Robyn - Hang With Me (Acoustic)


Vilka?

Tänker beställa ett par färgade linser utan styrka! Jag har blå ögon nu men jag vill ha ännu ljusare ögon färg, eller kanske gröna? Vilken hade ni tagit?

Tråkigt i skolan...

Jag är hemma tidigt idag! För jag stack från skolan efter lunch för det var som himla tråkigt idag... både Nelly och Evelina är sjuka och utan dom kan jag inte jobba. Hoppas dom är friska imorgon!
Nu ska jag försöka jobba lite matte om jag inte gör något annat... haha hörs! :)

Evelina gästbloggar

Gabriella är en stor failare just nu står hon och gör pannkakor (eller vad hon nu kallar det haha) hon är verkligen sämst på det. Hennes första pannkaka såg mer ut som gröt än en pannkaka. Haha nu dansar hon också!???

Hos evelinas mormor

Sitter hos Evelinas mormor och kollar på när evelina bakar pankakor till oss! Borde nog hjälpa till ;)


Haj i badkaret...

God morgon!
Jag och evelina har precis käkat frukost. Vi vaknade av att min syster och hennes kompis låg och skrek i badkaret för att det "fanns en haj" i badkaret...
Men nu  är vi hyfsat pigga och Evelina sitter och spela the sims... Aja, tur att jag har bloggen! ♥

Evelina spelar the sims...!

Hemma hos mig nu! Evelina sitter och spelar the sims och det verkar som att hon kommer sitta och lana de hela natten... Aja, min syster har också någon att sova över med så dom kommer nog att vara lite underhållande i alla fall!

Hos Evelina!

Sittér och kollar hipp hipp hos evelina. Vi ska snart hem till mig för Eve ska sova hos mig! Det ska ju bli kul. Men nu ska vi kolla färdit på Hipp Hipp, hörs hemma!


På med datan!

God morgon!

Äntligen klar med morgon rutinerna! Så nu kan jag äntligen käka lunch. Men den får mamma göra. Idag, eller senare eftermiddagen/kvällen så ska jag träffa Evelina och Nelly! Vi ska träffas hos evelinas mormor och kolla film, det ska bli mysigt!

 


OK

Har precis duschat och sitter och kolla på lets dance och käkar chips. Dock inte pringles men det är OK! Men jag är nöjd bara Wise inte åker ut, han dansa ju inte så bra förra gången...


Taggar...

inför träningen. Det blir ett 2h och 30 min långt träningspass idag så jag kommer vara helt slut när jag är klar! Men jag tränar ju också inför Tysklandsresan som vi ska på i april, det ska också bli skit kul!

Men nu ska jag byta om och åka iväg. Hörs sen! :)


Bollkalle...

Hej!

Hemma från träningen. Det blev både tennis träning och bollkalle träning, ska ju vara bollkalle i FedCup som är tennis tävling för olika kvinliga landslag. Och detta året möter Sverige Ukraina! Spännande spännande! Suck att jag ska vara bollkalle, tycker inte det är så jätte kul...

Nej, men nu ska jag duscha och sen ska jag sova, är sjukt trött! :)

Tennisträning från i somras, saknar gruset!!

Cheryl Cole - Fight For This Love


Nelly städar...

Sitter hemma hos nelly nu! Hon städar så vi har de ju jätte kul!... Nej men hennes internertt är skit segt så det blev inte ett så långt inlägg! Men hörs när jag kommer hem, puss!


Diskar

Står och diskar, försöker göra mamma glad när hon kommer hem. Hon verka ganska så sur när hon hörde att jag missa bussen till träningen. Hoppas disken hjälper ;)


Fest

Hemma nu! Efter skolan så drog man på fest hos ett par kompisar. Gah vad kul de va! Lite blandade känslor bara, haha! Dock inga bilder där ifrån men nu ska jag sova för är skit trött, borde inte festa på en måndag...!


Vakna precis...

...och nu sitter jag och käkar frukost och kollar på när min syster misslyckas med att baka kladd kaka. Haha, kommer bli så kul när hon får skäll!

Idag så ska jag träffa Nelly! Vi ska iväg på teaterkurs sen och idag så ska jag öva på min sång som jag ska sjunga på premiären 13e februari...! Visst, det ska bli kul att sjunga solo in för 500 pers, men låten som jag ska sjunga... DEN ÄR KATASTROF + DEN KLÄNNINGEN JAG SKA HA PÅ! OMG!


Neon Trees - Animal


SÅ JÄVLA BRA!
OCH NI ANAR INTE SÅ MYCKET JAG HAR LETAT EFTER DEN!! :D

Vill till Helsingborg!

Sitter mest och chillar i sängen och har precis duschat. Borde snart käka frulle men är inte speciellt sugen på de än...! Än så länge har jag inga planer för dagen. Men kanske så tar jag bussen till hbg och hittar på något där med någon! Men inget är bestämt än!

Nej nu måste jag föna håret, hörs sen!


GODIS

Har kommit hem från träningen och sitter och kollar på lets dance och käkar godis. Det borde jag inte göra, men eftersom att jag tränat så hårt denna veckan så är det väll okej ;)

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla, snart är det väll Wise!


Vidio inlägg med nelly!


P!nk - Raise Your Glass


Efter duschen!

Har precis duschat och ska käka pizzan nu. Sen när jag käkat så ska jag plugga lite, känner att jag måste jobba lite matte trots att jag ligger före med de! Men nej, nu kallnar pizzan!

http://rowi.standardleitweg.de/uploads/Dinge/billys_pan_pizza_packung.jpg



Pan pizza efter träning...?

Hemma från träningen. Nu ska jag ta något att äta, funderar på en PanPizza och det blir nog de! Men först måste jag ju duscha vi hörs! :)


Kolla kanal 5!

Sitter och dricker te och kollar på tv. Kollar på något program och barn utan vuxna, de är 8 år och låtsas vara så vuxna som möjligt. Så gulliga dom är! Kolla på 5an NU! :)


Daniel Adams Ray - Svart


Tråkig dag...

Hej hemma från skolan. Tråkig dag i skolan, kollade bara film och sånt skit och nu är jag ganska trött nu också... Men jag hade tänkt att plugga lite, om jag orkar! Men vi hörs!


Gammal bild

boll i ögat... -.o

Hej!

Hemma från träningen och ska hoppa in i duschen när som helst. Träningen idag gick bra, förutom att jag fick en tennisboll i ögat... men det var inte så farligt! Sedan var skolan som vanligt, lite rörig men han ändån med en del!

Nej, nu ska jag duscha, hörs sen!


Har precis duschat och sitter och kollar i...

foto0663 (MMS)

Har precis duschat och sitter och kollar idrottsgalan, lite dålig uppdatering idag men efter skolan så drog jag, Evelina, rasmus och Nelly till Evelinas mormor och kollade ännu en film. Haha, det börjar kännas som en hobby! Bara så ni vet så ska jag kanske träna imorgon, men uppdaterar på på väg dit, eller kanske i skolan! God natt söta läsare!


Hemma

Kom precis hem! Efter teatern så stack jag och Nelly hem till Evelinas mormor! Vi poppade popcorn och sedan kollade vi film. Haha! Vi såg "den nakna pistolen" och den var skit rolig, och gud vad vi skrattade! Tur att grannarna inte klagade!

Nej, nu ska jag sova. Skolan imon, go natt! :)


Hey boy - Tebbybears Sthlm


Go morgon!

Sitter och käkar frukost nu. Vaknade för ett tag sedan men är fortfarande trött. Men jag gick igentligen upp klockan 6 imorse. Då kollade jag och min syster på film. Men sen somnade jag och vaknade halv 11!

Idag så ska jag på teaterkursen. Vi ska öva eftersom vi har premiär den 13 februari. Idag så ska jag också öva på min sång... hoppas de går bra!

http://www.rfsl.se/eskilstuna/images/kaffe.jpg


Med Rasse!


 

Rasse är hos mig nu! Vi väntar på Evelina och lite senare kommer nelly! Senare ikväll så lämnar jag dessa tr3 sköna personer för att träffa johanna och elin. Då ska vi fira Johanna för hon blir 14 idag!

GRATTIS BÄSTIS! ♥


God morgon!

Sitter och käkar frukost i soffan. Det blev bara en uppdatering igår men efter träningen så stack jag direkt till Rasmus och kollade film där med han, evelian och nelly. Vi såg en skräckis till men den var helt sinnessjuk och inte så läskig!

Nu ska jag duscha, hörs efter guys!


Hemma i någon minut

Hej!

Hemma från skolan, skulle bara inom och käka lite och byta om. Sen ska jag iväg till träningen snart! Men nu är de helg och det är skönt! Imorgon kan jag sova hur länge jag vill! :)

Spelar iPhone spel i skolan, kul!


Tränat

Wiiie! Kom hem tidigare än vad jag skulle, bara för att fysen varade i en halvtimme. Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska käka något, vet inte riktigt vad pappa lagar men de luktar i alla fall gott. Måste se vad de är, hörs sen!

Jag vet, mina ögon har varit fuckt up men de är lite bättre nu!

På väg till träningen, kommer inte komma h...

På väg till träningen, kommer inte komma hem fråns vid halv åtta. Hörs då! :D


Skräckis....!!!

Hej! Har varit och kollat film med Evelina och Nelly. Vi såg Saw III, jag hatar sånna filmer så jag satt och lyssnade på musik samtidigt. Men fast jag knappt kolla på den så var den ändå läskig! OCH JAG HATAR DE!

Nu ska jag fösöka sova och drömma om något kul så har jag glömt de till imorgon!


Fågeldagis

Hemma  från skolan och Evelina är hos mig!

Skolan idag var rena fågeldagiset men hade grymt kul. Vi skulle komma på bra påståenden till varför eleverna på vår skola skulle få vars en mac dator till nästa år. Och det verkar som att våra argument var tillräckligt bra! Så de verkar som att vi kommer få de!

Men nu ska jag och Evelina kolla film vi hörs!


GOD NATT! NU SKA JAG SOVA, SKOLA IMON...


Hemma!

Hemma från träningen! Den gick så där faktiskgt, behöver få upp konitionen en hel del. Och själva tennis spelandet var inte den bästa... Men det var ju den första på året så de gör inte så mycket!

Skolan vara rena kaoset, som vanligt! Lite mer kaos var de kanske för vi hade en massa ändringar och skit men de ordnade sig. Hoppas bara jag får mer gjort imorgon!

Nu ska jag duscha, men vi hörs sen!


Snabbis

Hinner inte skriva så mycket, nu ska jag till Nelly och sen tar vi bussen till skolan! En update kommer kanske från skolan. Puss guys!

Skola imon

Nu ska jag gå och lägga mig! Det är ju skola imorgon men jullovet 10/11 har varit grymt! Men saknar min klass lite också, eller dom flesta i alla fall! Sen ska jag tilbaka till träningen imorgon också, det ska också bli skönt. Då slipper man oroa sig för att man tränar för lite!


Men oroa er inte, updateringen kommer vara den samma!

Dagens

Top från H&M, linne från Gina och byxor från VeroModa!

Go morgon

Vaknade vid 7 i morse av att min syster sjöng utanför min dörr. Men sen när hon slutat så somnade jag om! Då vaknade jag vid 9 men funderar på att gå och lägga mig igen för jag är fortfarande trött... Men de kanske hjälper med en dusch!




Folket hejar på rögle

Nu ska jag träffa Nelly och vi ska gå ut. Ganska lungt nu i Ängelholm (eller de är de ju nästan alltid) för dom flesta sitter i ishallen och hejar på hemma laget Rögle. Det borde jag också göra men jag har inte varit på en ända hemma match detta året! Skam asså, och hockey sesongen är ju snart slut...!


Katy Perry - Teenage Dream


Blev de nya skor?

Hej! Kommit hem från väla nu! Det blev inget mobilinlägg, glömde sorry!

MEN MEN MEN! Jag köpte ett par skor! Blev faktiskt ganska nöjd också. Lagom pris, snygg färg och varma! Men dock är dom en storlek för stora för jag kunde inte ha 40 för de tryckte på min häl efter den där cykel skadan förra sommaren. Men, det gör inget dom är inte så mycket förstora.

Nu svettas jag som en gris för att mamma glömde stänga av elementet på mitt rum innan vi stack så du ska jag ta en dusch, till...!


God morgon!

Nu är jag fett tröt och har lust att somna om... Men jag ska ta en dusch och hoppas att jag blir piggare. Sen ska jag och pappa tillbaka till Väla och hitta ett par skor. För idag ska eller jag måste hitta ett par skor idag! Men det gör jag nog eftersom vi har gott om tid idag!

Hörs sen guys, lägger upp ett inlägg från mobilen när jag är där!


TJOCKIS LÖRDAG

JULMUST, PRINGLES OCH GODIS!

De är de som gäller för mig ikväll. Men är verkligen glad över att jag ska börja träna igen på måndag! Har varit ute och sprungit ett par gånger nu efter jul men sen har de inte blivit mer. Så när jag börjar på måndag så kanske jag inte har världens bästa kondition men de får jag säkert tillbaka!


Hann inte välja

Hemma från HBG. Köpte inga skor idag häller... MEN jag hittade ett par favoriter men hann inte bestämma mig för vilka jag skulle ta eftersom min syster skulle iväg på träning. Men pappa har lovat att vi åker ner där i morgon så jag kan bestämma mig vilka jag ska köpa!


Goomorgon!

Sitter och dricker te och käkar macka. Vakande vid 9 idag, ganska tidigt för att somna vid 1! Nej, nu ska jag, syster och pappi åka till väla. Hörs! :D


God natt!

Nu ska jag sova, kan inte sova till så länge imorgon för ska till Väla (köpcenter) på förmidagen. Och sedan ska jag vidare och kolla på min systers träning! Så det blir ganska fullt imorgon, men är nog hemma vid eftermiddan!


September - Mikrofonkåt


Sad face...

Sade face... hitta de inga skor. Det är svårt att hitta dom perfekta skorna i lilla Ängelholm. Så jag tar bussen upp till Helsingborg imon eller på söndag!

Men vi han i alla fall käka på restaurangen, gosh vad mätt man blev!


Pigg! Asså shiiit!

God morgon!

Pigg är jag idag! Vaknade för en timme sedan och för första gången på länge detta lovet har jag sovit ut!

Idag eller, nu på förmidagen ska jag till stan med mammi. Vi hade tänkt att kolla på vinterskor till mig för jag orkar inte ha mina ugg's längre. Man blir bara blöt om fötterna! Och kanske sen efter vi hittat ett par skor att vi drar in och käkar på kina resturangen :)

Vi hörs sen guys!


Lovley ♥


Tar en sväng till Maxi

Nu drar jag till maxi med pappa! Ska köpa pringles och något gott, det är ju typ "söndag" ;)


Adam Tensta - Like a punk

Längesedan jag la upp dagens låt, men här kommer en!

 


Vakna på golvet!

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott för det har inte jag... satt och kolla tv till klockan 2 sen omnade jag och vaknade på golvet i morse! Att jag vaknar klockan 12 på mornarna är väll okej, men de här!?

Aja, ska träffa Nelly sen så jag blir ingen softpotatis! ;)

SAKNAR SOMMAREN!



Ops!

Lite dålig updatering kanske men har vatt med Nelly hela dagen typ och hon gick hem precis! Nu sitter jag och kollar på Filip och Fredriks årskrönika men ska snart gå och lägga mig. Hörs imon!

http://kanal5.se/image/image_gallery?img_id=4715950


Snöstorm i natt!

God morgon!

Vakna för en timma sen men årka inte gå upp! Det gick visst inte så bra med att ändra rutinerna... Men nu är jag uppe i alla fall!

Idag så ska jag kanske träffa Nelly lite senare och vi hade tänkt att gå ut, eftersom det är typ, 3 dm snö!


Bygglov nu!

Har verkligen saknat de programmet! Saknar speciellt Willy, slå på 4an och titta ni också!

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.297518.1205280619!image/1330180113.jpg_gen/derivatives/w450/1330180113.jpg

HAHA! FÖRSÖK INTE SKRATTA ÅT DETTA KLIPPET!


Pankakor till frukost!

Detta blir frukosten idag! God morgon förresten, uppdaterar lite senare ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/977150/images/2009/sds-005_44550368.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/977150/images/2009/sds-006_44550935.jpg

Önskeoutfit

Är verkligen less på att mitt power point inte funkar, någon som vet vart man kan fixa de?

Måste ändra mina morgon rutiner!

Hej på er!

Vaknade för inte så längesedan och gick upp och käkade frukost. Sen somnade jag igen och vaknade nu. Asså mina morgon rutiner är inte bra just nu... Ska försöka somna tidigt ikväll så jag kan vakna tidigare!

Idag så har jag inga planer för dagen så jag får göra de som kommer. Men jag kanske går ut och springer lite senare, får se om jag orkar ;)

Lite oseriöst får det ju vara!

Vad är erat nyårslöfte? Mitt blir...

Sov faktiskt inget innan. Istället så drog jag till Maxi och köpte godis! På tal om godis, mitt nyårslöfte blir att träna mer, tex att gå på båda fyspassen när jag tränar tennis och inte bara på ett. Och plus ut och springa i skogen en gång i veckan. Sedan ska jag tagga ner på godiset, bara käka på helgerna!

Nu ska jag kolla på en film, igen. Det blir nog att jag kollar på Johan Falk, igen! Haha, ni får ha de så bra så uppdaterar jag lite senare!



Morgon dusch!

God morgon! Ni fattar inte hur trött jag är! Somnade vid 2 efter att jag kollat klart på Johan Falk och nu i morse så vaknade jag vid 11 och tog en dusch. Men pigg kan man inte säga att jag är!

Nu ska jag jag försöka käka något sen ska jag sova!


Bloggarna ute ur fortet...

Sitter och kollar tv. Satt och kolla på Fångarna på fortet men när Isabella och gänget åkte ut så var de inte kul längre... Men nu ska jag ska ladda ner Johan Falk så jag har något att titta på ikväll!


2011

Hej på er!

Jag hade en jätte rolig kväll igår! Hoppas ni också hade de! Elin, jag och Johanna smälde faktiskgt raketer igår. Haha, de var grymt! Dock har jag inga bilder från kvällen/natten, men jag hoppas ni klarar er!

Btw, hoppas ni får att bra år!


HEJDÅ 2010 & HEJ 2011


RSS 2.0