1a december imorgon!

Hej!

Kom precis hem från träningen och F*N VAD DET ÄR KALLT! Det är typ -11*c! Kallt.....! Jag frös nästan ihjäl när jag gick ett par meter från bilen till lägenheten! Jag pallar inte mer snö nu, ni ska bara veta i skolan vad man blir mulad, haha! Nej, nu får snön smälta och sen kan den komma till baka till julafton.

Och visst ja! Det är 1a december imorgon, tiden går fort. Det känns som att sommarlovet slutade för en månad sen bara!


Fullt ös!

Hej! Eller go' kväll är kanske bättre och säga!

Lite sen uppdatering idag men bättre sent än aldrig! Har varit fullt upp idag. Direkt från skolan stack man till träningen och sen hem och duscha. Träningen slutade inte förr en vid halv 8 så jag hoppas att ni förstår varför det blev så sent!

Aja, nu ska jag kolla tv eller gå och lägga mig. Kan vara uppe lite längre idag för vi har sovmorgon! Go natt!

Bild från skolan!

Seg idag, bara så ni vet!

Söndag, och det betyder att jag är super seg!

Filmen igår var i alla fall bra! Ser framemot nästa del. Men igår åt jag mycket popcorn så jag slipper vara hungrig ett helt dygn!

Men igår kväll så sov jag över hos Ida så det var en lång kväll och somnade in för än 2 tror jag. Aja, ska snart till Nelly och sen sticker vi till teaterkursen!


Kanske HP ikväll

God morgon!

Har precis käkat frukost och håller på att fixa. Idag så ska jag kanske träffa Ida. Vi skulle kanske se den nya Harry Potter filmen ikväll och det ska bli kul! Jag och hennes familj såg förra HP tillsammans så jag ser fram emot detta!

Annars idag så ska jag nog inte göra så mycket. Ska kanske käka tårta ihop med familjen för att pappa föll år i torsdags!


Ute från duschen!

Har precis kommit ut från duschen och satte just på tv:n. Det passade bra för Olle håller just på med sitt framträdande! Undra om Vaise har sjungit, men det har han nog. Nu ska jag rösta på Olle och sen ska jag inte missa Cirkus Möller och Sean Banan! :D



Pannkakor!

Hemma från skolan och när vi cyklade hem så snöade! Härligt för dom som satt hemma i värma men lite jobbigt för oss som cyklade. Aja, men nu är jag hemma och är lite blöt. Men pappa gräddar pannkakor till mig och min syster och om några minuter kommer Nelly! Sen vid 16.30 så ska jag till HBG och träna!

Är hemma vid halv 8 och då ska jag kolla på Idol! Hörs när jag kommer hem igen!


Match imorgon!

Hejsan!

Hemma från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Både träningen och fysen gick bra idag och kände mig nöjd med insatsen. Imorgon ska jag spela match i Båstad så jag fick vara extra taggad idag under träningen!

Nu ska jag käka och sen blir det duschen, hörs! :D


God natt läsare!

Nu ska jag nog sova, men tänkte bara påminna om att jag tar bussen direkt från skolan till träningen imorgon och det blir ingen uppdatering där mellan. Men sen är jag tillbaka... nej just ja, jag har ju extra fys imorgon och den slutar vid 7 så är hemma vid halv 8 eller 8!

GO NATT I ALLA FALL! :D


LAT!

Sitter hemma nu! Väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig, haha lat är jag!

Skolan idag var ju sådär bra, ganska chill som vanligt. Men jag, evelina och nelly satt mest och övade på vår låt och sen satt vi mest och lata oss på sista lektionen!

Nu ska jag fortsätta och vänta på mamma och hoppas att hon snart kommer hem. Annars får jag väll laga mat själv ;) 


Hemma från träningen

Hej!

Hemma från träningen. Tog bussen och direkt från skolan och satt och halvsov på bussen till HBG så jag tänkte inte alls på att lägga in ett mobil inlägg!

Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla Sveriges skönaste familjer!


Cee Lo Green - FUCK YOU (Official Video)

Älskar musikvidion!

 


Fullt hus!

Hejsan!

Hemma från skolan och det är fullt hus här hemma! Mamma och pappa håller på att möblera om i min systers rum, jag spelar hör musik och min hund ylar av någon konstig anledning!

Ska snart träffa Nelly och Evelina för vi ska kolla hockeyträning i lindab vid 8. Men nu ska jag käka, hörs! :D


Nu DRAR JAG TILL SKOLAN!


Pizza!

Hemma nu!

Kom precis hem från pizzerian. Fick pappa att köpa en pizza till mig och min syster som vi delade på!

På teaterkursen gick de bra. Vi övade sånger och provade scenkläder. Min klänning som jag ska ha på mig är verkligen inte fin! Men men, show business is show business!



Vill ha från GinaTricot - 2



Jacka 299:-
Tunika 249:-
Armband 129:-
Helt vanliga leggis för att mina är sönder 99:-


Söndag...igen!

Go morgon säger jag!

Vaknade för en halvtimme sen och det var då Elsa drog hem. Vi sov otroligt länge men det var nog bara för att vi la oss vid halv 1 inatt!

Idag så är det ju söndag och det betyder att det är teaterkurs i efetmiddag! Men den börjar inte för en vid 4 :)




ELSA FÖRSÖKER RÄCKA FULFINGRET

Hej!

Sitter med Elsa nu och vi har precis käkat tacos! Vi ska snart ringa Evelina och Nelly då ska vi se film. Vi ska se Vampyrer Suger och vi hoppas den är bra! Ha en bra kväll, updaterar kanske senare ;)


ÄNTLIGEN HELG!

Sitter och käkar frukost nu! Ingen är hemma förutom jag och hunden. Min syster spelar match någonstans, vet inte var... hehe, sån koll har jag! Men Elsa kommer vid 1 och det är om ett par timmar. Men nu ska jag käka upp och sen fixa mig!


Rösta på Olle!

Hej läsare!

Har precis kommit ut från duschen och jag han gott och väll till Idol. Så nu ska jag sitta och rösta på Olle!

Just ja! Imorgon kommer Elsa att komma hit och det blir en sleep over hemma hos mig! Kanske kommer Evelina och Nelly också över! :D

SE SÅ! RING OCH RÖSTA PÅ OLLE!

 



Tillbaka

Hej!

Hemma från skolan och sitter och äter. Skolarbetet idag var toppen! Jag, Evelina och Nelly besökte vår gamla skola och intervjuade lärarna där. Det var skoj!

Nu ska jag käka upp och sen ska jag dra till HBG och träna! Ha de bra så länge!

En av dom som vi intervjuade!

Ba ba ba - Miss Li

Diggar låten!

 


Kväll med evelina och nelly!

Har varit och tränar och jag kom hem för en halv timme sen och har precis duschat! Vid 20.00 så ska jag hem till Nelly och sen ska vi träffa Evelina. Vi kommer säkert att ha en rolig kväll och kanske så blir det att vi drar till isahallen. Vi får se vad som händer! Nu ska jag käka något och sen sticker jag!

bjuder på den!


Innebandy i skolan!

Hejsan!

Har precis dushat för vi hade innebandy turnering i skolan. Det gick faktiskt oväntat bra! Vi kom 2a och hade en lagspelare mindre!

Aja, nu ska jag sticka till Nelly för vi ska till Lindab och kolla is hockey match, ha de bra så länge! :D


Alice in wonderland

Har kollat klart på filmen nu. Det blev Alice i underlandet (den nya verisionen då) denna gången! Den var väll hyfsad. Den var i alla fall bra gjord! Aja, klockan börjar bli lite mer än halv 10 så det är bäst att jag går och lägger mig! Sov gott!


Duschen!

Hejsan!

Hemma från träningen nu och ska snart hoppa i duschen. Efter de så ska jag äta och kolla på film. Vet inte rikrigt än vilken film jag ska se men det blir någon komedi i alla fall!

HÖRS!


Sitter på bussen mot helsingborg nu för ja...

Sitter på bussen mot helsingborg nu för jag ska träna. Träningen slutar vid halv 6 så då är jag hemma vid 6. Hörs då!


Nyfikna flickor!

Hemma från Lindab isahall nu. Haha, jag, evelina och nelly spårar verkligen ut på de stället. Men tro mig, vi var i nästan varje rum i den ishallen. Bara för att vi var så nyfikna och rädda för att någon skulle uptäcka oss. Men jag var nog räddast!

Aja, nog om de! Nu ska jag kolla CSI det sägs att Justin Bieber är med...


Bio i skolan

Hejsan läsare!

Hemma från skolan och väntar på att Evelina ska komma till mig. När hon har kommit så ska vi hem till Nelly för att sedan dra till ishallen och kolla ishockey träning. Efter vi varit där så ska vi hem till mig och kolla film!

På tal om film så kollade vi bio idag i skolan. Vi såg i rymden finns inga känslor! Oturligt nog så såg ja den i lördags men den var lite roligare att se på bio!

Hörs så länge, ska försöka slänga upp ett mobil inlägg i ishallen!


Såhär såg vädret ut imorse, frost och kallt...


Te och film!

Sitter med en kopp te och väntar på att en film som jag håller på att ladda ner ska bli klar. Jag ska ladda ner filmen Dum och dummare. Jag har hört att den skulle vara bra och rolig, och eftersom det är första gågnen som jag laddar ner filmer via de systemet så fick de bli den!


Vinnaren är...

Den som fick fläst röster och vinner en länkning är den här personen...

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN 

Grattis till den personen!


Våran parodi

Förlåt för en dålig uppdatering igår kväll men jag och tjejerna hade döds kul! Vi spelade bla annat in en film. En parodi av Gubben i lådan. Jag höll på att klippa ihop den hela kvällen och lite nu på morgonen. Haha, kolla själv:




btw: sista chansen att rösta på veckans blogg finalisterna!


VAD TYCKER NI? - Sean Banans nya låt

 


Favorit frukost!

GO MORGON!

Nu har jag precis käkat. Mamma var snäll för hon drog till Ica och köpte min favorit frukost, croissanter! Det är verkligen min favorit frukost!

Idag så ska jag träffa Elin och Johanna. Vet inte riktigt när men det blir väll någon gång efter 12! Hörs!


Cirkus Möller

Sitter och kollar på Cirkus Möller! Och jag som säkert mer än 1000 andra väntar på rösterna från Idol. Jag har röstat tre gånger på Olle och jag vill och hoppas att han inte åker ut! Så snart kommer jag sitta bänkad och hålla tummarna!

Nu är reklam pausen slut och Cirkus Möller börjar igen. Nu kommer Sean Banan!

http://www.gotland.net/files/att-gora/TV/Olle-hedberg-375.jpg



Glimhed!

Hejsan!

Är hemma nu! Efter skolan så stack jag hem och lämna väskan sen stack jag direkt till Johanna och träffade hon och Elin. Vi gjorde inte så mycket, vi snackade nästan bara om snygga hockey spelare. Själv gillar jag Simon Glimhed! En riktig snygging!

Men nu drog Johanna och Elin på hockey men jag orkade inte hänga med. Men när matchen är slut så skulle vi kanske träffas igen och kanske sleep over!


På dåligt humör?!

Om du är på dåligt humör så ska du kolla på detta klippet. Jag hittade klippet hos Foki, men de finns också på Youtube. Men denna tjejen har väldigt kul med den webbcamera funktionen!

 

Men när man sett den ett tag så blir den här nästan roligare...


Pancakes

Go morgon!

Har precis käkat frukost. Det var pannkakorna som blev över sen igår, så jag fick en amerikansk frukost!

Idag så ska jag och Nelly till skolan igen, men idag så hänger Evelina också med och vi hoppas på att få jobba lite mer idag! Men jag åker inte nu, jag ska inte vara hos Nelly förr än 12! Så vi hörs innan!



Tyra Keza show

Sitter och kollar på TyraKenza show och käkar glass (det känns som att jag käkat glass varenda dag nu i vecka)! När jag kollat färdigt på deras program så ska jag ta en liten promenad i mörkret med mamma och hunden. Men innan de så ska jag försöka att få pappa att göra kvällsmaten. Vi hade egentligen bestämt att jag skulle göra pannkakor ikväll,, men jag har ingen lust att göra dom...

Nu ska jag kolla vidare på Tyra och Kenza, men ha de bra så hörs vi sen!



Film i plugget

Hemma från skolan nu!

Vi gjorde inte så mycket plugg i skolan utan vi satt och kollade på film, The Collector. Den skulle vara läskig men jag tyckte att den var helt sinnes sjuk! Det var allt från avhuggna fingrar till brinnande hundar. Den var häller inte så bra gjord häller... Aja, alla filmer kan inte vara bra!

Efter filmen så tog vi en runda i stan och sen stack vi hem!


Pluggar på lovet!

Hejsan läsare!

Är verkligen seg idag! Vaknade vid 10 och orkade varken sova eller äta, så jag bara låg och lata mig i sängen. Idag så ska jag ner till skolan med Nelly och plugga. Förmodligen så träffar vi några kompisar i stan så det kommer inte vara så tråkigt.

Jag kommer nog att komma hem vid 3 eller 4 i eftermiddag men om det blir senare så slänger jag in ett mobilinlägg!

 


 

 


Vill ha från Nelly

Stickat, SERIOUS SALLY BY RUT M.FL. 259:-

Jeans, Diesel 959:-

Armband, Humanity 349:-

Ring, Pieces 129:-



Mobilblogg - bara så att de funkar

Jag sitter faktiskt inte alls långt ifrån datorn, bara någon meter ifrån. Men jag skulle bara testa att mobilblogga lite. Bara så jag vet att det funkar när jag väl behöver de! aja, nu ska jag fortsätta att vänta på att Navy CSI ska börja. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon! btw; fortsätt att rösta på finalisterna i veckans blogg!


Veckans blogg finalisterna är....

Lämna en kommentar om vem du röstar på, men ni kan bara rösta en gång!

Tips till er finalister, att tipsa era läsare om att rösta på er!

 

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna






Tennis på G

Hejsan!

Hemma från HBG och har precis ätit och duschat. Jag spelade match idag men jag förlorade, men jag är faktiskt nöjd med matchen! Nu ska jag hitta 5 finalister till veckans blogg! :D

Hörs snart!

Sveriges stoltheter!


Huvudvärk

Har ont i huvet nu och är väldigt trött! Men man blir de när man har spelat mycket tennis. Men jag har tagit en huvudvärks tablett och kan fortsätta att tagga till matchen imorgon. Om jag inte somnar innan så ska jag kolla på house ikväll kl 21.00!

Men ni får ha en bra kväll!


Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom

Grym låt!


HBG hela dagen igen

Hejsan!

Hemma sent idag igen pga tennisen i HBG. Idag spelade jag match och jag vann den! Det betyder att jag ska spela en match till imorgon. Men på morgonen ska jag först träna!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från pizzerian, hon har beställt kebab rulle. JAG HAR LÄNGTAT EFTER DE I EN HEL VECKA!



Upp tidigt imorgon!

Ska gå upp tidigt imorgon och ska spela match så jag borde sova nu!

Veckans blogg!

Du ska bara lämna en komentar att de är med (ni kan anmäla er fram till onsdag kl 12.00), sedan utser jag 5 finalister på som jag kommer lägga ut på onsdag kväll! Då ska ni rösta på er favorit (ni kan rösta fram till söndag kl 12.00) och den som får fest röster vinner en länkning som jag lägger upp på söndag!

Spelat tennis hela dagen

Hejsan!

Har varigt i HBG hela dagen och spelat tennis så det är därför det har varit en sån dålig uppdatering. Dock blir de så att de kommer nog att vara en sån dag imorgon också, men jag kan lägga upp ett och ett annat inlägg via mobilen också!

Nu ska jag duscha och äta men efter så kommer de upp en sak i bloggen, håll utkik då!