Trött!

Hejsan!
Har varit hemma ganska länge men jag har varit hur trött som helst och inte ens orkat starta datorn. Har mest suttit i soffan och kollat på tv och öppnat läxboken. Men nu är jag inte så jätte trött längre och har gjort lunch och sådant men efter jag bloggat så ska jag nog dega i soffan ännu mer. För idag så händer det inte mycket så jag får väll hålla på med läxan. Vi hörs!!


Träffa Elin idag

Hejsan bloggen!

Har just kommit hem från skolan. Idag så ska jag träffa Elin. Det ska bli kul. Men först så måste jag äta något så det är nog bäst att jag fixar något nu för hon är säkert på väg! Vi hörs!


Vaknade hos Ida

Hejsan!

Hade lite problem med att få igång datorn nu men nu är den igång. Men i alla fall. Idag så vaknade jag hos Ida, vi vaknade vid 9 tiden och då steg vi upp och åt frukost. Sedan så degade vi framför tv:n. Sedan så åt vi lunch. Idas mamma hade gjort hamburgare till oss, mums var det!

När kl var 2 så gick jag hem. Skulle träna halv 4 så det var bra att jag kom hem i god tid. Efter träningen så satt jag och pluggade läxa. Och det kommer säkert att bli något som jag kommer att fortsätta med under kvällen. Nästan hela kvällen i alla fall. Men nu ska jag käka mat, hoppas att pappa gjort något gott!

 


100 ggr om

Sitter hemma hos Ida. Ska sova över hos henne inatt. Som sagt (kanske 100 ggr) så är det studiedag imorgon så då har jag igen tid att vakna imorgon. Men i alla fall så hoppas jag att det ska bli kul att sova över här. Just nu så ska vi ägna kvällen åt att spela X-box. Haha, det kommer nog att bli kul!


Studiedag imorgon

Hejsan!

Idag så pluggar jag faktiskt inte. Sitter faktiskt och lyssnar på alla dessa låtar från melodifestivalen. Nästa alla, om jag inte ska ljuga. Imorgon så är vi lediga, och det är skönt. Eller nästan, det är väll då man gör all läxa. Men jag kanske gör lite efter teaterkursen. På tal om teaterkursen? Jag borde kanske åka nu. Så vi hörs!


Nu kommer vågen igen!

Hejsan!

Sitter och pluggar läxor. Men jag pluggar inte så mycket. Men det är ändå ganska mycket läxa som ska göras. Men vi har studiedag på onsdag så det är väll då man pluggar allt. Eller inte allt nästan i alla fall. Nu får jag också göra lite.

Efter att jag pluggat så ska jag ner till CityGross och handla. Jag handlar väll det vanliga, hushållsvaror och så. Så jag får hoppas att jag blir klar med läxan ganska så klart så att jag kan ta mig ut i det fina vädret!


Match idag

Hejsan!

Nu har Ida gått hem jag sitter och småsover framför datan. Är ganska så trött och jag måste vila innan matchen som jag har i eftermiddag. Men företsten såg ni Melodifestivalen igår kväll. Riktigt spännande och inte trodde jag att Calle skulle komma så långt. Men sedan så åkte ut när han skulle sjunga mot Jessica. Men jag tyckte det var rätt som gick vidare! Jessica och Pernilla var bra, men jag har andra som jag hejar på i finalen! Vem hejar ni på då? :)

Igår var vi på åkern och det var bara is!

Blah blah blah

Tjena!

Är hemma hos Ida, vi ska snart hem till mig. Ida ska flytta in hos mig ikväll och det ska bli kul. Tänkte bara tipsa om dagens låt. Ke§a - Blah blah blah. Jätte bra!


Willy, min idol!!

Hejsan! Vaknade sent idag. Såg ni let's dance igår försesten? Jag gjorde och jag lyckades att hålla mig vaken. Men det var visst de jag inte ville se, att Stefan åkte ut. Tråkigt tråkigt. Han som var så duktig. Men men, det alla var ju duktiga igår. Men vissa var roligare än andra. Då tänker jag på gulliga Willy. Kunde inte hålla mig av skratt när han dansade sig flamenco. Men nu känner jag mig taskig, men det var ju trots allt han bästa dans. Det var ju i alla fall bra!

Nu ska jag möta upp Ida. Vi ska ner till ICA och köpa ett par saker för vi ska baka cheescake hemma hos mig. Mums, hoppas att det blir gott. Ha det bra! :)



Vitamin well

Är hemma från träningen. Har drucket 2 flaskor med vitamin well. Men blir man pigg av det? Ingen aning. Vet bara att det är nyttigt, och GOTT så klart. Men i alla fall, jag hoppas på att det gör en piggare för jag ska försöka hålla mig vaken ända till let's dance är slut. Med det menar jag också när man får reda på resultaten. Jag brukar somna efter solsidan. Tråkigt! Men ikväll så ska jag försöka. På tal om Let's dance så har det börjat nu så nu ska jag kolla på de!

http://annamirjamaria.blogg.se/images/2009/bild-2110_29535698.jpg



Fredag!!

Hejhej!

Hemma från skolan idag. Slutar tidigt på fredagar, nämligen kl12. Men jag har ändå lite bråttom. Ska träna om en timme och det tar lite tid att åka. Har häller inte bytt om. Så det är rätt mycket jag ska göra innan jag åker. Så jag får göra det nu så hörs vi ikväll!! :)


Go' kväll!

Go' kväll!

Nu har jag tagit det så lungt jag kunnat. Jag har kollat tv, kollat glamourama på tv3play och en massor av lata grejer. Det är tur att jag får träna imorgon. Nu ska jag när och dega tv igen så vi hörs imorgon!!


Hemma

Hejsan!

Är hemma från en lång och tråkig dag i skolan. Så nu vill jag bara vara hemma och njuta av dagen som är kvar. Har inga läxor eller något som ska göras. SKÖNT! Så nu har jag hela dagen för mig själv utan en massor av tider som ska passas. Men jag kan om jag vill gå igenom glosorna än en gång med det är inte så viktigt! Men nu börjar min eftermiddag så vi hörs!


Vila....

Hejsan!

Har precis varit och tränat och ni kan inte tänka er hur jag mår! Jag mår hur skit som helst. Jag har ont i huvidet och är trött. Det är nog bäst att jag går och lägger mig istället för att sitta här och blogga. Men jag ska försöka så gott jag kan!

Idag i skolan så var det inte en ansträngande dag. Det var först en spanska lektion. Sedan trivsel snack, sedan matte, musik och till sist Kemi och bild. Så det var ingen jobbig dag. Så jag förstår häller inte varför jag inte mår bra nu. Tennisen var häller inte så ansträngde, inte mer än vanligt i alla fall. Men det bästa jag kan göra nu är väll att vila........

Tennis istället

Hejsan!

Vet ni vad? Jag struntade i teatern idag, jag åkte iväg och tränade istället. Har match på söndag så det kändes bra att träna tennis istället. Ska träna imorgon också så jag hoppas det går bra på söndag! Men hade jag åkt till teatern så hade jag inte hunnit med läxan. För precis innan jag skulle åka till tennisen så blev jag klar. Nu kan jag pusta ut!


Teater idag

Hejsan!

Hemma från skolan och ska snart börja plugga, igen. Men idag så ska jag nog inte ägna hela dagen med läxan. Jag ska på teaterkurs senare idag. Ska åka vid 4 tiden och då är jag nog klar med läxan. Det är bara glosorna kvar och det går säker snabbt! Men då måste jag börja nu, vi hörs!


Boston tea party

Go' kväll!

Jag vet inte vad det är med mig ikväll för jag är supertrött. Det kom nu helt plötsligt, lite läskigt. Eller så börjar jag bli sjuk. Men det hopps jag inte! Jag har i alla fall gjort klart alla läxor. Förutom våra glosor. Men de tar jag imorgon. Nu ska jag nog spendera kvällen framför tv. Men hoppas bara att jag inte somnar för jag har en hel del program jag vill kolla på ikväll innan jag somnar. Ett av de programen är Boston tea party. Någon mer som ska kolla på de?

http://webbtv.se/images/show/boston-tea-party-webbtv.jpg


Läx ångest

Hejsan!

Är hemma från skolan nu. Vi har hur mycket läxa som helst. Och där kommer ångesten. Aja, det väll bara att börja någon stans. Men först ska jag bara käka något. Är grymt hungrig. Det var inte jätte god mat i skolan så jag kommer nog äta mycket nu. Annars ska jag inte göra så mycket mer än att plugga plugga plugga.Vi hörs när jag blir klar!


RSS 2.0