Träning, type

Åker iväg på träning nu...!

Vanlig skoldag

Hej på er!

Har ni haft en bra förmiddag?
Tja, för mig har det varigt som vanligt. Massor med lektioner som inte är så roliga. Men ska förhoppningsvis träna idag om det inte regnar. Ska träna hemma i Ä-holm och detta blir sista i denna klubben. Nu ska jag käka, ska försöka göra något lite mer hälsosamt. Det är ju bra innan träningen!

Dagens

Det är möjligt

Hej på er!

Jag vet inte hur det är möjligt (eller jo det vet jag) men nu sitter jag hemma hos Johanna och bloggar igen. Haha, jag trivs väll här antagligen och därför kommer jag jag över och här är det trevligt.

Aja, ska i alla fall vara här i någon minut till sen så hörs vi hemma!


Johanna!


God morgon söndag!

God morgon allihopa!

Sitter och äter frukost nu, nä nu ljuger jag. Har faktiskt inte börjat att göra någon frukost än.

Idag så blir det fotboll på eftermiddagen. Ska bort mot stadion vid typ 4 tiden. Men vi hörs innan så klart!

Har lite dåligt med nya bilder på datorn men det kommer snart fler!


Bloggar med Elin (type)

Hejsan allihopa!

Sitter hemma hos Johanna, jag och Elin bloggar här medans Johanna käkar.

Ha det bra, kommer nog en uppdaterin senare!

Twitter type

Ska ner till Tasty House och köpa nötter. Kommer hem om en timme!

http://www.kistagalleria.se/uploads/companydirectory/id162/tasty_house_logo.gif

Sen idag

Hej på er!

Denna morgonen så åkte jag ner till Helsingborgs tennishall för att provträna lite. Det var super kul och där fanns många roliga och trevliga personer. Jag ser värkligen fram emot tills v.37, då börjar träningen i Helsingborg. I Ängelholm har jag tränat med de som är ett par år äldre men i HBG (Helsingborg) så finns det tjejer i min ålder som jag spelar med.

Aja, brådis brådis. Ska träffa Johanna så vi ses!

De har ju vunnit SM

 


Twitter type

Sitter hemma hos Johanna och här är Elin också här. Aja, vi ses hemma i alla fall!!

Mumi is home!

Hej på er!

För er som alltid blir förvirrade över min blogg och undrar, hmmm när ska hon uppdatera. För er är problemet löst nu! Jag kan säga att ungefär vid 3 tiden på skoldagar så kommer första uppdateringen. Annars på helgerna så är det ju oftast på morgnarna. Så nu behöver ni inte oroa, utan på måndag nästa vecka så kommer det en uppdatering kl3, och sedan resten av skoldagarna. Jag tror ni fattat nu, haha!

Nu har jag lite brådis, för om nämligen en kvart så ska jag möta Johanna och Elin. Fotbollstjejerna som alltid spelar match. Så idag ska jag åter igen titta på deras match. Så jag får hoppas att de spelar bra!


Dagens, sommar!

Dagens lite mer tunnare kläder och bar på axlarna:


Tunika från Gina, shorts från crocker och en skafs som jag lånat av Johanna


New look

Hmmm.....hmmm...... och mer hmm........

Ni vet när man värkligen vill ut och shoppa och sedan så när man kommer in till stans så vet man inte vad man vill ha. Därför vill jag på peka mig själv och göra en lite lista med saker som jag ska använda nu som jag ska köpa nu i helgen:

http://shop.hm.com/media/products/755/DXL755_69879_11003_43_0964.jpg
Topp från H&M

http://shop.hm.com/media/products/768/DXL768_72224_06025_34_7589.jpg
Topp, också från H&M


Cardigan från GinaTricot


Stickat, också från GinaTricot


Skjorta, från GinaTricot

http://shop.hm.com/media/products/775/DXL775_73269_75000_99_9999.jpg
och jeans från H&M

Bra för magen

Hejsan!

Har ljust kommit hem och nu sitter jag och äter yoghurt. Ni vet den där som är bra för magen, inte för att jag har ont i magen. Activia, heter den i alla fall. Idag ska jag plugga till spanskan som är imorgon. Vi vår en ny lärare och man vet aldrig hur hon är.

Senare idag vet jag inte vad som händer, ska väll bara ut en sväng sen och försöka få upp konditionen. ska ju byta tennisklubb denna terminen till HBGs tennis förening. De vann ju SM förra året så varför inte satsa lite mer mot det. Aja, någon tennis karriär finns inte med i mina tankar nu men jag får väll allt vänta och se!


Pappa lagar mat!

Konversation mellan mig och pappa!

Pappa: - Du, du kan väll gå ner och äta din kvällsmat?
Jag: - Mm..... men blir det något gott då?
Pappa: - Det får du se när du smakat, det är något du aldrig smakat...

Och det var det inte häller, det var gudomligt gott!

Bild kommer lite senare....

Jag är vist alltid tröt nu för tiden...

Hej på er!

Bara en kortis nu precis för jag är hur trött som helst! Det var mycket idag i skolan så det är säkert därför. Tur att det inte är någon läxa idag. Men jag får nog sätta mig vid tv:n eller äta någon ting nu så att jag blir pigg till träningen. Så, vi hörs !


Trött....

Gääsp.... Läxan är klar och måste erkänna att den inte var svår alls. Man skulle bara hitta ett på bra artiklar från metro och sedan skriva ut de. Hur svår var inte det? Men som jag sa igår, det blir nog fler och svårare läxor fram mot hösten.

Men nu är jag super trött så jag ska sätta mig framför tv:n med en magnum!....


Mat ska vara på tallriken!

Hejsan!

Sitter ock äter mat nu, kom precis hem och då var jag vrålhungrig. Så jag kokade ihop något och det blev riktigt gott! Ska försöka få min läxa gjord innan tangentbordet är ner kvaddat med ris. Är nämligen duktig på att kladda med maten när jag äter och än har jag inte riktigt fattat hur  jag har lyckats! Aja, bäst att sätta igång med pluggandet!


Plugg

Hej på er!

Hemma nu från skolan och det var en ganska lugn dag. Nu i eftermiddag så ska jag träffa Elin och Johanna, ska bli skoj. Sen efter "lekandet" så ska jag plugga. Dock inte lika mycket som igår eftersom att jag gjorde helften i skolan.

Oj oj oj..... nu knackar det på dörren!


Förresten, medan jag är ute så kan ni ju kika in på mobillbloggen. Där kommer jag att uppdatera!

Lite roligt!

Här får ni se en vidioblogg som vi gjorde igår kväll jag och Johanna!




Dagens!

Här kommer dagens outfit:


Top från Gina och shorts från J-store


Hårdträning!

Hej på er!

Nu är det färdigtränat. Det var rätt så jobbigt idag ätt träna eftersom det var jäklars varmt. Det är väldigt svårt att spela när det är varmt ute så jag längtar tills nästa vecka då vi börjar träna inomhus! I hallen är det alltid svalt och man tränar 5min extra eftersom man inte behöver sopa efter sig. Så det ska bli kul.

Efter träningen så tog jag en Take Away, fast jag åt ju inte värsta onyttiga eftersom jag just tränat. Utan det blev bambu och något, och ris. Det var mättande efter den hårdträningen!


Iväg till träningen!

Läxan är gjord och jag åker till träningen. Vi gör hårdträning idag så jag hoppas på att få bort kalorirer från lördagenns små godis!
 
http://www.bloggen.fi/lindastyskland/Muskel.JPG


Homework time!

Håller på med läxa och det känns rätt så ovant. Jag menar, om man har varigt utan läxor i tre månader så liksom försvinner det ur sinnet. Men eftersom det är första veckan så kan jag säga att läxan inte är så illa, fast det kommer nog bli lite mer läxor in mot hösten. Men jag får väll köra på med de läxor jag har och sedan får jag väll också göra det som kommer senare. Det är ju bara läxor, man dör ju inte av att göra de!


Hemma (type)

Hej på er!

Hemma nu och ska hoppa in i duschen om ett par minuter bara. Sen ska jag plugga men vi hörs efter jag har duschat i alla fall!!


Jag har ju kul!

Ni kommer inte tro era ögon/öron när ni hör om det som jag sitter och gör. Det är en konstig bit i det hela och en lite mer normal. Då så, det normala är att jag sitter och lyssnar på Robbie Williams men det riktigt konstiga är att jag sitter och blandar en kortlek. Och jag har kul, haha! Det kunde man inte föreställa sig. Men jag måste erkänna att det är ändå ganska så kul att blanda en kortlek, ni vet? På de där viset när man sätter tummarna och pekfingrarna på vars en sida av kort högarna och se trycker upp och släpper så att korten hamnar i mellan varandra. Och sedan så böjer man händerna så att korten liksom fläktas upp........ ni fattar inte va? Aja, men lyssna på Robbie med Angels!




Utomhus är det fint idag!

Har kommit hem från Johana nu, det var något med hennes datan som bl.a. jag skulle hjälpa henne med. Vi cyklade också i det fina vädret (som jag hoppas att ni läst om) och det var inte alls kalt. Det tyckte dock Johanna som bara hade på sig kortbyxor. Men jaja, jag kan heller inte säga att jag hade klätt mig bättre själv!


Twitter type

Ska ta en morgon promenad till Johanna om en liten stund, fast då är det kanske inte morgon, men i alla fall. Vi hörs sen på mobilbloggen!

Mobilblogg i hörnan!

Nu kommer det upp en ny blogg i hörnan som jag kallar, min mobilblogg. JAG KOMMER SJÄLVKLART ATT BLOGGA PÅ DENNA BLOGGEN men eftersom jag inte är en sådan som bär på en laptop så får jag väll helt enkelt använda mobilen. Men om jag sitter någonstans (inte hemma då) och vill updatera så kommer det komma upp små inlägg på den bloggen och sedan så uppdaterar jag på denna bloggen när jag har min data tillgänglig! Smart va, då behöver ni inte oroa er över var jag tar vägen under dagen om jag inte hinner uppdatera!

Här kommen en länkning, annars så hittar ni den i menyn bland länkar!:
http://www.eonbed256.blogspot.com/

http://tbn2.google.com/images?q=tbn:4OsO46oRKTlsIM:http://www.gnetagalten.se/images/00032/0/sony-ericsson-w660i.jpg

Ni kanske undrar?

Godmorgon!

Ni undrar säker varför uppdateringen blev dålig igår, jo men det ska jag förklara varför.

Igår var det en fullspäckad dag för mig, redan tidigt på morgonen så skulle jag rusa iväg till tennisbanorna och spela en cup. Det var klubbmästerskap och det gick ganska så bra för mig. Det är väll bra att man har ett bra förtroende i sin sport (om man nu spelar något) eller vad man än håller på med. Man ska ju ha ett  bra förtroende i andra saker också, som t.ex. ett bra självförtroende när det gäller sitt utseende. Aja, nu ska jag i alla fall äta min frukost och om ni kikar in i bloggen om ca en halvtimme så kommer jag att berätta en ny sak som kommer att hända!


Dagens!

Nu var det längesedan jag la upp dagens men här kommer en och jah hoppas inte det blir den sista. Jag kommer nog att fortsätta med dagens nu när skolan har dragit igång. I alla fall:

Topp och bälte från gina och leggins från H&M


Frukt

Har sappat mellan kanalerna men där fanns inte något speciellt att titta på. Skärde istället upp melon som kan vara gott att äta. Men det är det ju, eller hur?




Skolan är ju rätt okej

Hej på er!

Skolan idag var rätt okej, vi plugga spanska och det var ju rätt så kul det också. Annars ska jag bara ta det lugnt nu i eftermiddag och bara försöka ta det lugn och slappa framför tv:n. Jag ska inte alls hoppa och studsa som vanliga Gabriella brukar göra. För idag på idrotten så stärkte jag mitt lår, eller rättare sagt på baksidan av låret så nu har jag rätt så ont. Jag går typ runt och haltar i lägenheten och det är lite jobbigt.

Aja, ska göra lite fika åt mig själv som jag ska mumsa i mig, vi hörs om en tag!
 
http://dromhem.blogg.se/images/2007/lyxfika_1183667502_100474.jpg
En sådan fika är väll inte dålig?


Mot stadion!

Hejsan!

Ikväll blir det fotboll! Jag och Johanna ska åka ner mot IP - stadion och där ska faktiskt Elin spela. Ska bli jätte kul och se när en av mina bästa kompisar ska spela. Jag menar, det händer väll kanske inte varje dag. Eller jo fast man tänker inte på det, måste erkänna att jag tittar mycket på Johanna och Elin när det spelar fotboll så det är inte så ovanligt för mig.

Hoppas att jag hinner uppdatera ikväll!


Min kamera är igång igen, yäääh! Men dock är det en suddig bild...


Är jag duktig i skolan?

Hej på er allihopa!

Sorry för en dålig upatering igår men det var mycket som skulle hinnas med. Men idag var det ful fart mot skolan och måste erkänna att det var ganska trågigt. Fast eftersom vi var på stranden idag så kan det vara däför. Hoppas att det blir roligare i morgon för då blir det språk. Spanska var valet och hoppas på att det ska bli kul. Dock är jag lite bättre på franska men det är väll roligt att kunna fler språk, eller vad tycker ni?

Nu i eftermiddag så ska jag möta Johanna och Elin. Vi hade tänkt att åka ner till stranden. Det är hur varmt som helst så varföt inte ta ett dopp i de svala vattnet.

Ingen bild idag hällr, men jag håller faktiskt på att ladda kameran!

Sista dagen på sommarlovet

Tittar på friidrott just nu och det har jag gjort nästan hela morgonen. Annars har jag hängt på Facebook och bara löjligt mig. Jag känner att jag kommer att vara lat idag för jag har inte hunnit med att lada min kamera eller mobiltelefon. Ska i alla fall försöka att möta kompisarna idag på en träff som vi har döpt till; SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET 2009. Det är ju helst sjukt fur tiden har gått fort. Men lite bilder på sommarminnen kommer om ett tag, vi hörs!


My autumn outfit

Tipsade om en vinter outfit för ett tag sedan och nu har jag letat runt efter en snygg höst outfit och efter en stunds letande så hittade jag det här:


Kofta från Redoute Création

 
Smala jeans från Miss Sixty


Pumps från Redoute Création




Väska från Redout Création
 

Sömnig (type)

Jäsp! Nu är jag riktigt trött. Har varit med kompisar hela dagen så nu tar jag en kort lur......

Bolt vs Vissman

En trött Gabriella vaknar, sätter sig upp och slår på tvn. Sappar mellan kanalerna och hitta äntligen Friidrotts VM.

Gud vad jag har fastnat för VM nu för tiden. Det är som om man bara vill springa med när Usain Bolt springer. Jag missade inte när han sprang idag 200m. Dock lite långsamt tyckte jag. Han värkar lite kaxig av sig när han springer 2m före de andra. Han slog världsrekord förra året och nu gjorde han det i år igen. Man bara önskar att Johan Vissman sprang så fort, haha. Varför inte?

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01463/usain-bolt_1463439c.jpg

Mina favoriter

Här får ni två låter som är mina favortiter från Britney Spears


Womanizer



If you seek Amy


Aj!

Go' kväll på er?
Nå? Vat tycker ni om den nya designen, är den fin? Själv tycker jag väll de och jag hoppas att ni håller med.

Har just varit på min träning. Cyklade dit idag och man blev svettig nästan redan man suttit sig på cyklen. Annars gick träningen bra förutom att jag bröt min nagel, aj aj aj. Som tur var så hade jag inte lösnaglar på så de förstördes inte. Men nu sitter jag här hemma och tittar på Friidrotts VM, väldigt spännande. Resten av kvällen kanske jag träffar Johanna och är med henne och äter choklad och lyssnar på Robie Williams.

Vi hörs!

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/615/3d921451283b59f499ddef3b7e6645e2.jpg
Har tänkt på manikyr

Twitter type

Har en ny design på gång. Kika in om ca tio minuter så är den updaterad!

Vad tycker ni om mörk choklad?

Hej allihopa!

Idag blir det en vara med kompisar dag, ska bli kul som vanligt. Att bara gå runt och prata. Sitta ute i det fina vädret och mysa med en kaffelatte i stadsparken. Ska ta med mig mörk choklad som kan vara gott och knapra på. Eller vad tycker ni? Är värkligen mörkt choklad lika gott som de säger?Ah det tycker jag i alla fal. Men ni då. Har ni något imot mörk choklad?

http://www.bloggen.fi/MittilivetLisa/20090303213049.jpg

Shoppat loss

Det blev inte bara att köpa blommor idag. Utan åkte ner till Centersyd som är ett köpcenter som låg i närheten vid vid blomster affären. Då köpte jag mina favorit jeans, Sissie snowash jeans i modell vit/blå. Har alltid gillat de jeansen men jag har alltid tycket att det skulle passa bra med fickor på de och just idag så hittade jag ett par på Vila med bakfickor. Toppen! Nu slipper jag släpa med mig en lite väska bara för att få med kameran och mobilen överallt!

Köpte också en grymt cool sopkvast som var blå-prickig. Det slängdes också ner en hårtork i bilbagaget när jag skulle åka hem. Se här nedan vilka fina saker!


Camille knitted sweter från GinaTricot

Sissie snowash jeans från Vila, Sissie denim Jeans från GinaTricot

Hårtork från H&M

Sopkvast (eller vad ni kallar det) från Hemtex


Twitter type

Åker ner till Flower Team. Hoppas på att jag kommer hem med massor av fina blommor!

Morgonprat om ägg

God morgon!

Någon här som gillar att äta löskokt ägg på morgonen? Det göra jag i alla fall! Och detta var första gången på länge som jag lyckas att koka det prefekt. Koka de i 4 minuter så blir det perfekt. Inte fem eller fem ½ min, utan 4a. Annars brukade jag koka det i 5 min och då blev de bara ynka löskokt i mitten av hela ägget men idag så var jag bara tvungen att koka de i 4min.

Nog om ägg, idag är det en hemma dag. Tror jag i alla fall. Kanske åker jag ner till Flower Team och köper nya blommor till altanen. Man kan ju inte ha sommar blommor i krukorna när hösten börjar närma sig!


Mumst med kräftor!

Kräftmiddagen var jätte god! Dock har jag kommit på en sak som man bara måste tänka på när man käkar kräftor. Tänk att man dödar otroligt mycket kräftor bara för att äta den där lilla svansen, eller stjärten som det nu heter på kräftor. Skam på det tycker jag. Men det är ju gott så själv kan jag inte motstå det.

Idag blev jag inte rädd för den sista kräftan som låg kvar, den var ju ändå död och jag menar. Vad kan en död varelse göra mig. Men vem vet kanske den äter upp mig.......haha, skoja!


Mumsit gott!


Men Hjälp!


Twitter type

Nu börjar kräftskive festen!

På tal om kräftskiva

Måste bara berätta för er om en rolig sak när jag var liten, ungefär 5 år gammal. Då skulle vi fira kräftskiva som vanligt med släckt och vänner.

När vi väl var på festen så skulle man börja ta mat. När det sen var min tur så låg det bara kvar en kräfta i skålen. Den tittade på mig och hade klorna öppna. Jag visste ju såklart att den var död men jag blev ändå livrädd för att den skulle bita tag i mina fingrar. Så jag hoppade och studsade av rädsla och jag tjöt!: MAMMA! DEN TITTAR PÅ MIG! DEN KOMMER ÄTA UPP MIG! HAN HAR STORA VASSA KLOR! MAMMA HJÄLP!

Alla tittade såklart på mig fast jag som var lite fattade inte att det var pinsamt för både mamma och pappa. Och sedan dess så åt jag inga kräftor mer till jag var 8år.

Hahaha!

http://beatricebrorsson.blogg.se/images/2008/krafta_stor_12667691_24573591.jpg

Kräftskiva ikväll!

God morgon!

Det var en jätte rolig fest igår men gissa vem som dock glömde kameran hemma. Var nämligen på fotboll igår (som jag inte skrev om) och när jag kom hem så var det brådis. Men i alla fall..... Idag blir det en familje fest. Vi ska äta kräftskiva med familjen och det ska bli skoj. Men det är inte så fint väder ute så det blir nog en fest inomhus. Men vad spelar det för roll? Huvudsaken är väll att man firar kräftskiva tillsammans, eller hur?


Fest outfit

Här kommer fest outfitten som jag snart kommer att ta på mig. Det blir dock en enkelvariant så jag skippar klänning och går på tunika istället!:


Topp fårn Gina, skinnjacka från H&M, tihts från H&M och bälte från Gina


Smycken från glitter


Skor fårn DINSKO


Ikväll blir det fest!

God morgon allihopa!

Vädret fram tills nu har varigt konstigt. Det regnar ibland och ibland så skiner solen, som nu. Och i natt så till & med haglade. Jag kunde knappt sova p.g.a att haglet banka på uterums-taket. Så jag somnade vid ett och nu är jag rätt så trött. Får väll göra en kaffe till mig och sedan göra mig klar. Ska ju på födelsedags fest ikväll och då är det väll bara att leta upp något fint att ha på sig eller vad tycker ni?

Kommer upp med en outfit sen!

http://idasipuri.blogg.se/images/2008/ballonger_19075612.png

Twitter type

Hemma fika med pappsen idag. Papap ser jag altid upp till och han ställer upp för mig! Vi ska säkert dricka te och äta kanelbullar precis som man gör i England, haha! Fast kanske inte äta kanelbullar.....

Tack-o-lov

Detta är nästan en katastrof. Ni kanske hörde för några dagarsedan att jag brännt mig på mina axlar. Och efter att man varit röd så fjällar man. Och det är precis det jag gör nu. Det klijar så jäkla mycket men det gör inte ont som tur é. Men den värsta fasen när man har brännt sig är nog denna. Det kliar mycket och när man kliar så svider det. Fast ändån..... så gör det ju ondare när man presic har brännt sig och man är röd för då kan man inte bära någontigt på axlarna. När jag skulle träna i Måndes så kunde jag inte bära tennisväskan på ryggen, det gjorde helt enkelt för ont i axlarna.

Men jag är väldigt glad över att jag slapp blåsor. Usch! Det är en katastrof att få blosor. Det känns äckligt och man kan inte bära något plagg som rör vid axlarna. Så tack-o-lov att blåsorna inte kom!!

Jobbigt jobbigt


God morgon torsdag!

God morgon!

Solen skiner och jag hoppas på en rolig dag med vänner! Är inte alls trött. Sov till 10 och jag är väldigt utvilad. Dock är jag inte så klar än, har inte ätit frukost och häller inte klar. Sitter bara i pyjamas och latar mig. Aja, ska väll fixa det nu. Vi ses!

bakelse från ett café i centrum


Ångestframkallande

Ikväll blir det frukt och tv kväll. Ska titta på Skenet bedrar och äta saftig vattenmelon. Frukt är ju som sagt bättre än chips som man annars brukar kränga i sig. Imorgon blir det kompisar och IKEA dag. Ska ju ha den där byrån som jag så mycket tjatat efter. Jag får ofta lite ångest när jag går och lägger mig på kvällarna och märker att det är något som saknas. Tja, imorgon bli det i alla fall ändring på det!


Mini schopping

Hej på er!

Kommit hem från Väla nu och jag är nöjd med mitt inköp. Åt lunch och glass där nere och jag som sagt älskar den maten som de serverar där. Det blev det vanliga, tacos och vaniljglass. Gick också in en sväng på Jysk som låg i närheten och där hittade jag en fräck tvätt korg. Vitt och flätad korg av träd.


Två toppar från GinaTricot


Örhänden från Glitter


Vaniljglass, dock förstört med lackrisströssel





Mot köpcentret!

God morgon!
Idag blir det träning på kvällen men först så åker jag ner till Väla Köpcenter och småshoppar lite. Idag blir det nog H&M och GinaTricot som går först ut. Jag ska också köpa en present till en kompis som ska ha fest på fredag. Det ska bli grymt kul för det var otroligt längesedan någon hade fest. Men brukar ju inte ha  barnkalas direkt. Vi ses i eftermiddag och ha en fortsatt trevlig morgon!

 

Nya fina naglar


My winter outfit

http://hd.se/multimedia/archive/00236/FJ_Hattar_4_jpg_236007d.jpg
Pälshatt från Ladies shop first class - Så klart inte äckta päls!

http://manolo.se/wp-content/uploads/2007/11/asos_vinterjacka.jpg
Haglöfs Chaos Gore-Tex Jacket




Trött Gabriella

God morgon!

En trött Gabriella stiger upp ur sängen idag. Gjorde mig en cappuccino och rostade macka. Idag händer inte så mycket. Ner till IKEA och va med kompisar. Inte något alls speciellt. Det är ändå rätt så bra att inte dagarna är allt för fullsatta. Jag menar, springa dit och hit. Och stressa sig genom ärenden. Mitt liv är inte så. Så då borde det väll va så att mitt liv är inte jobbigt. det är ju klar, ibland så kan det ju bli stressigt när man springer mellan träningarna och försöker hinna med massor av saker som är liksom hel oviktiga. Eller vad seger ni, tycker ni att ert liv är stressigt och o-ansvarsfullt?


Twitter type

Hejsan! Har kommit hem från träningen och jag är vrålhungrig. Best att jag beställer en kycklingsallad nere på pizzerian. Vi hörs!

To-do v.33

Veckan är fullpackad!
Måndag: Ikväll blir det träning om det inte regnar
Tisdag: IKEA, möbelfynd
Onsdag: Träning om det inte regnar
Torsdag: Centrum med kompisar
Lördag: Kräftskiva med släckt och vänner
Söndag: Hemma dag


God morgon nya vecka!

Idag blir det en hänga-med-kompisarna-dag. En rolig dag när man hänger med kompisarna. Ibland undrar jag vad jag vore utan mina kompisar. Kompisar är väll livet. Jag klarar inte av att tänka på barnen i de fattiga länderna, att man inte kan göra något åt det. Bara ställas sig upp och skrika!: NU SKA VI SLUTA SKRIKA OCH SKAPA FRED PÅ VÅR VÄRLD. För utan krig så skulle inte hus och familjer förstöras och då skulle det häller inte gå barn på gatorna! Tänk vad bra de skulle ha då......

Aja, det är dock inget som lilla jag kan göra åt. Jag får väll hålla mig till mina kompisar istället!


Energi smoothie

Har gjort mig en egen smoothie och den är väldigt uppiggande! En ny smart grej som ska in i min kokbok, jag kallar den (fanfar....) tiger smoothie. Vet inte vad jag fick namnet ifrån men det låter väll bra? I smoothien har jag aprikos och äpple. Det blev supergott! Ni måste prova:
Ett glas, 1 aprikos och 1 äpple, sedan 1½dl vaniljglass. SUPER!



Jag stannar inte hemma!!

Hej på er allihop!

Vaknade sent idag och jag är fortfarande trött. Vädret är inte så super häller. Suck... det blir väll en hemma dag. Så vidare inte jag åker ner till IKEA. Har nämligen fortfarande inte köpt nya möbler till sovrummet så jag hoppas på att jag rycker upp mig och sedan åker iväg. Man blir väll alltid gladare när man är på IKEA!


Smoothien igår

Sommar smothie men inte sommar väder

Hej på er!
Nu regnar det för fullt utomhus och det finns inte något annat att göra än att pigga upp sinnet med en smoothie, sommar smothie. Ska försöka hitta en lucka mellan vädret då det inte regnar och sen ska jag cykla ner. Tar bara 10min och det är jag glad för! Har också nära till stranden som är bra när man är som varmast och vill ta ett dopp.

Det ser ut som om det har klarnat av lite så jag drar iväg nu. Hörs!


Jag kan göra vad som hälst, nästan

Hej på er!
Idag är jag super pigg och det känns om om jag kan göra vad som helst. Har lust att åka till stranden nu när vädret är finnt. Men dock finns det inte så många man kan åka dit med. De flesta är på semester eller så. Själv så ska jag ju åka till Grekland med familjen i september som ska bli skoj. Men i alla fall så ska jag ner till stranden vresig någon ska följa med eller inte! Vi hör sen!!

http://www.flyg-billiga.se/images/grekland_rg_846611_medium.jpg

Vackra grekland


Twitter type

Nu ska jag och Ida på Ängelholms ljusfest. Ska blir jätte kul! Hoppas ni också får en rolih kväll! Vi ses imon!


Härliga strand!

Hej på er, och go' kväll!

Det var en toppen dag på stranden! Dock brände jag mig vid halsen och det svider och kliar. Det fanns också många maneter i vattnet. Det fanns ungefär 50 st, men som tur var så såg vi  bara 2 brännmaneter, resten var öronmaneter. Vi hoppade från bryggan och solade och så klart så åt vi glass! Låter inte det som en härlig dag på stranden? Har ni varit och badat idag då?


Härliga strand




Stranddag

Hej på er!
Har stekt å stranden hela förmidaggen idag det är därför det blev en dålig updatering. Ledsen med nu är jag jäkla trött så jag ska ta en tupplur. Men sen så lovar jag att jag skriver om stranddagen!

Twitter type

Ikväll så blir det korvgrillning hos Ovesson!!

Från sport till enkelt

Sitter och käkar pannpizza. Är hungrig så det knakar så denna pizzan går säker ner den på någon sekund. Ni kanske undrar vad jag har haft för mig denna förmiddagen? Jo det ska jag säga, jag har köpt en ny cykel. Från min sportiga cykel till något lite mer enklare tre växlad damcykel. Passar bra idag för lite senare idag så ska jag och Johanna och troligtvis några andra också, cykla ner till stranden. Kul som sören nu när vädret värkligen är fint!




Traskar ner mot ICA

Jäklar vad jag är glad just nu. Det är säkert bara för att vädret är strålande fint. Det kommer definitivt inte att bli en tråkig dag för mig i alla fall. Hur är vädret hos er? Nu när jag är på toppen humör så ska jag traska ner till ICA och köpa en magnum och en Elle tidning vi ses snart!


Stork!

God morgon!
Har sovit som en stock inatt. Vaknade dock vid 7 tiden men jag somnade om ingen. Nu sitter jag här med min cappuccino och bara tar det lugnt. För idag så händer det inget. Om jag är tillräckligt pigg så blir det en träning på eftermiddagen men annars inget. Det är faktiskt ganska skönt att bara ligga hemma och inte göra någonting allas. Har ni tänkt på de? Aja, vi hörs sen då!


Börjar jag bli sjuk? (type)

Hej på er!
Är hur trött som helst, börjar jag bli sjuk? Nä, tror jag inte. Med i alla fall så blir det midda med famljen snart. Hoppas på att de bjuder på något gott!

Favorit på Nätet

Min favoritparym är nu utlaggd på på Bellme, blondinbellas nät butik. Sätingång och fynda på nätet hörni!

Städ-dag

Hej på er!

Idag är schemat tomt så det blir en vanlig hemma dag. Förmodligen så blir det att städa lite i sovrummen. Sedan så kanske jag drar mig bort till IKEA för att hitta nya möbler som jag pratade om förra veckan. Så vi ses i eftermiddag!


Twitter type

Har just duschat klart och nu är jag vansinnit trött  så jag går och lägger mig nu, sov gott!!

Saknar soliga dagar!

Hej på er!
 Har kommit hem från den regniga dagen med kompisar. Det har regnat hela dagen, ur trist! Som tur är så sa vädergubben att det ska bli soligt på torsdag och jag längtar! Jag menar hur kul är det när det regnar hela dagarna och att man blir blöt bara av att vara utomhus i 1 minut? Aja, ska i alla fall hoppa in i duschen. Gjorde det inte innan bortsäg från regnvädret. Så jag måste kila, ses!

http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/m/mi/millebaci/images/gd/1206736676.jpg

Nytt hår "kitt"

Oväder

God morgon!
Vaknade av att det mullrade utomhus, det var åskan. Dock kunde jag inte somna om igen så jag gick upp och gjorde mig frukost. Men nu är vädret ganska så fint, det åskar i alla fall inte så jag hoppas på att det inte regnar mer under dagen. Ska fortsätta äta min frukost och sen tar jag en dusch. Annars blir det nog en hänga-med-kompisar-dag så vi hörs vid lunch!


Vilken föreställning!

Vilken föreställning det var igår på Diggiloo. Helt sjukt roligt! Speciellt Tommas Pettersosn. Komikern ni vet? Älskar värklien komiker som bara kommer och gör stand up bara så där. Hahaha vad jag skrattade!! Brolle var också jätte bra, och snygg. Ola & Markolio var också med. De var också duktiga. Gillade när Ola sjöng Skys the limet, den är bra tycker jag.

Här kommer några bilder:



Vädret håll sig fint


Ola först ut


Sedan Brolle ♥


Jessica Andersson




Sedan rocka mojje loss med Lilla snigel och Blinka lilla stjärna


Niklas Strömstedt och Jessica sjöng duett

Självklart hände det mycket mer!


Morgonpigg, igen...

God morgon!

Har ätit mig mätt på min ovanliga frukost. Oftast så blir det te eller kaffe och något annat och knapra på men idag så blev det latte, nybakad fralla och mysli. Jag brukar inte orka "laga" den frukosten på morgnarna men som sagt. Jag har helt enkelt blivit piggare. Eller är det så att vissa dagar är man pigg och andra sover man till 12:00. Så är det i alla fall för mig och jag tycker ändå att det är ätt jobbigt. Jag menar om man vaknar lite när som helst så kanske man inte håller ut lika länge på dan. Aja, får väll försöka hålla mig i sängen på morgnarna. Vi hörs!




Twitter type

Kycklingburgare till lunch



1 augusti

God morgon!

Idag är schemat ganska så fult. På kvällen idag så ska jag på diggiloo med mamma,pappa och syster. Det blir en familjen kväll rent ut sagt. Hoppas det kommer bli kul. Artister som kommer att vara på sen är bl.a. Ola, Brolle (yeh!!) Sara Löfgren & Nicklas Strömstedt. Mest glad över att Brolle ska vara där. Han är som Elvis och Elvis är ju bra med hans - Always on my mind. Den tycker jag om!

Detta gör mig pigg på morgonen


RSS 2.0