så bestämde vi oss för att ta en runda i stan. Det kändes lite anurlunda för man visste inte alls hur centrum såg ut. Så vi bara gick där och hittade några butiker och ett fika ställe. Och jag köpte en söt topp på Vero Moda.

Nu sitter jag hemma i huset och väntar på att mamma ska bli klar med maten, mm.. hon lagar spagetti och kötfärsås!


Nelly, skogens konung!




Tycker ni Älgar är söta? Det tyckte i alla fall mamma!










Only


GOD NATT LÄSARE!

Nu ska vi nog gå och lägga oss, vi vaknade tidigt i morse för att fiska. Men vi fick inte någon fisk men vi såg ....gäääsp!... en gädda och en groda!

aja, jag berättar mer imorgon! Nu ska jag....ZZzzz....


ZZzzz..


Stensjön

Go' morgon läsare!

Har sovit gott i natt men jag saknar min riktiga säng. Mamma och pappa är och handlar för kylskåpet här är tomt. Så jag nelly och isabella stannar kvar här. Vi ska kanske starta någon dvd eller något. Men när mamma och pappa kommer hem ska vi käka och sedan hade vi tänkt att gå ner till en badplats. Jag och nelly badade ju igår men det var aldeles för mycket stenar längs med kanten så det var svårt att hoppa i. Där för tog vi båten ut. Och när vi kom tilbaka till huset så nämnde mamma namnet på sjön. Och ni kan inte gissa vad det var för namn? Jo, sten sjön!!

Så jag hoppas att den badplatsen är lite bättre! Men nu ska jag sätta igång en film som vi kan kolla på! Hörs och ha det bäst läsare!


Nu spelar isabella och nelly kort


Kubb

Hej!

Jag, nelly pappa och isabella har just kommit hem från ett dopp i sjön. Vi har också precis käkat kvällsmat. Nu ska vi ut och spela kubb. Men kommer snart att updatera igen, hörs!


I bilen!

Sitter i bilen nu och det är hur varmt som helst! Vi hade tänkt att käka på något ställe. Men jag hoppas att det blir snart för jag är vrålhungrig! 


Åker snart!

Tjena bloggen!

Vaknade vid 5(!!) Jag vet att det är tidigt med jag kunde bara inte somna om. Så jag startade dator och laddade ner ett par låtar från spotify. Jag och Nelly måste ju ha något att lyssna på på i bilen på väg dit. Pappa sa att det skulle ta ungefär en och en halv timme. Men om jag, nelly och min syster har roligt i baksätet så går tiden säkert fortare!

Nu ska jag käka och sen ska vi bara vänta på Nelly och sen åker vi! Men updaterar när vi är småland! :D


                                                                                                     


Småland imorgon

God morgon!

Vaknade av att mamma frågade mig om vilken resväska jag skulle andvända när vi ska till Småland. Jag har nog inte berättat de men vi åker till Småland imorgon. Vi ska vara där i en vecka och denna gången kommer jag att ta datorn med! Jag kommer också att ta med mig Nelly. Så då kommer de nog att bli roligare!

Nu har jag precis duschat men jag har inte ätit frukost, så jag tror jag tar och gör de nu! Hej så länge!


RSS 2.0