H&M

blå rosa brun - vår!

IKEA

Nu ska jag och pappa dra till IKEA. Ska försöka få han att köpa de skrivbordet som jag tjatat om! Men om han är riktigt snäll så åker vi kanske inom väla också! Men nu måste jag sticka. Puss ^^

Vi börjar på onsdag!

God morgon! Vår skola får ett plus i kanten för att vi får längre sportlov! Så idag och imorgon tar jag bara det lungt. Annars så har lovet varit grymt!
Nu ska jag lägga mig i soffan och dega! Vi hörs!

I'm in love!

Ulrik Munther - Born This Way


Sjuk kväll igår!

Shit vad kul de var igår! Dansade så jag fick ont i fötterna! Sen när jag kom hem så deckade jag direkt i sängen! Och så vaknade jag nu vid halv 12.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Ska nog träffa evelina och karro för karro åker hem till Helsingborg idag... Men nu ska jag käka frukost och så hörs vi sen! ^^
bilder från festen kommer upp snart!

Uv fest!

Då drar man på UV fest på Ekebo, hoppas det blir nice ikväll! Sticker dit med Ewe, Karro och Nelly! Nu taggar vi som fan! Puss på er!

God morgon!

Nu sticker jag till Evelina och Karolina som väntar på mig hemma hos Eve. Senare så kanske jag träffar johanna och elin. Men ja, denna dagen lägger jag på mina kompisar! Men vi hörs sen! ^^
Från igår

Tjejkväll!

Då är de tjejkväll med Karolina och Evelina! Nu ska vi käka pizza, sedan blir de film! Kommer nog hem vid 11! Hoppas ni också får en bra kväll sötnosar!

Hos evelina

Sitter hos evelina och vi ska kolla en skräckfilm! Hoppas inte den är för läskig... Sedan kommer kanske karolina! Får se hur denna dagen slutar ;)


Ewe, here I come!

Nu drar jag till Ewe! Updaterar kanske när jag är hos henne! Puss ^^

Går och lägger mig igen!

Vaknade för en halvtimme sedan och har precis käkat frukost! Men nu är jag så himla trött så jag går och lägger mig igen ;)

FACEBOOK


Vinnaren...

Vinnaren av dagens blogg hittar du här! Grattis till dig!

Den här är så klockren!


Nu kör vi igång

Lottar fram en vinnare ikväll, kika in då om det var du som vann!

Suck...

Hälde upp ett glas mjölk till mig i morse. Han inte gå så långt för än jag spilde på mattan... och sen i sängen... och sen på tröjan... suck! Denna dagen börja ju bra!?
Idag han jag tänkt att träffa tjejerna Elin och Johanna! Men det blir nog i eftermiddag! Nu ska jag ta en dusch men vi hörs sen!

Natti!

Sitter och kollar på CSI. Men nu ska jag ta en kopp te och sen gå och lägga mig!

Puss ^^

Somna

Jag sooooomnar av tråkighet! Haha, det gjorde jag faktiskt! Sov i ungefär 2 timmar. Men jag fattar inte de själv? Ofta jag måste sova, jag som vaknade vid 12 i morse? Det beror kanske på att jag varit sjuk....?

Nu ska jag följa hockeyn lite och försöka att få pappa att fixa något gott och käka!

Varit och träffat rasse

Vid halv 1 tiden så frågade rasse mig och jag ville komma över till honom och det gjorde jag. Käkade lite hos han och sedan så lirade vi något hockey tv-spel. Ganska kul fast jag sög!
Men nu är jag hemma och jag ska fixa något att äta. Sen ska jag hitta någon rolig film att kolla på! :D

Gud murgun!

Gud vad jag sov länge idag! Till halv 12! Det är länge för mig! Brukar kanske bara sova till 10?

Men idag har jag inte något planerat så jag får se vad som händer. Har en tanke om att dra ut och springa en runda, men vi får se om jag pallar. Men vi hörs! ;)

September - Resuscitate Me


IKEA

Hellu! Har precis kommit hem från ikea! Vi var där och kollade på ett nytt skrivbord till mig. Ska skaffa ett nytt för mitt är så stort och det behöver jag inte. För på våran nya skola så har vi varken läxor eller prov så jag behöver inte ha någon stans att plugga. Men jag vill gärna ha ett litet till min data!

Men ska dit på fredag igen, köper förmodligen ett då!

Fullt igår!

Åå jag kom hem sent igår! Spenderade hela dagen med mina saknade bästisar johanna och elin! Vi drog och kollade på hockey igrå kväll och där träffade vi ännu fler! Grymt kul var de igår!
Men idag så ska jag nog städa hela mitt rum för efter man varit sjuk så ser de för jävlig ut!

God morgon!

Vaknade för ett tag sen och min röst är tilbaka!!! Så försök inte få mig hålla käft! Haha, ska försöka komma ut lite idag, eller kanske ikväll. Får se hur de blir :)

Vill få tilbaka rösten!!

Sitter och dricker te och kollar på landskampen! Hoppas att te'n gör så att jag får tilbaka min röst tills imorgon. Eller så får jag bara trycka i mig en massa halstabletter! Är verkligen sugen på att träffa kompisarna imorgon, så de måste jag göra!

Sommaren med Göran [Ann Ahl]

HAHAHA!

Yoo! ;)

Jag vet inte om man ska säga att jag är frisk än men jag har ingen feber i alla fall! Men jag har knappt någon röst häller... Så jag springer runt här hemma och viskar. Men alla dessa dagar som jag varit sjuk har jag så gott som bara lyssnat på en låt och det är denna:

en 10 årig tjej sjunger denna låten!

...

Nej, detta är helt sjuk... Somnade med 40 graders feber igår och mår sämst just nu! Jag tror att jag inte updaterar så mycket idag, det gjorde jag inte igår häller... Jag får ta tag i att bli frisk! Det är ju lov nästa vecka och då vill jag inte vara sjuk!! Kram!

bättre idag

När jag vaknade i morse så var jag berädd för att dra till skolan. Men när jag väll kom upp ur sängen så fick jag ont i huvet och blev helt snurrig. Jag är fortfarande sjuk... Men det är lite bättre idag ändå! Men när jag blir sjuk så brukar jag inte vara de så länge.
Nu ska jag försöka få pappa att köpa något gott till mig, har inte ätit sen igår morse... :(

looki


Kommit ut ur duschen

Mår lite bättre nu men fortfarande dåligt. Nu ska jag vila lite och kanske hitta någon film som man kan titta på. Sen måste jag dricka ännu mer te. Tur att man aldrig blir trött på de! ;)

Oh nej!

Sjuk! Jag vill verkligen inte vara de. Jag skulle ju träna idag! Sedan har vi ett projekt i skolan som måste vara klar imon. Detta kom ju inte passande...
Nej jag får trycka i min halstabbletter och te så att jag blir frisk tills imorgon, eller i alla fall mår lite bättre!

Hoppas ni har haft en bra dag! ♥

Åå... hemma och hade det jätte mysigt med tjejerna! Men nu mår jag verkligen inte bra... ont i huvet, ont i halsen och är skit trött! Är jag på väg att bli sjuk? Det var längesedan jag var sjuk asså! Får se hur det blir imorgon...
Men när jag kom hem så kom detta fram ifrån mamma! Gud vad gott! ♥

♥♥♥♥

Sitter hos evelinas mormor med nelly och eve! Vi hade tänkt att käka något gott och kolla på en film! Och föresten hoppas ni har en bra alla hjärtans dag! Och jag ger er söta läsare en massor av hjärtan och hoppas att ni får en bra dag! Puss och kram! ♥♥♥♥
Updaterar snart! :)

Leopard shoes

Leopard zip shoes
Leopard zip shoes
hittar ni här!

solsidan nu!


Toppen!

Det gick faktiskgt jätte bra idag! Trodde att jag skulle vara mer närvös än vad jag var men det var jag inte! Men sedan var alla som var med och spela också skit duktiga! Vi ska spela en gång till i april hoppas det blir lika bra då, om inte bättre?

Nej men nu ska jag tvätta bort teatersminket och förmodligen duscha också!

Bild från imorse men ska försöka få tag i bilder från själva pjäsen! :D

Premiär idag!

OMG! Vilken dag de var igår! Jag han dock inte updatera som ni kanske märkte... Men vi spelade teater till klockan 5 igår och sen så somnade jag, evelina och karro hemma hos rasse! Helt galet!
Idag så är det premiär för våran föreställning. Hoppas de bli lyckat!
Minns ni när jag var på läger med teatergänget?

Taylor Swift - Mine

Underbar låt! Älskar verkligen den! Fick turen i torsdags att jag och nelly ska kunna denna till gitarr! Lovley ♥

Hoppas på en bra helg!

Hemma från skolan! Idag var den chill i alla fall! Jag och evelina satt och kolla film vid datan sista lektionen.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, antingen så kommer karolina hit! Eller så ska jag träffa johanna och elin! Aja, men nu är det i alla fall helg och min helg kommer gå åt att träna på teatern. Genrep imorgon och sedan är de premiär på söndag! Hoppas de blir en lyckad helg i alla fall! ;)

Precis duschat

Vilken dag! Var hos tandläkaren i morse... hadde ett hål! Hemskt! Men jag fick en tid som jag skulle laga de och en tid för en koll med tänderna inför tandställningen. Men om jag har tur så lyckas jag kanke dra ut tanden så jag slipper den där läskiga borren!...
Ja och sen så var det ju en timmes tennis och sedan en timmes fys... I'm happy to came home!

tråkig dag imoron...

Nu ska jag duscha sen ska jag nog sova! Ska klippa ihop resten av våran projekt film i skolan imorgon... suck... Sen ska jag till tanläkaren imorgon också! Ska kolla om jag behöver tandstälning... ennu men suck!

Lookbook - Batman cardigan

Visst är den cool? Funderar på att beställa!
Hittar du här!

5 jobbiga timmar!

Åå gud vilken dag i skolan! Där satt man i minst 5 timmar med Nelly och Evelina och klippte ihop en film. Rädd för att det kommer bli så imorgon också... Men men, det är faktiskt lite kul men som sagt jobbigt!

Ska försöka hitta på något kul att göra. Ska nog ladda ner en rolig film eller något! Vi hörs sötnosar!

in my head...

Skippade träningen idag för jag hade jätte ont i huvudet! Men för än liten stund sedan så tog jag en värktablett och så nu är det typ bra!
Nu sitter jag och dricker te och jag tänkte kolla på Johan Falk! Om jag inte somnar för jag kunde inte sova i natt eftersom att det var storm här i skåne så jag är ganska trött. Men jag överlever nog! :D



Seg efter film...

Jag så himla trött nu! Har legat och kolla Johan Falk i ungefär 3 timmar och man blir verkligen seg efter man kollat film! Nej jag tror jag ska sova nu, vi hörs imon!

Hemma från skolan!

Sjuk dag i skolan, vi startade ett nytt projekt idag som ska hålla på i 2 veckor. Åå projekt är så sega dom första dagarna när man ska komma på vad man ska göra... Men eftersom jag och nelly och evelina är så bra på att göra filmer så gör vi nog ett arbete på film!

Vi satt också och lekte med Nellys iPhone! Haha talking snowball är ju grymt! KOLLA!

Falskt alarm!

Åå gud vilken dag!
Men matcherna som sofia och johanna spelade idag var grymt spännande och jämna! Dock höll det inte riktigt i buddeln men det var då det var som roligast! Det utbröt ett alarm mitt under spelet men de hade bara några bollar kvar att spela men trots de så fick allt folk inne på idrottens hus lämna byggnaden!
Men vi viste ju inte att det var falskt alarm för en när vi var ute. Då vi stod där i ungefär i en kvart för att vänta på att brandmännen skulle dubbel kolla byggnaden. Men det visade sig att det var någon som "råkade" tycka på en knapp så larmet gott i gång...
Aja, men det var kul i alla fall! Hoppas ni såg de på TV!
När vi stod där ute
Johanna och sofia

Idrottens hus igen!

Nu ska jag dra till idrottens hus igen. Vid de här laget vet ni säkert vad jag ska göra där! Hoppas Sverige vinner idag då!
Men föresten, såg ni melodifestivalen? Jag kollade lite och Swingfly var ju klart bäst, gött att dom kom till final. Hoppas svenska folket förstår vi måste ha bra låtar för att vi ska vinna i Tyskland!

Lookbook - Zebra shirt

KÄLLA

1-1

Hemma från idrottens hus! Gud vad grymt de va idag! Sverige van 1 match av två, det betyder att det står 1-1 men det kommer att ändras för imorgon ska dom spela 3 matcher till!

Vi bollkallar var också grymma! Utan oss hade de inte blivit bra!... haha nej skoja bara! Nej nu ska jag duscha och sen är det ju melodifestivalen ikväll ska man kolla på de?
Bilder kommer så snart som möjligt!

Fixad!

Nu är jag så gott som fixad som bollkalle har bara inte hunnit käkat frukost än. Det blir nog te och någon macka. Men i alla fall tennisen idag kommer nog att hålla på ganska länge idag men är nog hemma vid 5 eller 6. Berättar hur de gick då, vi hörs!

Precis duschat

Sitter och snacka skype med några polare men dom är så o sociala! Nej nu ska jag käka chips och kolla på tv hörs imon!
På tal om imon så är det ju FedCup då!

Hemma från skolan!

Nu sitter jag och skriver manus till filmen vi ska göra i skolan, ganska jobbigt är de men vad gör man inte för ett MVG? Senare så ska jag iväg till stan för att gå på teaterkurs. Pressen är där idag så det ska bli kul!
Sen efter teatern ska jag upp till hbg där vi ska ha fyspass men denna gången blir det ett roligt fyspass. Innebandy!

Bollkalle

Hemma från träningen! Det var en ganska så seg bollkalle träning men kläderna vi fick var i alla fall snyggare än dom förra, och jag diggade kepsen! Sen fick vi ett sånt coolt pass också!

Efter skolan

Hemma från skolan! Sitter och dricker te, det är sjukt kallt ute men man kan inte tro det när solen skiner där ute. Ååh gud vad jag saknar sommaren!
Ikväll så ska jag på bollkalle träning, ska vara bollkalle i Fedcup i helgen. Sedan så ska vi få våra bollkalle kläder idag också, hoppas dom inte är lika fula som dom vi hade förra året!

Hellu!

Efter skolan så drog jag till HBG och träffade karolina. Vi hade inte träffats på år men idag så äntligen! Vi tog en fika där och sen gick vi lite på stan. Vi kanske ska träffas i helgen också, kul! :)

Äckligt eller coolt?


Somnade i bilen...

åå gud! Somnade i bilen på väg hem från träningen... det var verkligen hårdträning idag! Nej nu ska jag duscha, hoppas jag inte somnar i duschen bara! ;)

RSS 2.0