Rånad

Hej hej!

Gah, vad denna dagen varit fartfyld! Och jag ska försöka förklara allt!

Det började med att jag stack och skulle träffa Elin och Johanna. Vi skulle ner i stan för att kolla innebandy. När vi cyklar över en bro så ser vi en tant står och ropar på hjälp. Vi tycker att hon inte ser så frisk ut så vi cyklar förbi henne. Men då ser vi att hon går hallt ner för bro trapporna och vidare och sätter sig på en bänk. Då stöter vi på en annan kvinna med hund som också tycker att den tanten ser mysko ut. Så då går vi ner tilsammans för att prata med tanten. Då säger hon att hon blivit rånad!

Då blir vi shokade, då kommer ytterligare ett par förbi och får veta allt. Då säger dom att vi måste ringa polisen. Så då gör vi de. Efter en stund så kommer polisen och frågar oss om vi vet något mer om själva rånet, och de visste vi inte. Och då fortsätter polisen att fråga frgåor. Sen efter frågorna så stack vi iväg och vi vet inte var tanten sedan blev av. Men troligen så tog dom hem henne!

Så så kan det gå ibland! Men detta kommer nog att vara ett minne som jag aldrig kommer glömma bort, men jag är fortfarande lite i chock faktiskt! Men men, vi gjorde i alla fall en god sak idag!


Kommentarer
Postat av: eelinnilsson

fortfarande lite rädd sen killarna på moppen körde förbi och slogtill mig och skrek HAHAHHAHA

2010-10-13 @ 17:22:52

PS,vid spam eller kränkningar spårar jag IP-adressen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0