Humor böcker i sommar

http://www.lillemansmultron.se/res/Default/anslaget.png

Anslaget : en bok med annorlunda annonser
På svenska anslagstavlor började det under sommaren 2004 dyka upp minst sagt annorlunda annonser. Det var bland annat en skara buddister som inbjöd allmänheten till whiskyprovning, det var någon som ville skänka bort 250 Enköpingsbor och fyra homosexuella vinterdäck sökte via annons sommarjobb inom vården. Låter det märkligt. Det är det.

http://www.lillemansmultron.se/res/Default/aaa.gif

Anslaget 2 : nu med svenska folkets mejlsvar
På nytt har obskyra anslag dykt upp på anslagstavlor runt om i Sverige.

Denna gång får vi möta frikyrkopastor Nilsson som dementerar sina misstag på ortens anslagstavla. Vi får också läsa om tysken som spår i navelludd. Eller vad sägs om att få 19 liter vrede till skänks eller varför inte buda på en frukostflinga som liknar Pär Nuder.

Till denna uppföljare till Anslaget - en bok med annorlunda annonser (2007) och som fram till dags dato sålt 3 000 exemplar har även mejladresser använts. Vissa av svenska folkets svar blev inte som vi förväntat oss. Inte på långa vägar!

http://www.bokia.se/jackets/large/54/9789185865154.jpg

Mera självkänsla än du kan hantera
En en hejdlöst rolig parodi

TV-aktuella komikerna Anna Granath och Petra Mede vill befria oss från förväntningarna att vara smarta, snygga och politiskt korrekta. Väninnorna Petra och Anna guidar läsaren till ett bättre liv. Anna som småbarnsförälder och Petra som ensamstående karriärkvinna finner det ibland svårt att hitta tid för att förlösa sin sexuella lust. Hur kan man komma tillrätta med detta samhälleliga problem?

Boken behandlar ämnen som sex, hälsa och skönhet. Anna och Petra tror sig vara insiktsfulla, kloka och inkännande livscoacher och deras vilja att hjälpa är uppriktig och seriös. På vägen missarde ofta målet då de låter sin avundsjuka och självupptagenhet ta över. Följ med på aurafotografering, hypnos och naprapatbesök.

http://www.uppsala-publishing.se/bookpic/i_huvudet-pa_en_orolig_komiker.gif

I huvudet på en orolig komiker
Allt mellan himmel och jord, bokstavligen, blir till en rolig och fängslande historia sedd genom ståupparen Lasse Erikssons glasögon. Med sin stora humoristiska upptäckarförmåga gör han själva vardagen till en aldrig sinande källa till aha-upplevelser som lockar till skratt.
Här finner du ett urval av Lasse Erikssons bästa kåserier som han hållit i radio, tv, på teaterscenen och i föreläsningssalen. Du får veta vem Medelsvensson egentligen är, varför tresteg är världens löjligaste idrottsgren, hur årets månader luktar och hur roligt det är att ha tråkigt. Och du kommer aldrig att ta av dig de erikssonska glasögonen igen.
Boken är rikt illustrerad av författaren.


Kommentarer

PS,vid spam eller kränkningar spårar jag IP-adressen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0