Årets första snö

God morgon läsare!

Oh gosh! Det snöar ute. Och det ser inte ut som att den ska töa bort direkt. Nej, den blir nog kvar hela dagen. Som det ser ut nu kanske det är 2cm snö, och det är ju inte lite häller. Jag som trodde att vi inte skulle få mer snö denna vintern men jag hade vist fel. Nåja, årets första snö i alla fall! :)


Kommentarer
Postat av: frida lundberg

svar: heej!!! vi tränar fys tre gånger i veckan.. eller vi har ett 1,5 timmes fys då det är bara fys med en massa olika och riktigt roliga övningar, man jobbar ganska mycket 2 och 2. sen har vi ett pass som är 1 timmes löpning bara och ett tredje pass som är 2 timmars fys och löpning. då löper vi i cirka 30 minuter och kör resten fys (då ser fyset ut ungefär som på 1,5 timmes-passet) och löpningen är mycket intervaller men olika varje gång.

dom två fyspassen är med flera lag från moröns förening, det brukar vara kanske 80 spelare på dom passen. annars på löpningen är det bara med "damerna".



det har blivit mera fys för att förebygga skador och sånt nu. så vi kör ju fotboll också, men just nu så är det mycket som händer i fotbollen här så just nu kör vi bara fys fram till den 11 då vi får veta vad som händer.. men annars brukar vi alltid ha fotboll flera gånger i veckan också!



haha blev långt svar men jag visste inte riktigt hur jag skulle svara.. haha. men hoppas det blev bra annars är det bara att fråga igen:)

2010-01-04 @ 13:42:55
URL: http://grisensagrymt.blogg.se/

PS,vid spam eller kränkningar spårar jag IP-adressen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0