mangla? det är inget för mig!

HAHA! Vet ni vad jag har hittat på idag? Jo, jag har hjälpt Nelly med att tvätta! Eller hjälpt och hjälp jag har mest kållat på men de var också lite kul. Men jag hjälpte henne med en sak. Jag manglade hennes handduk! Men det skulle jag inte gjort för den fastnade i manglen!!! Så vi fick bra ut den från mangelmaskinen... men som tur var så klarade både handduken och mangkaren sig. Och från och med då bestämde jag mig för att aldrig mangla stora handdukar. Inte för att jag tror att jag kommer mangla mer men ändån.

Sen tog jag de lite lungt med manglandet och manglade hennes strumpor i stället! Men jag tror att utan mig hade inte Nelly haft de lika kul med tvättandet!


                                                                                                       


Jordgubbar

Hejsan!

Har precis ätit frukost. Det blev fil och jordgubbar. Det blev dom jordgubbarna som blev över från igår. Hur hade ni er midsommar igår? Jag hade det i alla fall roligt. På förmiddagen så träffade jag Johanna och Elin. Vi åkte till stan men där fanns inte så mycket att hitta på efter som att det var röd dag.

Senare på kvällen så träffade jag och johanna oskar jonatan ida och isabell. Vi va ganska sent. När jag kom hem var hon kvart över 12. Men det blir väll så när det är midsommar!


                                                                                                 


Glad Midsommar!

Glad Midsommmar på er alla!

Idag är det Midsommar. Det är väll Sveríges största (vad kan man kalla de?) högtid? Vad vet jag? Men i alla fal, idag så ska vi inte inte hitta på något. Mamma, pappa och syster ska till kyrkan och fira midsommar där med jag årkade inte följa med där så jag stannar hemma i stället.

Men snart så ska jag träffa Elin och Johanna. Elin och jag ska träffa Johanna för hon har just kommit hem från Turikiet. Åå vad jag har saknat henne! Så när jag träffar Elin och Johanna så kanske vi hittar på något. Vi kanske fira lite midsommar tilsammans!


                                                                                                  


Spela tennis med Josse

Hejhej!

Vaknade ganska tidigt. För idag vid 11 så ska jag och Josefin spela tennis. Det ska bli kul för det var längesedan vi spelade tilsammans. Jag ska snart åka. Eller snart och snart jag ska åka om 40 min för jag ska vara hos henne halv 11. Men nu ska jag packa tennis väskan och se så att jag har allt med! Vi hörs kanske sen!


                                                                                                 


Frissan idag

God morgon!

Igår hade jag en jätte trevlig födelsedag! Först firade jag med familjen. Vi åt kina mat och sedan åt vi tårta. Sedan lite senare på kvällen så träffade jag ett par klasskompisar och de var så gulliga att de sjöng för mig! Har jag inte världens sötaste kompisar!?

Idag så ska jag klippa mig kl 13. Jag klipper mig i Höganäs och det tar lite tid att åka dit så jag får åka vid kvart över 12 och det är ganska så snart. Éfter jag har klippt mig så ska jag träffa kompisar. Men nu ska jag äta frukost så vi hörs!

                                                                                                    


13 idag!

 Go' morgon!

Vet ni vad som händer idag mer än att det är andra dagen som Prins Daniel är prins? De här kommer kanske lite sent men jag FYLLER ÅR IDAG! Haha, det kunde ni inte tänka er va? Än så länge så har jag haft en bra morgon. Jag har fåt två presenter idag (en lampa 200:-) och två andra presenter som jag fick förra veckan (biobiljetter och dator). Nu har mamma kommit hem från ICA och hon har köpt lite frukost så nu ska jag äta min första fruckost som 13 åring!


                                                                                                   


Tårar

Nu tar jag en paus från bröllps firandet. Men jag måste säga att det var så fint och vacker så man blev tårögd! Haha, ni skulle sett mamma. Hon verkligen storgrät! Men jag tror inte det bara var jag och mamma som fick en tår i ögat. Jag såg faktiskt att Daniel också föll en tår.

Men någ om tårar. Jag lyckade faktist att få tag i ett par bilder. Vissa är lånade från Bröllopsbloggen:






















                                                                                                 


Så spännande!

Nu sitter jag bänkad framför tv! Det är så spännande! Vigslen börjar kl 15 och jag undrar hur Victoria kännes sig just nu. Hon är säker jättefin men också jätte nervös. Jag tycker nästan synd om henne. För tänk vilken press de sätter på henne.

Men nu måste jag käka så jag inte missar någont!


                                                                                                 


De kungliga bröllopet

God morgon!

Idag vaknade jag vid 10 och jag hade ingen kompis på golvet bredvid. Då kunde jag sova,lite längre så jag låg och dega i sängen samtidigt som jag kollade på tv. Och gissa vad som visades där? Om inte kunga bröllopet. Tänk att vissa redan kl 6 hade paxat platser. Men hur kan man årka sitta där och vänta i nästan 9 timmar?

Själv ska jag kolla bröllopet på tv. Detta är ju en historisk dag för Vikkan och Daniel. Men också för hela Sverige! Grattis till kungaparet och hoppas att det blir ett lyckat bröllop!



Bild från konserten igår
                                                                                                  


Sov över, igen

Hejsan bloggen!

Jag har just kommit hem från Einar. Jag var där med några abdra kompisar. Men jag var tvungen att gå hem för att Elin hade sina saker hos mig. Hon sov över hos mig inatt. Så nu har jag sovit över med 2 olika tjejer två nätter i rad. Haha, undra vem som kommer att sova över i natt? Nä, jag bara skoja. Jag tror jag föredrar att sova ensam i mitt sovrum i natt. Nu ska jag fixa något att äta så vi hörs! :)


Vad ska du med kudden till Elin? Hihi
                                                                                                  


Spendera presentkort

Nu har Ida gott hem. Ni sitter jag och har de tråkigt. Men jag kommer inte ha så tråkigt länge till. Om en timme så ska jag träffa Elin och några andra kompisar. Vi ska kanske ner till stan för alla i min klass fick presentkort så vi ska nog ner och spendera dom. Men nu ska jag nog käka lunch så hörs kanske i eftermiddag!

                                                                                                       


Vakna Ida!

God morgon!

Nu väntar jag på att Ida ska vakna. Hon är en riktig sömn tuta. Jag har snart varit uppe en halvtimme längre än henne. Men jag tror inte att det är hon som vaknar sent. Det är nog jag som vaknat tidigt. Vi la oss inte så sent igår heller. Jag tror vi somnade vid 23.30.

Men nu ska jag fortsätta att vänta på att hon ska vakna och sen ska vi nog käka frukost. Vi hörs!


                                                                                                   


Sova över

Vet ni vad som händer ikväll? Jo, Ida sover över hös mig och det ska bli roligt! Det var längesedan vi sov över. När vi var mindre så sov vi nästan över varrannan helg. Haha, vi har alltid roligt och om det är någon som jag skrattar mest med så är det ju Ida!

Ida är nu och hämtar sina grejer. Och jag ska försöka leta upp e rolig film man kan kolla. Nu när det är sommarlov så känns det som helg varända dag. Men Tv-tablån visar inte helgens filmer bara för de.

Men nu kommer Ida!

                                                                                                   


Förlorade

Tjena!

Är hemma från matchen och har precis duschat. Jag förlorade matchen men jag är inte ledssen. Hon jag mötte var jätte duktig. Nu väntar jag på att Ida ska komma till mig. Vi hade tänkt att träffas lite. Men det verkar som att hon fortfarande håller på att äta. Nåja, det är väll bara att vänta på henne och jag hoppas att hon snart dyker upp snart!


                                                                                                   


Tennis match idag

Hejsan läsare!

Har precis kommit hem från min tennisträning. Den började kl 9 och jag vaknade vid 8 så jag hade lite brådis bet var därför jag inte bloggade i morse. Men tennisen idag är inte slut än. Jag ska snart iväg till Båstad för att spela tennis match. Det ska bli kul och jag hoppas på att det går bra! Men nu måste jag äta men ha det bäst!


                                                                                                   


Nu åker jag

Hejsan läsare! Nu åker jag iväg till träningen men ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi kanske innnan jag åket till teatern!


                                                                                                 


Träning idag

God morgon!

Vaknade vid halv 10 tiden idag och det tyckte jag var ganska sent. Annars brukar jag vakna vid 8. Men det kanske var för att jag somnade vid halv 1 igår. Men men, idag så ska jag träna i Pålsjö vid klockan 15.00. Det är också samma tid som min syster också ska träna.

Sen ikväll så ska jag och mamma åka ner till helsingborg för andra gången idag. Vi ska kolla på Eva Rydbergs' teatern och det ska bli kul. Eva Rydber är en rolig tant!

Vi hörs läsare!

                                                                                                  


Bilkö

Go kväll!

Nu är jag äntligen hemma från Pålsjö. Min syster spelade bra och hon sa att hon hade haft kul. Det var ju ändån huvudsaken! Men de roliga tog slut när vi skulle köra hem. Det var kö på motorvägen så vi fick stå i en bilkö i lite mer än en halv timme. Så nu känns det skönt att vara hemma!

Nu ska jag kolla upp om det finns något roligt att kolla på ikväll, eller kanske så kanske jag åker ner till stan och hyr en film! Men ha en bra kväll söta läsare!


Här har vi vårt lilla tennisproffs!
                                                                                                   


Mammas lunch

Hej läsare!

Nu är klockan runt halv 1 och vi ska snart åka. Jag har precis äti lunch och kan gissa vem som gjorde den? Så klart så var de ju min mamma som är en mästare i köket, haha! När vi skulle äta så var det riktigt fint väder ute. Förutom att det blåste lite. Det är fint väder nu också men solen har gått i måln. Men himlen är i alla fall blå och det är sommar väder. En perfekt dag för att spela tennis! Så min syster har riktigt tur idag!




                                                                                                  


Havre gröt

God morgon!

Sitter och latar mig framför datan. Jag har precis är frukost. Det var mammas goda havre gröt! Men et konstiga är att hon gillar inte den själv. Men i för sig hon gillar inte gröt. Men nog om de! Idag så ska jag ner till Pålsjö i Helsingborg (tennis banorna). Min syster ska träna idag och det ska bli kul att få se henne spela på grus eftersom att hon spelat inne så länge nu.

Nu ska jag pyta om och fixa lite men vi hörs!


                                                                                                 


Dagens


Leggins och topp från Gina
Smycke från Kicks
                                                                                                 


Chillar

God eftermiddag!

Nu sitter jag och chillar. Mamma har precis kommit hem och vi hade tänkt att bestäla hem något att äta. Det blir kanske något från pizza resturangen. As, jag får se vad det blir. Nu ska jag i alla fall chilla lite till. Jag är alltid så lat på söndagar! Och inte vat jag varför. Det beror säkert inte på att det är söndag utan vädret. Det är så grått och trist ute nu. So boring!


                                                                                                 


TÅRTA

God morgon!

Sitter framför tv och degar, men snart så hade jag tänkt att äta frukost. Min dag började med att jag fick ta en tur med Ivan (hunden). Det värkar inte som att han mår så bra så jag får ta en titt på honom senare!

Men fesren igår då? Jo de var trevligt, men lite långtråkig. Men de flesta fester där någon fyller över 50-år blir väll lite låntråkiga. Men annars så hände det inte mer än att vi fick ris och kyckling (gah vad det var gott!) till förrätt. Till efterrätt så fick vi något som man brukar ha på alla kalas, TÅRTA! Den var också mycket god! Till sist så fick vi chips, godis och sådant. Efter alla tall till min faster, Kristina, så åkte vi hem. När vi hade kommit hem så var klockan runt halv 12. Så direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade.

Nu ska jag äta frukost, hörs!






Tårta


Kristina fick en fotoram












Hon fick en cool cykel






Ja må hon leva, ja må hon leva, ja....
                                                                                                 


Eftermiddag!

Nu är jag äntligten påklädd och klar! Det tog ungefär en timme innan jag förstod att det inte var morgon längre. Så jag bytte om till kläderna jag hade tänkt att ha på min på 60-års kalaset. Men när jag äntligen var klar så sa pappa att kalaset inte började för än 18.00. Då hade jag ju bytt om i onödan. Eller kanske inte. Nu känns det i alla fall som att det är eftermiddag!




Jeans från Gina och tunika från Only
                                                                                          


60-års kalas

God morgon!

Sitter i sängen om halvsover lite. Jag är varken trött eller pigg, jag är något mitt i mellan. Vädret idag är lite mulet men det känns ändån som att det snart ska börja regna. Men jag hoppas inte att det börjar göra de för idag så ska jag med familjen till faster som har 60-års kalas! Hipp hipp hurra för henne! Men jag har dock inte riktigt koll på när vi ska vara där men det kommer jag nog snart att få reda på!

Ha en fortsatt bra morgon!


                                                                                                 


Sommarlov!

Hejsan!

Är hemma från sista skoldagen! Men om ni tror att jag gick i skolan så länge så tror ni fel. Efter skolan (som slutade halv 11) så åkte jag åka några klasskompisar till BurgurKing. Vi stannade där och käkade och fikade lite. Vi satt där i ca. en timme. Sedan så åkte vi hem till Anton och kollade ett roligt bildspel som han fått av en kompis. Haha, den var grymt rolig.

Efter de så stack vi ut och hittade på något med några andra klasskompisar som kom fördi. Men plötsligt så "råkar" Marcus kasta upp sina nycklar i ett träd så vi fick hjälpa honom att ta ner dom. Men det gick inte så bra. Men då kom Kenny Jönsons mamma förbi och hon hjälpte oss att lyfta upp Anton i trädet så att han sedan kunde ta ner nycklarna. Och de lyckades han med!

Då kunde vi pusta ut och jag cycklade hem! Haha, det var en lång och kulig historia!


Anton & Ian






Max Alex & Sebbe


Ian


Einar


Anton


Alex Evelina & Max


                                                                                                   


Sista dagen i 6an

God morgon!

Vaknade precis men jag är fortfarande trött. Det beror nog på skolavslutningen som är idag. Nu ska jag käka frukost sedan ska jag byta om och fixa mig lite. Det blir nog kanske så att jag tar en dusch innan också. Det beror ju allt på hur mycket klockan är. Men vi hörs väll när jag kommer hem så ha en fortsatt bra morgon!


                                                                                                   


Ny data

Sitter i soffan och latar mig. Det har vatt en lång dag för mig idag! Det var sista dagen i skolan idag och imorgon är det skolavslutning. Det känns som att jag hittade mina avslutningskläder i sista minuten.

Jo föresten, jag har köpt en ny data idag. Är nöjd med den (än så länge). Det blev en svart Compaq 615, men nu ska jag kika vidare på datorn så vi hörs imorgon!






RSS 2.0