Jag har saknat bloggen!!!

Go kväll!

Saknat mig!? Märker en statistik skillnad nu när jag inte bloggat men det gör inte så mycket. Piggar upp kvällen men våfflor med familjen. Sen ska jag plugga lite, ännu mer prov i veckan så jag måste få det gjort! Ha en bra kväll!

Och förresten, ska till teatern imorgon efter skolan så jag tror där blir svårt att blogga i mellan, men ska göra vad jag kan! Puss och kram!



C- vitamin

Go' kväll!

Det var vist ännu mer läxa än jag hade tänkt mig. Och i de läget så var det tur att skype fanns med för det var genom en klasskompis som jag fick reda på det. Men om jag väl tänker efter så kommer jag ihåg att fröken sa att vi hade den läxan! Haha! Måste värkligen öva mer på att komma ihåg vad jag SKA komma ihåg.


Läxa eller?

Jääh!

Denna läxan var lätt! 4 ord, eller rättare sagt siffror skrev jag i boken och sedan var det klart, änklare kan det väll inte bli?

Jag låter de inte vara

Hej på er!

Det hände något med datorn under tre dagar så jag har haft det svårt med bloggen. Men nu är jag tilbaka och ska fixa mig något att äta har varigt i skolan och ändå så kan jag inte låta bli att prata med klasskompisarna så jag satte igång Skype och snackade vidare!

Sedan så ska jag också ändra några små saker på design på bloggen så jag återkommer!

http://www.computerweekly.com/blogs/inspect-a-gadget/skype.gif


Gah, som jag tänker!

mm... den ljusgula färgen, den kan väll bli rosa!

och hedern, ah den ska bytas....

menyn den ska också typ ändras......


gah! hjälp mig
!

Nu ska här målas om!

Hjälp vad jag känner mig dålig!

Har varigt och småshoppat lite och nu har jag ångest. Jag är inte nöjd med min blogg som den ser ut nu..... inte vet jag varför eller jo, nog för att designen är tråkig och att själva bloggen är liten. Är värkligen 50 besökare mycket på en dag? En del säger väll nej och en del säger väll ja. Men jag säger nej! Jag måste få igång trycket på bloggen! Ge mig tips, och gärna något tips om min design som ni tycker att jag ska ändra på!

I alla fall så köpte jag nya träningskor idag, är det inte coola?

Ooopppss..... kika in om 5 min (max) så är det en bild!

Föresten....

datan är fixad!

Film tips

Här får ni ett film tips som går på tv ikväll och vet ni vad? Sådanna här tips kommer jag att lägga ut varge lördag framöver, kul va!? Så om ni nu inte hittar en bra film på tv ikväll så tippsar jag om den här:

 

Amerikansk komedi från 2003. Tess Coleman kommer inte alltid överens med sin dotter Anna. De har inte samma inställning till kläder, hår, musik och män. Tess som just ska gifta om sig förstår inte varför hennes dotter inte kan acceptera den blivande maken. Allting förändras när två kinesiska "fortune cookies" åstadkommer en mystisk förödelse. Det blir en galen fredag när Tess och Anna upptäcker att de bytt kropp med varandra. De är tvungna att leva varandras liv och se allt med nya ögon.

I rollerna: Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon, Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky, Christina Vidal. Regi: Mark Waters.

Går idag på tv4 kl: 21.00

 

http://2.bp.blogspot.com/_kRKai8rGj9w/Rv-Y9jTizcI/AAAAAAAABEM/VGtjj-uZO0M/s320/Freaky+Friday+-+Soundtrack.jpg


Datorn är nog paj

Hej på er! Gah, vad datorn srular! Jag far nästan helt sängliggande igår och låg och tittade på film. Jag var riktigt sjuk igår och det är jag idag med. Men jag kan inte blogga så pass mycket nu för min dator är helt konstig. Ska försöka fixa det men än så läge så blir det svårt att höra av mig. Men när datorn är fixad så hör jag av mig! Den kanske är fixad imorgon, ska nog lämna in den på ON OFF och se om de kan göra något, vi hörs!!

Förkyld

Känner mig sjuk ikväll! Ska försöka plugga det sista och sedan är det godnatt ses imorgon!

Fågelprov

Sitter och pluggar, detta provet längtar jag inte till säger jag bara. Fågel hit och fågel dit....

fågelprov + gabriella = typ katastrof


Prosit!

Hej på er!

Hat just kommit hem och håller på att plugga. Men jag tror jag är på väg på att bli förkyld..... ska ner till Maxi om en liten stund, ska fylla kylskåpet med frukt för nu när tennisen är i full gång så kan det vara bra med några nyttigheter. Men nu måste jag värkligen plugga vidare, vi hörs!

http://www.papirclipzen.dk/inspiklip/prosit.gif

Känner mig ljust som den här figuren nu!......

 


Kväll med kladdkaka och film

Hej på er!

Ska ha en mysig tisdagskväll med kladdkaka och min nya film.... hmmm.... aja. Ska försöka plugga samtidigt.

Förresten så var det kul på teatern idag, lite mer teater än förra gången!

http://magicmirror.blogg.se/images/2008/505396blades-of-glory-posters_19187935.jpg

Har du sett filmen innan, var den bra?

Morgon flingor

Hej på er!

Idag blir det också en springa hit och dit dag. Först ska jag plugga, sedan iväg till Kulturskolan och spela teater. Sedan ennu mer pluggande! Har haft det lungt i skolan idag, inga bekymmer. Dock blir det prov på torsdag och det är därför det blir mycket plugg idag! Aja, det är bara att sätta igång


Brådis

Hej på er!

Brådis brådis! Ska hinna med mycket nu, ska göra läxan och sedan så ska jag hem till Johanna och vi ska ner till Innebandyhallen och göra...... Aja, vet inte riktigt men vi hörs sen!


Recepet

Färdigt på: 20 min

Ingredienser

150 150 g smält smör
3 3 dl socker
1 1 dl kakao
2 2 tsk vaniljsocker
2 2 st ägg
2 2 dl mjöl
ströbröd

 

 

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. Servera kladdkakan med grädde eller glass.

 


Söndags trevligt

Ska göra det lite söndags mysigt! Ska baka kladdkaka och receptet hittade jag på recept.nu, receptet kommer sen!

http://recept.nu/polopoly_fs/1.18739.1244033728!image/1134134826.jpg_gen/derivatives/w450/1134134826.jpg


God morgon!

God morgon!

Tdigt uppe idag, ska träna. Fast idag så ska jag faktiskt träna i ä-holm. Haha, jag vet vad ni tänker nu. "Ska hon värkligen träna igen". Ah det ska jag, det kanske är lite väll mycket på en vecka men det är kul! Eftersom jag var uppe tidigt idag så gjorde jag ett par ugnsbullar, mm..... det doftar så gott!


Twitter type

Sitter hemma hos johanna och äter godis och lördags snax!

Sov morgon

Hej på er!

Har varigt i HBG och gjort en tredje träning. Kul som vanligt och efter trängningen så åkte jag ner till köpcentret Familia och där lunchade jag med bakad potatis. Otroligt gott som vanlig. Idag händer inte så mycket, ska träffa kompisar och kanske ner till stadion och titta på fotboll. Juniorer ska spela och de är roliga att se.

Vi hörs!
http://recept.nu/polopoly_fs/1.235308.1223365744!image/4064302234.jpg_gen/derivatives/w219/4064302234.jpg

Fredag!

Hemma nu!

Hoppas det blir en mysig fredagskväll med OLW chips framför tv och Idol. Tycker ni att det är bra föresten? Jag tycker det är ett suveränt och roligt program! Och han Anders är så het, eller vad tycker ni?

Nä, måste kila, hörs sen!

 


Mot HBG

Hejhej!

Det är brådis brådis, ska ner till HBG och träna så jag uppdaterar mer när jag kommer hem, vi hörs!

http://4.bp.blogspot.com/_3Skys_J-uC0/SlT4Qk6fgzI/AAAAAAAAAS8/ACWLtDztXhw/s400/Olympic_pictogram_Tennis.png


SKRATTA!

Var det någon som såg Idol igår?

Såg ni han som sprang in i dörren som var helt osäriösa?

SOM JAG SKRATTADE! Här till er som inte såg de roliga avsnittet:




Middag

Hej på er, hemma nu!

Provet idag gick strålande. Dock har jag inte fått något betyg än men imorgon hoppas jag på bra resultat. Idag blir det väll att va med kompisar, troligen. Sen ska jag nog ner till HBG och träna första passet (imorgon blir det den andra). Vi hörs!!

kyckling klubba till middag!

Blomm-prov

Sitter och pluggar till prov imorgon. Och jag måste erkänna att jag inte fattar något än så länge. Är också jädrans hungrig och värkligen sugen på kladkaka! Dock har vi ingen kakao hemma så jag kan inte baka någon. Lata jag årkar häller inte åka ner till ICA, aja måste plugga vidare!

http://blogg.passagen.se/resources/foi2/liljekonvalj.jpg


Kort, med hemma

Hej på er!

Hemma från skolan och det blir en kort och snabb updatering för stunden. Håller på att laga mat och ska snart dra igång med läxan. Har prov imorgon så det är bäst att jag får det gjort. Vi hörs!

God kväll!

Hej på er!

Har varit på teatern som ni kanske märk och nu när jag kommit hem från kulturskolan så är jag vrålhungrig. Men jag har hittat ett recept på en potatissallad som jag ska mixa ihop. Sedan så har pappa lagat något som han kallar, äggkaka. Som jag tycker inte alls låter gott men man vet aldrig för ens man smakat, eller hur?


Iväg

Mot foltbollen!

Veckans to-do

Veckans update:

Tisdag: Teatern börjar!!
Onsdag: Utgång mot café
Torsdag: Hbg för första träning
Fredag: Hbg för andra träning + fys
Lördag: Möte med teaterskolan

Morgon Latte

Hej på er!
Idag är det inget speciellt som ska göras. Men senare ikväll så ska jag och några kompisar ner till IP och titta på fotboll. Snart är ju fotbolls säsongen över och då startar Hockeyn, då är det det som gäller. Lägger in en update snart på vad som händer i veckan. Det kommer komma upp några roliga saker som är nya!


Dagens

vit top från IMAGE (som är ny), stickat också från IMAGE och den är också ny. Bälte och leggens från GinaTricot

Ärende

Hemma!

Gjort mitt ärende och fikat som jag sa. So vanlig blev det TH:s glass. Gott! Att melonglass kan vara så gott. Jag har fortfarande smaken på tungan. Aja, nog pratat om det. Ikväll så ska vi grilla. Mamma har något för sig med något recept på något gott som jag ser fram emot att prova!


Lunch

Nu ska jag slänga i mig lunchen. Sedan åker jag ner till Väla för att göra något ärende. Fikar också så vi hörs i efter middag!

Mer sol!

God morgon läsare!

Lyssnar på morgon radio på Rix FM. Vaknade vid 8tiden och sedan dess så har jag suttit med en flaska ramlösa i handen och klunkat i mig. Vädret idag ser ut och bli regnigt. Fast än att det är sol just nu så kommer det nog en skur för de gråa molnen börjar närma sig. De närmaste 3 dagarna har det regnat och varenda gång jag varit ute och cyklat så har regnet blött ner mig. Mer sol vill jag ha!


Twitter type!

Ska ner i stan med Johanna nu, vi ses!

Äntligen!

Hej på er!

Dålig uppdatering igår men det är lätt att förklara. Jag åkte nämligen direkt ner till Gekås (shoppingcenter 16 mil från ä-holm) och shoppade. Och idagi morse så åkte jag ner till HBG tennishall och spelade tennis. Jag har mycket jag måste hinna med denna helgen och nästan hela nästa vecka också. Sen idag så träffar jag kompisar nere i stan. Så nu blir det ännu mer fullt upp!

Aja, kläder och allt som jag shoppade kommer upp snart. Ska bara försöka ta det lungt ett tag så allt liksom bara lägger sig ner.....!

http://www.rfsl.se/eskilstuna/images/kaffe.jpg

En cappuccino skulle sitta fint nu!


Mot IdrottsPlatsen

Ikväll regnar det. Men ska ändån försöka ta mig ner mot IP med Johanna, där är match på gång och det vill jag inte missa!

Blöt!

Ush ush ush och blött blött blött!

Idag i skolan så var det en katastrof när vi blev tvungna att cykla i regnet ner till centrum (som ligger 3km från vår skola) för att ha hemkunskap. Eller rättare sagt så var det när vi skulle cykla hem. Jag, Nelly, Johanna och Elin blev dygn sura! Och vad jag menar med det så blev vi rigtikt blöta!! Det var som om vi skulle kunna fylla ett badkar om vi skulle klämt ut allt vattnet från våra kläder. Uch!

Aja, inga blöta tankar nu. Nu är jag stor och solen börjar titta fram bakom molnen (.....).


She wolf

Hejsan!

Försöker leta upp HTML mallen till Shakiras nya låt She Wolf. Men dock så hittar jag inte den så jag länkar stället:

http://www.youtube.com/watch?v=4aEW_Z5Va5s


Hårt med läxor

Hemma!

Ska fortsätta med läxan som jag började på igår. Sedan ska jag träffa Johanna. Senare ikväll så ska jag sitta barnvakt till syster. Man bara undrar hur det kommer att gå. Aja, inte att tänka på nu i alla fall. Vi hörs, måste börja på läxan!

årets termin plan

 


Kväll med Abba typ..

Ikväll blir det film mys med familjen. Mamma gjorde någon slags äppelpaj som jag bara måste smaka! Samtidigt så tittar vi på Mamma Mia som jag hoppas är lika bra som förra gången!


Pluggande...

Pluggandet är klart och nu är det brådis som gäller. Ska möta tjejerna men först ska jag slänga i mig lunchen som blev betydligt sen idag!

Tredje gågen gillt!

Hej på er!

Idag blir det säkert en jobbig dag. Ska plugga mycket med läxor och det är sjukt hett utomhus. Som om man nästan var vid ekvatorn. Senare efter allt plugg så ska jag nog möt Johanna och Elin någon stans. Och det hade säker suttit fint med en svalka i havet idag....

Senare ikväll så ska jag och familjen se Mamma Mia, det ska bli trevligt!

http://blogg.lo.se/b2e/blogs/media/mamma_mia.jpg


Har dock redan sett filmen två gånger, men tredje gången gillt!

RSS 2.0