1:a Advent

God morgon!

Är morgonpigg idag och taggad för att spela tennis. Dock hinner jag inte med så mycket uppdatering idag och häller inte fram till nästa onsdag. Är ju på läger halva veckan så det blir lite svårt. Idag ska jag ju vara boll kalle i Helsingborg fram till 4. Sedan så ska jag spela match halv 6. Sedan så ska jag hem och packa. Så det är mycket mer saker som jag måste hinna med idag bortsig från igår!

Men ha en bra 1:a advent!!!


Inget-att-göra-dag

Nu tror jag att jag har kommit på något som jag ska göra. Eftersom att jag hade tänkt att spela match idag så hade jag inga andra planer för idag så jag ska höra med pappa om han och jag kan träna, eller det kanske inte är en bra idé. Han är ju inte så jätte duktig på att spela tennis. Nej, istället så ska jag nog cykla ner till ICA och köpa mig en påse godis och tidningen vecko-revyn!


Sova bort helgen

God morgon!

Känns som att jag sovit igenom hela lördagen. Vaknade upp med stress för jag skulle spelat match idag. Men sedan kom jag på att igår kväll så ringde min motståndare och lämnade WO. Lite synd för mig för jag ville ju prova mitt nya rack som jag köpte igår. Men i alla fall så ska jag spela min nästa match imorgon halv 6. Imorgon ska jag också vara bollkalle för Helsingborgs damlag. Dom ska spela SM så det är alltid lika kul att vara med då, vi hörs!


Nu sticker jag iväg på träning

Nu sticker jag iväg på träning

Träningsdag!

Hejsan!

Provet idag gick bra. Dock vet jag inte min poäng än men hoppas det blir något bra! Idag ska jag träna kl 15:00 sedan ska jag köpa ett nytt tennisrack. Ja tror i alla fall att jag ska köpa ett. Ska testa ett rack och sedan får jag se om jag ska köpa det. Senare ikväll så ska spela träningsmatch. Ska spela match imorgon så det är bäst att jag värmer upp.

Nu ska jag käka, vi hörs!

http://www.tennisplanet.com/Portals/0/img/dtl/trb547.jpg


Dagens

Skorta från IMAGE

Sissie snowash jeans från Vila

Smått pyntat

Har julpyntat lite nu och jag blev nöjd, jag satte upp "klistermärken" på fönsterna och hängde upp en stjärna i mitt fönster. Sedan byta jag gardiner i TV rummet och det blev fint. Sedan satte jag ut några andra saker som dekoration. Se här:






Familjens special jul sak. Tomten som åker släde där uppe snurrar runt runt staden och sjunger: Ho ho ho, the cristmas time is here!
Rätt coolt va?


Första advent på söndag!

Pynta dags!

Ska börja jul pynta nu. Ska lägga upp bilder på allt jag gjort sen!

Ett hav med läxor!

Hejsan!

Har kommit hem från skolan och börjat plugga. Prov imorgon så jag får plugga på bra om jag ska få en bra poäng. Sen när jag pluggat så ska jag försöka börja pynta lite smått. Mamma har satt upp gardiner i vardagsrummet och jag ska sätta upp i mitt rum. Nä, nu måste jag dyka ner i havet av läxor. Vi hörs!


Årets julklappar

På tal om julen så har jag letat lite och hittat årets jul klappar.....

http://www.dagenshandel.se/dh/DagensH.nsf/0/C11C0DCCCB00BC3BC125766C002D362E/$File/spikmatta.jpg

Spikmattan

http://www.ces-show.com/news_images/00275_hp-mini-2140-pc.jpg

Mini PC

 

http://www.hypebeast.com/image/2009/05/dj-hero-00.jpg

Dj Hero (playstation spelet)

Den Självrörande Muggen - Muggen som rör runt din dricka!

Självrörande mugg

 


Error

Hejsan!

Kom hem från min träning för en timme sedan och då tänkte jag börja blogga. Men nej, det blev error på sidan så jag ber om ursäkt för dålig update idag. Men Nu sitter jag och käkar glass och gör min läxa. Men vet ni vad jag har märkt. Nu är det snart jul, eller i mitt fall så är det redan jul för när man tittar ut genom mitt fönster så har grannarna redan satt upp ljusstakar i fönsterna, jag får nog också ta och göra det!


Mingel och ljus partaj

Go' kväll!

Var lite snabb där när jag sa att jag skulle på fest. Det var rättare sagt ett litet mingel. Min granne hade bjudit in en av hennes kompisar för att hon skulle sälja ljus till oss som var där och minglade. Det lyckades hon bra med. Jag köpte 12st te-ljus (ljus som bara brinner i 60*c, när ljuset brinner kan man stoppa ner fingret i stearinet utan att bränna sig) och ett stor två stora ljus. Sedan var det god mat, sallad och bröd, mums! Jag fick i alla fall något i mig efter teatern!

Nu ska jag sätta igång tv:n och titta på Andra Avenyn. "Där" är det redan jul och det är så mysigt att titta på det då. Julen, vem längtar inte till de?

Van också två te-ljus. De jag har köpt, eller snarare beställt kommer med posten!

 


Fest!

Hej!

Det är hur brådis som helst nu, har kommit på att jag ska på fest hos grannen ikväll och det ska bli kul, det gick bra på Teatern idag och det var mycket kul. I den här delen av pjäsen så kommer det massor av roliga skämt upp! Haha, men nu måste jag kila, hörs!
http://2.bp.blogspot.com/_iyMFsiXU-Ng/SdHxei3IQoI/AAAAAAAAAQc/OF443cgldFk/s400/ljus.jpg

http://boatpastor.files.wordpress.com/2009/08/ljus_i_morkret_webb.jpg


Hemma

Hejsan!

Har just kommit hem från skolan och nu har jag lite brådis. Har mycket som ska göras innan jag åker iväg till teatern. Ska duscha, käka och plugga på bara en halv timme. Så det är bäst att jag sätter igång! Inget händer annars idag ska jag inte gör amer så vi hörs innan jag åker!

För alla er tv tittare

Nu är det sista avsnittet av Tinas Cookalong och jag tycker det är synd. Kommer sitta med ögonen in mot tv rutan när den folkkära Mark Levengod gästar programmet. Det är väll inte bara jag som tycker att Mark är för söt när han pratar sin finlands-svenska. Programmet börjar 20:00 idag och det får jag inte missa! Är det någon av er som följer Tinas Cookalong?

http://recept.nu/polopoly_fs/1.300185.1249914914!image/2656182153.jpg_gen/derivatives/w450/2656182153.jpg

Undra vad hon lagar ikväll?


Veckans to-do

Tisdag: Imorgon så ska vi på teatern få reda på vilka scenkläder vi ska ha. Vi får också repitera, vi är i halva delen av pjäsen!

Onsdag: Träna, ska förmodvligen köpa ett nytt rack då också

Fredag: Har vi prov på Sydamerika, måste plugga hårt!

Lördag: Ska flytta in till Nelly en natt, hon har gjort om i hennes sovrum och det är jätte fint!

Söndag: Packa, åka på lägerskola med klassen. Det ska nli kul


Pluggar läxor

Hejsan!

Hemma från skolan, det var en helt vanlig skoldag. Vi fick många läxor och jag gjorde mitt prov idag. Det gick bra och jag hoppas på pra poäng. Idag ska jag inte göra alls mycket. Ska bara gå ner till Nelly nu och plugga läxor. Men först måste jag få något i mig så jag ska fixa en macka. Men vi hörs!

Dagens:
Top från Vila (under från Marlwin)


sissie snowash jeans från GinaTricot




Bilder

Packat klart nu och nu kommer bilderna, har dock inga bilder när vi badade för jag tog inte med mig kameran in in badhustet. Vi startar på båten på väg till Danmark.....
'



Vi startade på båten med att köpa klubbor, min och Idas favorit!!




På väg mot Rødby stannade vi och käkade lunch




Väl framme så var det bara att packa upp!


Detta var vårt kök

Vi fick god mat både fruckost, lunch och kvällsmat








Haha, vi åkte också mycket skridskor och det var kul!


I am home!

Hej på er!

Saknat bloggen men nu är jag hemma! Det har varigt en grymt rolig semester och det har hänt mycket. Idag kom vi hem tidigare än vad jag hade förväntat mig. Men det var ju bara bra för då hinner jag ju blogga lite också. Mamma står och ropar på mig där nere att jag ska packa upp mina grejer så jag får ta och göra det. En hel drös med bilder kommer snart så håll ett öga på bloggen, vi hörs!


Pizza time!

Hej alla läsare!
Har kommit hem och mamma har beställt pizza, mums! Ska sätta mig ner och skriva om vad jag ska ha med mig till resan. Det gick bra på teatern idag, vi har nästan kommit halvvägs och ska repetera 3 scener nästa gång. Då ska vi också gå igenom våra scenkläder som ska också bli kul. Nä, nu börjar jag bli hungrig, får fortsätta att äta så hörs vi igen när jag kommit på något på min lista!


Teatern

Nu åker jag hörs ikväll!

Ett hav av läxor

Hejsan alla!
Hemma nu och jag har just duschat. Vi hade gympa sista lektionen så jag var alldeles svettig när jag kom hem. Idag ska jag ner och träna teater så jag måste öva på mitt manus. Sedan har jag också en hel hög med läxor som ska göras och jag hoppas de fina vädret hjälper till med humöret. Men jag gjorde ju några igår så det blir inte lika många idag som tur är!



Långt ifrån klar!

Ida har gott hem nu men hon var en god hjälp med att packa. Jag tog fram alting och sedan var och så snäll att hon vek alting snyggt och prydligt. Men jag har långt ifrån packat allt men imorgon ska jag försöka sätta mig ner och göra en liten lista. Men vad kan igentligen vara nödvändigt och inte, ja, det får jag allt ta och klura på imorgon!


Packa-dags!

Har mycket som ska göras ikväll så jag skippar Rögle idag. Det får vänta tills någon anna dag. Istället så ska jag packa och Ida kommer över och hjälper mig! Hon började redan igår med att packa och jah har inte ens hunnit med att göra en lista. Idag blir det bara några små grejer som ska ner och tas fram som:

- badräckt och badlakan
- skridskor
- kläder

.... nu kommer Ida, måste kila!

Hemma!

Hej kom precis hem och jag sitter med en hel hög med läxor! Allt ska vara klart till på onsdag och till dess har jag också två prov! Om jag blir klar med läxorna så ska jag försöka hänga med ner till Lindab Arena och kolla på hockey med Elin och Johanna. Måste heja fram Rögle från botten!


Tacos kväll

Hemma nu och har hittat ett par skridskor. Men jag blev förvånad av vilken storlek det blev, storlek 40!!! Jag brukar ju bara ha 38 i vanliga fall. Aja, fötterna växer. Nu har jag i alla fal skridskor som jag kan åka med när jag och Ida är i Danmark. Hoppas det blir kul och längtar värkligen dit! Berättar lite mer om vad vi ska göra där i veckan. Jag menar, vi ska ju inte bara åka skridskor en hel helg.

Nä, ska käka tacos med familjen nu. Ska bli gott så vi hörs!


Skridskor

Då sticker jag och köper skriskor! Kommer så snart som möjligt.

Team Ola

Var det någon som såg på körslags finalen igår kväll? Jag såg i programmet igår och båda körerna var jätte duktiga. Dock så hade Ola bara män i sin kör men om det skulle vara fler tjejer så skulle kören blivit mycket bättre. Men det behövdes inte för Ola och hans kör för de vann ju! Grattis till dom, och för er som missade deras framträdande igår så kan ni se ett av de här:

It's raining men


Tidig träning

Hej på er!

Har varigt och tränat. Åkte iväg vi kv i 9 och jag skulle börja 9. Men gah vad jag fick ont i mina knän efter en kvarts träning. Det gjorde fruktansvärt ont och jag måste köpa sånna där knäskydd eller vad man ska kalla de. Senare idag ska jag ner i stan och köpa skridskor. Åker inte alls mycket skridskor men jag och min bästis Ida ska till Danmark på torsdag och spendera hela helgen där. Där kommer vi bl.a. åka skridskor så idag passar jag på att köpa några!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c4/Tennis_ball.svg/263px-Tennis_ball.svg.png


Action

Här är ett filmtips till er som gillar spänning och action som sitter och stirrar in i tv aparaterna!

Die hard 4.0
Amerikansk action från 2007. När det sker en attack mot USA:s datornätverk hamnar än en gång polisen John McClane (Bruce Willis) ofrivilligt i händelsernas centrum. En hänsynslös grupp terrorister hotar att slå ut hela nationens infrastruktur och McClane och en ung datorhacker är de enda som kan stoppa dem. I rollerna: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long.

http://flutieman07.files.wordpress.com/2007/02/diehard4poster.jpg


Varm choklad!

Det känns som om det är kväll. Det är det ju nästan, men det är kolsvart ute och kl är bara 5. Sitter och dricker varm choklad och har det mysigt. Tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Filip är urgullig Tycker inte ni också det!? Men i alla fall, kommer snart upp med kvällens film!


Lördags eftermiddag

Lördags känsla med Robbie Williams!

 


God morgon!

God morgon!

Sov länge i morse, så trött som jag var igår kväll så var det nog inte så konstigt. Såg ni idol igår? Söta Eddie åkte ut men efter att han hängt löst 3gånger så fick han åka hem igår. Men jag trodde att det var Reza som skulle åka ut. Men hon hänge nog löst eftersom hon inte hade röda "lappar". Haha, nej så var det nog inte. Men Erik klarade sig bra och det var ju toppen! Har ni någon favorit inför nästa veckas framträdande?

http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.1225363.1253710320!image/988541837.jpg_gen/derivatives/w450/988541837.jpg


Match

Hej på er!

Har kommit hem nu. Det blev inte två träningar idag. Det blev en träning (1½ timme) och en match. Netalie, min träningskompis var sjuk så jag fick hoppa in i hennes match istället. Jag förlorade dock, men jag kämpade hårt så jag är väldigt trött just nu. Nä, nu måste jag kola på Idol, go Erik!

http://images.starlounge.com/msnit/runtimeimages/big-4x3/2e167ee7-a641-505a-d541517cad747cfd.jpg


Fredagen 13:de

Hejsan!

Har kommit hem från skolan och står och försöker fixa köttfärs till middag. Det går sådär men man lyckas aldrig så jätte bra. På tal om att inte lyckas. Det är ju FREDAGEN DEN 13:de. Har ni haft någon otur än? Inte jag. Jag vet inte om man värkligen ska tro på oturen eller inte. Jag gör inte det direkt men det kan väll va en liten kul grej att spela med!

Nä, måste bli klar med middagen, ska träna vid tre tiden så vi hörs ikväll!


Tycker till om Coraline

Vi såg ju en skol bio idag och det var ju kul. Filmen var ganska så bra. Det var inte den bästa jag sätt men häller inte den sämsta. Den handlade om Coraline (som ni såg i trillern). Hon hade flyttat med sin familj till ett stort hus. Men hon blev trött på sina föräldrar och upptäckte en liten dörr i väggen. Den dörren leder till samma hus och samma familj fast det är precis som hon vill ha det. Eller kanske inte? Budskapet med filmen är att man ska vara nöjd med det man har.

Värkar den bra? Den var i alla fall bättre än trillern kan jag lova!

Coraline Poster - Click to View Extra Large Image


Hemma!

Hej på er!

Kom hem från skolan just nu och ska börja plugga. Ska plugga glosor och jag har ett tips till er som sitter mycket vid datan och pluggar. Gå då in på glosboken.se så kan du plugga exakt alla dina glosor där! Jätte enkelt och smidigt. Ska fortsätta med pluggande för sedan ska Nelly komma över så vi hör sen!

http://www.glosboken.se/img/logo.gif


Coraline

Skrev ju på veckoplaneringen att jag och några klasskompisar ska se en film. Det är en skolfilm som vi ska se. Den heter Coraline och är animerad. Har tittat på några klipp från youtube och den värkar faktiskt rätt så bra. Men jag hoppas det finns fler roliga scener i hela filmen än bara i trillern.


Här kan ni se trillern:

 


Hårt träningspass

Hejsan!

Har varigt och tränat hårt idag i Helsingborg. Både en timmes tennis och en timmes fys. Under den träningen så blev man säkert av med några hekto, eller vad tror ni? När jag var på väg hem från träningen så var jag nära på att somna. Så trött var jag. Men det som chockade mig var att det var så mörkt ute. Jag har inte riktigt vant mig att det redan börjar bli mörkt vid 5 tiden.

Men vi hörs sen!

Tränade i detta


I skolan

Hejhej!

Sitter i skolan och det är rast nu. Vi sluter halv tre idag så ve ses hemma!

Manus!

Hemma nu och ska strax börja med läxan. Har just klämt i mig en glass. Repititionen gick bra och nästa vecka ska vi börj på vår tredje scen. Vi har ganska många scener och det ä alltid lika roligt och få veta sitt manus. Jag och en annan har huvudrollerna och får säga mest. Då är det tur att det finns manus, jag är ganska så glömmsk sså manus är något för mig!
 


Brådis

Hej på er!
Har jätte brådis just nu, ska till teatern och göra en general repetition (har svårt för att säga de ordet) men kommer tilbaka ungefär vid halv 7 så då blir det mer!


Veckans to-do

tisdag, ska jag ha en general repetition på två scener på teatern
onsdag, träna och försöka vara med på fysen
torsdag, bio men klasskompisar
lördag, träffa Max

Varit på möte

Hej på er!

Kom just hem från ett utvecklings möte. Positiva besked men man slipper ändå inte undan men läxan. Har bråttom med att hinna göra den men uppdaterar snart med en veckans planering!

Komiker!

Jag måste försöka njuta de sista timmarna av helgen. Och det gör jag genom att öppna en påse chips, sourcream och bernese, och titta på Parlamentet. Parlamentet är roligast när Björn Gustavsson och Soran Isamel är det röda laget och att Johan Glans och David Batra sitter på den blåa sidan.

Imorgon är det skola igen och helgen har gott lika fort som vanligt, hur fort som helst. Nä, nu måste jag ner och käka tårta. Det är ju ändå fars dag så man får ju fira pappa lite!


Jul på H&M 3


Kökshanddukar


Kökshanddukar (dyrare)


Löpare


Duk


Tyg servetter och tabletter (underlägg)

Grattis pappsen

Jag har ju nästan glömt! Det är ju fars dag idag och jag måste hinna ge ha en present. Ska ge han en present som jag håller lite hemlig ett tag till. Min pappa har aldrig varit så glad över att man köper dyra och "onödiga" märkeskläder men om har får något sådant så kanske han ändrar sig. Eller vad tror ni?

http://mariaofsweden.blogg.se/images/2008/grattis_1207802305_611125.jpg


God morgon!

God morgon!

Sitter halv vaken i träningskläder. Det var egentligen meningen att jag skulle tränat idag men det blev inställt. Jag som ville tränna i den nya dressen. Aja, ska träffa kompisar senare så jag hittar säkert på något roligt med dem. Nä, jag måste sätta ingång med frukorten! Vi hörs!


Sammanfattning om biverkningar


Te kan väll sitta fint!

Jag tror jag börjar dra på mig feber, fryser mycket nu och jag sitter i jacka. Måste göra en kopp te innan körslaget börjar. Amy Diamond åkte ut förra gången men det var inget speciellt med henne. Hejar inte på någon spesiell utan bara tittar för skoj skull men jag måste erkänna att Caroline var grymt cool! Vem hejar ni på då?


Musik tips

Ni har säkert hört talas om denna låten innan på bl.a. Rix Fm. Black Eyed Peas med I gotta feeling. Själv tycker jag att den är hur bra som helst!

http://www.youtube.com/watch?v=cMxASjxRk1w
(klipp saknas, men kommer upp snart, ta del av länken så länge)

Jul på H&M 2


Pläd


Kubbfodral


Julstrumpa


Morgonrock


Påslakansett


Badrumsmatta


Badrumshanduk


Shoppat!

Hej på er!

En dålig uppdatering igår men det var för att vi slutade sent och sedan så skulle jag och Nelly till väla. Senare på kvällen så skulle vi på fest så jag fick inte tag i någon data. Men nu är jag här och har shoppat lite. Stack tidigt till träningen idag vid 11 tiden. Sedan köpte jag ett nytt ställ och en Svea mössa nere i Hbg-centrum.

Annars så är schemat idag tomt framöver och ska nog bara vara hemma och ta det lite lungt. Tog ju sprutan igår så jag håller mig till den säkra sidan.




Dagens

Stickad från GinaTricot

 

Jeans/tihts från Vila, benvärmare från H&M


Vaccinet.....

Suck, suck och åter suck.....

Nu gäller det att börja plugga. Har glosor till imorgon och jag har inte ens rört pappret. Så nu får jag sätta igång. På tal om skolan imorgon så ska vi vaccineras. Jag har aldrig gillat sprutor och tänker alltid på de som inte händer t.ex. som om de ska sticka in nålen för långt och att den kommer ut på andra sidan. Ush! Det är ruskigt och låter hemskt! Men jag vet att det aldrig kommer hända och så försöker jag tänka på det positiva, vi får ju godis där!

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1564022!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg



Jul på H&M 1

Har kollat lite på H&M hemsida på jul"pynt". Och jag hittade massvis med fina saker. Men en del av de kommer här:



Julgransdekoration


Julstrumpa


Julsäck


Kudde


Julgransmatta


Visst ger det julstämning! Mer kommer senare.


I Malmö

Hej på er!

En rolig dag i Malmö idag! Teater var sådär, en aningen kort men annars var den okej. Det var ett par duktiga skådespelare i alla fall! Vi var också och tittade på Turning Torso. Som var hur högt som helst! Från långt avstånd så såg det ut som om det var ett vanligt höghus. Men man fick en klump i halsen när man stog under det och kollade upp.

http://wottoncool.files.wordpress.com/2009/07/turning-torso-santiago-calatrava.jpg


Äntligen!

Go kväll på er!

Har varigt nere på Ica, i sista sekunden. Var tvungen att fixa käk till imorgon, då jag och klassen så ner till Malmö och titta på en teater. Som ska typ handla om tillgångar och resurser. Aja, men i alla fall så när jag var på Ica så ser jag Vekorevyn, där är ju Kisse på framsidan! Men inte visste jag att hon skulle vara med där, det var ju åratal sen jag kollade på hennes blogg. Men vi hörs väll imorgon!

http://blogg.veckorevyn.com/tyras/files/2009/09/blogg2.jpg

Men det är väll så att alla dessa bloggare ska vara med i Veckorevyn?

 


RSS 2.0